Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלבול מכוון? לגבי מכשיר DEH4550..לעומת DEH4450

cowboy8
שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, אנשים. :-)

המקרה פשוט מאוד.

אני התכוונתי לרכוש את המערכת של פיוניר DEH4450 שנראית כך:

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/121/61/DEH-4450BT/page.html

deh-4450bt-2.jpg

אך, בלי לשים לב, ובגלל שהמספרים [והעיצוב] ממש דומים-קיבלתי את הדגם DEH4550, שנראה כך :

deh-4550bt_es_blue_left.jpg

>> עכשיו, אם תשימו לב טוב- תראו שהכפתורים במערכת הראשונה [4450]- הינם פרקטיים יותר וממוקמים היטב [כפתור טראק קדימה\אחורה +ספריה למעלה\למטה] + וגם התצוגה יותר גדולה, עבה וברורה.

>> לעומתה, מערכת [4550] שאני קיבלתי- בעלת כפתורים שלא מובן לי מי עיצב אותם [הכפתורים הכי שימושיים=טראק קדימה\אחורה-הם שני כפתורים קטנים, למטה, ובזמן נסיעה די מעצבן לאתרם. כנ"ל לגבי כפתור "פליי" וכפתור ספריה למעלה\למטה]. דווקא הכפתורים הכי גדולים הם פחות שימושיים [חוץ מ SOURCE].

+ התצוגה כאן נראית קטנה ודקה יותר.

------------------------------------------

בתכלס שתיהן עם BT, אבל האם מישהו באמת יודע מה ההבדל בין שתי המערכות הללו, חוץ מהקטע העיצובי של פרקטיות הכפתורים + והבדלי התצוגה?

לדעתי 4450 נראה לי כמערכת מעט טובה יותר, אבל, ההגיון היבש, כביכול, אומר שסדרה 4550 אמורה להיות מתקדמת יותר.

מה שכן, עם כל הבלאגן והשוני במספור ושיווק מערכות של פיוניר בארה"ב לעומת אירופה וכו'- יכול לבלבל לגמריי. אז מי יודע איזה מכשיר באמת קיבלתי :?

תודה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממעבר זריז על הנתונים ה-550 הוא גירסא משופרת

בנוגע לכפתורים זה כבר עניין של טעם.

450

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/121/61/DEH-4450BT/specs.html

550

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/121/61/DEH-4550BT/specs.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממעבר זריז על הנתונים ה-550 הוא גירסא משופרת

בנוגע לכפתורים זה כבר עניין של טעם.

450

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/121/61/DEH-4450BT/specs.html

550

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/121/61/DEH-4550BT/specs.html

תשמע, אחי. נראה שתיאור המוצר איננו ב-100% מדוייק\זהה. לדעתי שני גורמים שונים ערכו את המידע בשני הלינקים הללו.

אז אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על ההשוואה הזו.

מה שכן, אני קראתי הכל ולא הבנתי עוד למה ה 550 היא גרסה משופרת, כדבריך?

הדבר היחידי שכתוב שם מעבר זה שיש להם עוד במפרט הרדיו משהו נוסף בשם SuperTuner IIID ...משהו כזה..

האמת שהרדיו באמת נקלט היטב...אבל זו שטות..לא הבנתי מהו השיפור פה..והאם עדיף לחזור לחנות ולבקש להחזיר ת'450 [שאליו כיוונתי] במקום ה -550.

כנראה שהאלטרנטיבה שלי היא לנסות להזמין את ה- Wired Remote של פיוניר, מאיביי, ולבקש שמישהו יתקין לי אותו להגה. למה הכפתורים הקטנים האלו ממש סכנה בזמן נהיגה, לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה גזור? בלי להעליב, כן?

ה4550 עולה בכמה וכמה פרמטרים על ה4450. עשיתי השוואה בדף של פיוניר אוסטרליה, כי זה מה שקישרת.

4550 מזהה אייפון ובנוסף אנדרויד מגרסא 3.2 ומעלה, מה שה4450 לא.

הטיונר של ה550 מתקדם יותר

יש ל550 זיהוי קולי של סירי מול אייפון 4S ו5 של 450 אין.

