Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה אבל מקסימום תעבירו (אני חדש)(סליחה מראש)

אז ככה: אני נהג צעיר בן 20 הוצאתי את הרישיון לפניי ארבעה חודשים , ביררתי לגבי יונדאי אקסנט ב40אלףש"ח ,שנת 2008 והתקשרתי לפני הקנייה לברר כמה עולה ביטוח מקיף לנהג צעיר התקשרתי "לשירביט " ,"מגדל" ביטוח ישיר ..

כולם רוצים לא פחות מ14אלף שקלים ,השאלה שלי היא כזאת..האם כדאי לעשות לרכב כזה ביטוח מקיף או ביטוח חובה וצד שלישי מספיק ? וכמה זה יעלה לי תודה ..הבנתי פחות או יותר שביטוח חובה עולה 3000 שקל לכל סוגי הרכב לנהג צעיר ? וצד ג' כמה ?..

תודה לעונים ..

נ.ב

סליחה על הניסוח הגרוע חח:|

פורסם

המספרים האלה מאוד גבוהים ולא הגיוניים.

ביטוח עם הנתונים שלך אמור לעלות מקסימום 6-7-8 ולא יותר, הכי הרבה שאני הייתי משלם בתור נהג צעיר היה 6700 על רכב חדש בזמנו.

אלה אם כן יש לך עבר ביטוחי לא משהו.

על רכב ב40K הייתי עושה מקיף, יהיה מאוד חבל במקרה של תאונה לאבד סכום כזה.

בהצלחה.

פורסם

במנורה אמרו לנו שחובה לנהג צעיר (מאזדה 5 2007) מגיעה ל4K וביטוח מקיף לנהג חדש עולה כ 9K.

בד"ך אתה מוסיף בערך 2500 על חובה רגילה ועוד 2000 בגלל שאתה נהג חדש.

אבל זה משנה מרכב לאחר ( מנוע,סוג/יצרן,מודל)

חבר שלי יש אצל משפחתו טויוטה קורולה 2002 ידנית ומבוטחת למה ג צעיר והוא אמר לי שהוסיף 800 ש"ח בגלל נהג חדש.

פורסם

לרכב ששווה 40 אלף ש״ח כדאי לדעתי לעשות ביטוח מקיף, בטח אם אתה בחור צעיר שאין לו עוד 40 אלף ש״ח שמסתובבים סתם ככה. אבל כמו שכתבו כאן, 14 אלף ש״ח לביטוח לרכב כזה זה פשוט לא הגיוני. תמשיך לעשות בדיקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...