Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאה למרכז של הפורדים F350 הצבאיים

Nati3
שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עכשיו כשנחתם המכרז לטנדרים החדשים של דודג' נראה לכם שיוציאו את הפורדים הישנים לאזרחות?

רובם כנראה יהיו גמורים אבל תמיד אפשר למצוא מציאות

globes.co.il/news/article.aspx?did=1000823814#fromelement=leftmostpopular_narrow_Node_3220

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אפשר יהיה למצוא במצב טוב. F350 פשוט רכב חלום, רק בעיה שהוא מחייב רישיון למשאית. :cry:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא יחסית די חסכוני עושה 1 ל8 עם רגל קלה. אני מתגעגע מאוד לרכב כזה ונימאס לי כבר מכל מגרדות גחון למניהן (רכבים פרטיים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכולים דווקא למצוא מציאות, הרכבים האלה חזקים מאוד, נועדו לעבודה, בניגוד לניידות של המשטרה לדוגמא שהם זה רכבים פרטיים עם נגיעות קלות של מאסיביות (כמו הסקודות או הטויוטות למיניהם).

מה שכן עכשיו הנהגים של צה"ל ירגישו כמו קבלנים בפנסיה, רכבים כל כך מפנקים, רק חבל שמשנים להם חלק מהפנים, וגם לא ישאר הרבה אחרי כמה חודשים מכל האלקטרוניקה ומהריפודי עור או מה שיש שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב חום לא יוצא למכרז, רק לפירוק או ייצוא

היו כבר פורד F350 שיצאו למכרז, מה שמצחיק זה ששינו להם את הצבע חיצונית ללבן, אבל עדין היית יכול לראות את הצבע החום מבפנים.

אם אתה לא מאמין, אז אני שירתי במחסומים, אחת התפיסות שלנו היתה F350 צבאית לשעבר שקיבלה לוחית צהובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו כבר פורד F350 שיצאו למכרז, מה שמצחיק זה ששינו להם את הצבע חיצונית ללבן, אבל עדין היית יכול לראות את הצבע החום מבפנים.

אם אתה לא מאמין, אז אני שירתי במחסומים, אחת התפיסות שלנו היתה F350 צבאית לשעבר שקיבלה לוחית צהובה.

יח מיוחדות קיבלו פורדים לבנות עם לוחית צהובה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. 1 ל -8 זה נתון לא נכון. מנסיון אישי ומבדיקה במערכת הפזומטים בצבא, הצריכה הממוצעת בפורדים האלו הינה 1:5.

ב. עכשיו קיבלתי מהצבא F350 2011 צורה חדשה מנוע 6.7 , 400 סוסים. האוטו צורך בממוצע 16 ליטר\100 ק"מ. קצת יותר טוב מ 1:6. וזה ממנוע ה-ר-ב-ה יותר מודרני, ועם גיר 6 הילוכים. ד"א - אוטו מדהים. כוח פשוט עצום וממש מיותר לצורכי הצבא.

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

cabrio, צריכת הסולר בצבא היא לא תמיד מדד לצריכת סולר אמיתית עם רכב כזה בידיים פרטיות. בעל רכב פרטי יחשוב פעמיים לפני שהוא ידביק את הדוושה לרצפה. בהתאם לכך צריכת הסולר תפחת. אני בטוח שעם רכב כזה בבין עירוני בנסיעה ארוכה ורגועה אני מגיע ל1 ל8 ואפילו יותר טוב עם צמיגי כביש.

בדרך כלל עם כל רכב שאני נוהג בו אני מצליח להוציא צריכת דלק/סולר יותר טובה מהממוצע. אני משתדל לנסוע על מומנט ובדיזל בסדרי גודל כאלה אצלי ההילוכים יעברו על 1500 סל"ד ואולי פחות מזה (כמה שאני מתגעגע ליוקון דיזל שהיה לי).

עם רכב שבסמלון בעל חצי מיליון קילומטרים על מנוע וגיר מקוריים הצלחתי להגיע לנתוני יצרן בנסיעה בין עירונית כולל רמזורים, פקק וכמה עליות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לכם שיוציאו את הפורדים הישנים לאזרחות?

רובם כנראה יהיו גמורים אבל תמיד אפשר למצוא מציאות

א) עד כמה שהבנתי, זה רכב שנרכש בכספי הסיוע האמריקאי, ורכב כזה לעולם לא ייקבל רישוי אזרחי. גם אם יימכר, אז רק לברזל או פירוק.

ב) דווקא מזה הייתי פחות מוטרד, כי הרכבים האלה מאוד עמידים. אאל"ט, אחד מהם אפילו מחזיק בשיא גינס בקילומטראז' (2 ומשהו מיליון מייל, ועדיין נוסע)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כ״כ מיוחד בלקנות כזה צבאי לשעבר? יש מלא אזרחיים למהדרין.

יכולת השטח שלו טובה מאד במגבלות הגודל, אבל לפחות בשנים הראשונות בארץ מדובר ברכב גס ורועש הרבה יותר מסילבראדו, מתאים באמת לצבא, חקלאי או שטח קשוח.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...