הזרם של שקע הUSB גבוהה יותר ע"מ לעבוד עם טאבלטים והארד דיסקים בצורה טובה יותר והטענה מהירה יותר של הטלפון.

ולמה WIRED REMOTE? רשום שם בבירור שהוא יכול לעבוד גם עם שלט אלחוט. 

בקשר למסך, זה אותו מסך DOT MATRIX שורה אחת, 12 אותיות 10 נקדות לגובה השורה. הן צרות טיפה יותר ב550, אבל טיפה גבוהות מה 450. רואים את בבירור ביחס שלקע USB.

אף אחד לא ערך כלום בצורה שונה. לא מדובר פה על הבאסטה של יוסי. מדובר על פיוניר, ולא בישראל הקטנה, אלא באוסטרליה.

בקיצור. הרווחת. אף אחד לא דפק אותך. יכול מאוד להיות ששדרגו לך מה 450 ל550 בגלל בעיית מלאי באותה מידה כמו שמישהן פישל בתעודת משלוח.

ואם אתה מסתכל על המערכת כדי להעביר שיר, אתה בבעיה, כי זה דבר שאמור לבוא לך אינטואטיבית אחרי כמה פעמים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה גזור? בלי להעליב, כן?

ה4550 עולה בכמה וכמה פרמטרים על ה4450. עשיתי השוואה בדף של פיוניר אוסטרליה, כי זה מה שקישרת.

4550 מזהה אייפון ובנוסף אנדרויד מגרסא 3.2 ומעלה, מה שה4450 לא.

הטיונר של ה550 מתקדם יותר

יש ל550 זיהוי קולי של סירי מול אייפון 4S ו5 של 450 אין.

הזרם של שקע הUSB גבוהה יותר ע"מ לעבוד עם טאבלטים והארד דיסקים בצורה טובה יותר והטענה מהירה יותר של הטלפון.

ולמה WIRED REMOTE? רשום שם בבירור שהוא יכול לעבוד גם עם שלט אלחוט. 

בקשר למסך, זה אותו מסך DOT MATRIX שורה אחת, 12 אותיות 10 נקדות לגובה השורה. הן צרות טיפה יותר ב550, אבל טיפה גבוהות מה 450. רואים את בבירור ביחס שלקע USB.

אף אחד לא ערך כלום בצורה שונה. לא מדובר פה על הבאסטה של יוסי. מדובר על פיוניר, ולא בישראל הקטנה, אלא באוסטרליה.

בקיצור. הרווחת. אף אחד לא דפק אותך. יכול מאוד להיות ששדרגו לך מה 450 ל550 בגלל בעיית מלאי באותה מידה כמו שמישהן פישל בתעודת משלוח.

ואם אתה מסתכל על המערכת כדי להעביר שיר, אתה בבעיה, כי זה דבר שאמור לבוא לך אינטואטיבית אחרי כמה פעמים.

urban.racer - תודה רבה לך על הפרשנות של מה שכתוב באתר של פיוניר האוסטרלי.

קראתי כל שורה ושורה, אך לא זיהיתי סעיפים מיוחדים שגרמו לי להבין את מה שאתה הבנת [כמובן, גם יש יתרונות שרק מבינים אחרי התנסות במכשיר, ולי פשוט לא היה עם מה להשוות].

נתקעתי עם מערכת LG ולמזלי החלפתי ל PIONEER הזו ואני מאוד מרוצה!

-הרדיו ב LG היה עם הרבה רעש [למרות שאני בקושי שומע רדיו]. עכשיו שומעים אחלה בפיוניר [מבלי למתוח ת'אנטנה]..כנראה שיש אות מאוד חזק שהפיוניר קולט.

-הסאונד מרגיש מלא יותר ועם "בשר" לעומת ה LG.

