Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים פעם ביררתי לגבי אפשרות לבנות מחשב מבוסס מעבד ARM?

תזכורת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448173

אומנם מחשב מבוסס ATOM משרת אותי נאמנה ואני נהנה מכל רגע שימוש בו למטרות שהוא יועד.

הפרוייקט על בסיס לוח של ARM יצא אל הפועל. מדובר על לוח זעיר שכולל מעבד של סמסונג S3 עם ארבע ליבות ו1G זיכרון. המחשב עולה מכרטיס זיכרון SD. כרגע על כרטיס מערכת הפעלה אנדרואיד שעושה יופי של עבודה. המחשב עובד חלק ומנגן וידיאו FHD. רזולוצייה בפורט HDMI כמובן 1080P.

יעוד המחשב: סטרימר/ נגן מדיה.

למה לא דונגל אנדרואיד? כי אלה שזמינים היום בשוק בארץ לא נותנים ביצועים ראויים ויש להם מעבד לא נפוץ - יהיה קשה להשיג קודקים שתומכים בניגון סרט מבוסס חומרה.

יש כבר שלט שזו מקלדת אלחוטית עם עכבר משטח מגע ומקשי מולטימדיה לשליטה בסרט.

האתגר: לבנות למחשב מארז כדי שכל החיבורים שלו יהיו נגישים ודרוש פיתרון קירור. הרדיאטור על המעבד לא מספיק ואחרי כמה שעות של נגינה המעבד מתחמם. דרוש מאוורר וגוף קירור גדול יותר.

1. מישהו מכיר דבק שמעביר חום על מנת שאני יוכל לחבר גוף קירור גדול יותר של מעבד אמיתי (יש לי של פנטיום 3 - בדיוק אמור לספק שטח קירור טוב)?

2. יש רעיונות למארז (דרוש מאוורר שאני יוכל לאלתר במארז מספיק גדול)? המארז צריך להיות בגודל של מארז לדיסק קשיח.

android.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה לא צריך דבק,אתה צריך משחה טרמית,היא מעבירה ביעילות חום ממשטח למשטח.

אישית אני הייתי שם מאוורר בגודל של הצלעות קירור,על הצלעות קירור ונותן לו למשוך אוויר חם מצלעות אל האוויר.

חוץ מזה הקרור אמור להתחמם,ואם זה המעבד שבS3 אז בכלל אין לך מה לדאוג.

אם אתה מחפש קופסא:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=aluminum+project+box&_frs=1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלום רב,

בהחלט פרוייקט מעניין.

לשאלתך, בהחלט יש כזה דבר שנקרא " דבק תרמי " ובמונח המקצועי : Thermal Adhesive

החברה המומלצת לנושא היא : http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_thermal_adhesive.htm

או פשוט לרשום בגוגל.

בארץ לא נפוץ, תאלץ ככל הנראה להזמין מהאינטרנט.

פורסם

חוץ מזה הקרור אמור להתחמם,ואם זה המעבד שבS3 אז בכלל אין לך מה לדאוג.

S3 בדרך כלל לא עובד בתור נגן מדיה במשך שעות שלמות. המעבד מתחמם מניסיון של יום ואפילו אז הוא נכבה ושמתי בינתיים מאוורר חיצוני, המעבד עכשיו קר ולא מתחמם.

משחה טרמית לא מספיק כי צריך לחבר גוף קירור וחיבור קיים לא ממש מתאים למשהו גדול יותר ממה שמותקן כרגע.

Automatic1, תודה. זה הדבר שאני צריך.

רעיון טוב. ניראה לי שאני יכול לבנות משהו לבד, אבל טוב לדעת שיש אופציות כאלה. חשבתי על:

בקשר לקופסא, יש לי משהו בקנה: יש לי ספק ישן מציוד תקשורת שיתאים מבחינת גובה, יש לו כבר פתחי אוורור, רק צריך יהיה לחתוך פתחים למחברים חיצוניים. גובהו כמכשיר DVD ורוחבו חצי. (או במחשבה שנייה ספק של מחשב ישן כבר בא עם מאוורר מוכן וגובהו יתאים לגוף קירור חדש של פנטיום 3)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...