Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון לנושא נעוץ חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך לקרוא לו בכותרת.. הרעיון הוא:

נושא נעוץ שירכז את כל שינויי הצורה העתידים להיות ברכבים. ז״א, אם ידוע שמעדכנים צורה לרכב מסוים בשנה מסוימת, אז נכתוב את זה פה.

הרי עדכון צורה הוא פאקטור מאוד חשוב (מבחינתי בכל מקרה) בעת רכישת רכב חדש.

מה דעתכם?

עריכה: וכמובן, אם ישנה כתה המעידה על כך, יהיה מצוין להוסיפה.

פורסם

הכותרת יכולה להיות: אשכול מתיחת פנים של רכבים חדשים ושם אפשר לרכז את כל השינויים שחלו אצל כל יצרן בכל דגם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי זה רעיון מצוין.

השאלה היא האם יש מישהו שמתנדב לתחזק נושא כזה? לעבור פעם בשבוע על אתרי חדשות הרכב, לדוג את הכתבות הרלוונטיות ולעדכן שרשור כזה. אם הוא לא יעודכן באופן שוטף, הוא לא שווה כלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אעדכן :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...