-הדיבורית, כרגע, עובדת אחלה בלי ניתוקים [שהיו לי ב LG, כאשר הקישור לסמארטפון פשוט נפל פה ושם והבלוטות' התנתק]. אמנם אנשים שאני מדבר איתם דרך הדיבורית של פיוניר אומרים לי שהעוצמה אחלה אבל שיש רעשי רקע... [גם כשאני חונה עם הרכב, האוטו דומם והחלונות סגורים..כלומר, אני לא בנסיעה אפילו] אבל חפיף ... :lol:

לא יודע מה זה אומר "מזהה אייפון ואנדרואיד"...אם זוהי מערכת בלוטות' אז כמו עם ה LG- היא מזהה כל טלפון שהוא. [לי יש אנדרואיד גרסה 2.6.7. לא 3, וזה עובד היטב].

-לגבי ה USB- אני מתכוון לרכוש דיסק און קי 32GB, רק רוצה לברר אם המערכת תזהה כזה נפח [רוצה לחסוך הפתעות לא צפויות].חשבתי שטאבלטים מתחברים אלחוטית בבלוטות', אז לא מבין למה המתח הגבוה של ה USB..אבל סבבה, אם אתה אומר..תמיד טוב :-D

-על הקופסא של ה-4550 כתוב WIRED REMOTE אז לא ידעתי מה זה אומר לגבי השלט-הגה שנמכר. לדעתי ראיתי שלט כזה באיביי מדבגם CD-SR110 ..-אבל השטות הקטנה הזו עולה 45$ דולר + 18$ דולר משלוח! חצי משווי המערכת. לא נשמע שווה כ"כ...

תודה על חוות דעתך, אחי. שמח לשמוע שהרווחתי...כי הייתי אמור להרוויח אחרי עוגמת הנפש של המערכת LG שנתנו לי מקודם [בהמלצת החנות]..שהייתה נוראית [לפחות ה"עותק" שאני קיבלתי היה דפוק כנראה].

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין, אבל עצם הקביעה שנראה לך שדפקו אותך, קצת הקפיצה לי את הפיוז.

אני שמח שאתה מבסוט ושעזרתי.

אני אפרט יותר ממה שהבנתי.

בקשר לאמדרויד:

הוא תומך 3.2 ומטה, לא ומעלה, כמו שרשמתי והטעתי. מצטער. אם לחדד, הוא ומל בכל מכשיר עם 3.2 ומטה שתומך בפונקציה של usb mass storage device. אם עובד לך בBT מצויין, טכנית חיבור ישיר לUSB יאפשר איכות שמע גבוהה יותר לדעתי. ממה שהבנתי, BT לא מעביר סאונד בצורה פחות איכותית ביחס לחיבור ישיר.

בקשר לשלט:

יש רק שלט אחד, הCDSR110. אכן, 80$ כולל משלוח. הייתי בודק מה מסתובב ביד שנייה. לפעמים תהיה מופתע. אני חושב שלמרות הכל, אתה תיק תק תתרגל למיקום הכפתורים ולא תצטרך להסתכל על המיקום שלהם.

בקשר למתח:

- אני לא יודע בקשר ל32GB, שווה לשלוח מייל לפיוניר ארה"ב/אנגליה/אוסטרליה או בגוגל לחפש 4550 32gb usb thumb drive support או ערכים אחרים דומים.

-זרם גבוהה יותר אומר שתוכל לחבר גם הארד דיסק נייד 2.5 כמו שצריך עם נפח גבוהה בהרבה מדיסק און קי. במערכת הנוכחתי שלי, עד שהבאתי אייפוד מטעמי תאימות למערכת הספציפית עבדתי עם הארד דיסק של 250GB והכל עבד חלק. אני מניח שהארד דיסק SSD (יקר מאוד ביחס לדיסק און קי ו/או הארד דיסק רגיל) יעבוד עוד טוב יותר. אותו זרם גבוהה יותר גם יאפשר טעינה מהירה יותר לטלפון/טאבלט שלך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין, אבל עצם הקביעה שנראה לך שדפקו אותך, קצת הקפיצה לי את הפיוז.

אני שמח שאתה מבסוט ושעזרתי.

אני אפרט יותר ממה שהבנתי.

בקשר לאמדרויד:

הוא תומך 3.2 ומטה, לא ומעלה, כמו שרשמתי והטעתי. מצטער. אם לחדד, הוא ומל בכל מכשיר עם 3.2 ומטה שתומך בפונקציה של usb mass storage device. אם עובד לך בBT מצויין, טכנית חיבור ישיר לUSB יאפשר איכות שמע גבוהה יותר לדעתי. ממה שהבנתי, BT לא מעביר סאונד בצורה פחות איכותית ביחס לחיבור ישיר.

בקשר לשלט:

יש רק שלט אחד, הCDSR110. אכן, 80$ כולל משלוח. הייתי בודק מה מסתובב ביד שנייה. לפעמים תהיה מופתע. אני חושב שלמרות הכל, אתה תיק תק תתרגל למיקום הכפתורים ולא תצטרך להסתכל על המיקום שלהם.

בקשר למתח:

- אני לא יודע בקשר ל32GB, שווה לשלוח מייל לפיוניר ארה"ב/אנגליה/אוסטרליה או בגוגל לחפש 4550 32gb usb thumb drive support או ערכים אחרים דומים.

-זרם גבוהה יותר אומר שתוכל לחבר גם הארד דיסק נייד 2.5 כמו שצריך עם נפח גבוהה בהרבה מדיסק און קי. במערכת הנוכחתי שלי, עד שהבאתי אייפוד מטעמי תאימות למערכת הספציפית עבדתי עם הארד דיסק של 250GB והכל עבד חלק. אני מניח שהארד דיסק SSD (יקר מאוד ביחס לדיסק און קי ו/או הארד דיסק רגיל) יעבוד עוד טוב יותר. אותו זרם גבוהה יותר גם יאפשר טעינה מהירה יותר לטלפון/טאבלט שלך.

שמע, אחי..כולנו חיים פה בארץ..בדר"כ אוטומטית אם יש איזושהי טעות-אז רוב הסיכויים הם שזו טעות שעובדת כנגדך\סלאש\קומבינה. קצת נדיר פה שטעויות נעשות לטובתך, לא ככה? :lol:

-לגבי USB- שלחתי כבר מייל לפיוניר עם שאלה לגבי תמיכה בנפח 32GB לדיסק און קי, עברו 3 ימים ללא תשובה. נחכה עוד.

בכל מקרה, מצאתי דיסק און קי עם פרופיל נמוך יחסית, שאני מקווה שיעבוד כמו שצריך. המטרה היא לא לקחת אחד ארוך כזה כדי שאם מישהו מעביר יד בטעות-הוא יכול לשבור את הכניסה הזאת....

http://www.ebay.co.uk/itm/271112733875?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

אין לי מושג איך אפשר לחבר הרד דיסק ל USB בצורה אסתטית. הכניסה היא קדמית, כך שההרד דיסק צריך להיות זרוק איפשהו ליד ידית ההילוכים. לא הכי כיף.

-לגבי שלט הגה יד שניה. נראה לי שאוותר על התענוג..אבל, סתם שנדע, איפה בדיוק אפשר להשיג כאלו יד שניה?

יד שניה בארץ יעלה לך לפחות כמו המחיר בחו"ל, אם לא יותר...בגלל שהכל יקר פה פי X2 - אנשים לא ימכרו לך יד שניה במחיר שאמריקאי ימכור לאמריקאי אחר יד שניה... :] גם הסיכוי למצוא פריט שכזה ב YAD2 נשמע לי מעט נדיר...

אני, אגב, מטעין ת'פלאפון שלי מהמצת. לא יודע אם יש יותר מתח בשקע ה USB אבל נשאיר אותו בשביל הדיסק און קי :)

מגניב שאתה יודע על פיצ'רים כאלה, בגלל שלא נראה לי שזה כתוב תחת רשימת הספציפיקציות. אלו דברים שרק אנשים שמעמיקים במוצר-יכולים להבין. מגניב :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיל אקסטרים יש שלטי BT לרכב בגרושים ממש.

כלומר, ששלטים אחרים יעבדו עם הפיוניר חוץ מה CDSR110?

או שיש חיקויים ישירים למודל של השלט הזה?

עריכה:בדקתי הרגע. עשיתי חיפוש קצר. לא נראה שיש סחורה משהו. שלטים קצת מוזרים. זה בסיידר, נוותר על התענוג :]

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...