Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גז במרצדס AMG V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה דעתכם?

עבודה שעשית ניראית מאוד מקצועית ומרשימה.

תנחומיי על המרצדס, כואב הלב: גם אם זה אפשרי להסב אותה לגז (ואני רואה שזה בהחלט אפשרי), מי קונה AMG כדי להסב לגז? אני הייתי שומר על מקוריות של רכב נדיר שכזה.

מעניין מי הראשון שיתקין מערכת גז על פרארי בארץ או פורשה 911?

אגב, מי מזהה באיזה טורבו מדובר בתמונה? מאז עשינו עוד כמה.

אימפרזה טורבו, מנוע בוקסר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טורבו? כן. וולוו טורבו? אכן כן.

אגב, מי מזהה באיזה טורבו מדובר בתמונה? מאז עשינו עוד כמה.

אם אתה מתכוון לרכב זה WRX או STI כול שהיא. או כול סובארו אחרת טורבו עם אינטרקולר עליון

בקשר AMG זה בטח איזה AMG של היבואן בארץ לא אמיתית(רמת גימור AMG או משהו) יש הבדלים קלים במנועה שבתמונה שלך והAMG אמיתית. אבל זה ממש אבל ממש לא משנה הרכב נראה "עייף" עם קסדה של בנאי בבגאז וחור בטמבון האחורי ;)

@tzvipper אני בטוח שבארץ ימצא מישהו שיעשה דבר כזה אם איפו שהוא בעולם זה יקרה אז זה פה.

ובכללי באמת עבודה מעוד יפה ונקייה 10X

פורסם

SHW, אתה צודק. זו לא AMG אמיתית - זה לא מנוע AMG וגם גימור בסאלון משום מה ניראה שהוא של S קלאס רגילה W220.

הגה שחוק, רכב הזה אכל הרבה אבק בכבישים ובדרכי עפר. בטח שייך לקבלן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
SHW, אתה צודק. זו לא AMG אמיתית - זה לא מנוע AMG וגם גימור בסאלון משום מה ניראה שהוא של S קלאס רגילה W220.

הגה שחוק, רכב הזה אכל הרבה אבק בכבישים ובדרכי עפר. בטח שייך לקבלן.

W215 ליתר דיוק...

פורסם

מזדה 6 2008 יצא לך להסב ?

כמה עולה ההסבה ?

והאם ב100% לא יהיה הבדל בביצועים ?

ומה החיסכון בכלל בהשוואה לגז ?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
מזדה 6 2008 יצא לך להסב ?

כמה עולה ההסבה ?

והאם ב100% לא יהיה הבדל בביצועים ?

ומה החיסכון בכלל בהשוואה לגז ?

אהלן.

מזדה 6 מוצלחת בגז. עשינו כמה כאלה. הביצועים נשמרים כמובן, כמו בכל רכב מוסב, כשההסבה נעשית בצורה מקצועית.

סה"כ אתה חוסך בסביבות ה40% מעלויות התדלוק, לעומת הבנזין.

פורסם
W215 ליתר דיוק...

זה לא C215, זה W220 סדאן הרגילה, הדור הראשון אחרי W140.

פורסם

לשאלתכם לגבי מי יתקין ראשון פורשה או פרארי

אז ככה ישנה פורשה קאיין מותקן גז כמו כן הותקנה BMW 750 12 צילינדר (יומיים עבודה קרעה אותנו) אוודי S 6 האמרים למינהם,

לינקולן קאדילאק ועוד רכבי יוקרה גם מרצדס 8 צילנדר הותקנה וגם הדגם עם הסופרצ'רג'ר (4 צילנדר).

כעיקרון כל רכב ניתן להסבה ישנם דגמים מעטים שהחוק לא מאפשר אבל ביצועית כל רכב ניתן (גם דיזל, וגם הזרקה ישירה TSI) אפילו קרבורטור ניתן.

פורסם

מישהו הסב בארץ את המנוע של קאדילק STS/CTS 3.6 הזרקה ישירה?

זה המנוע אצל כל הקדילאקים מ 2008.

האם בכלל ניתן להסב אותן?

יש לי מכר עם CTS 3.6 שמתעניין.

תודה.

פורסם

אני לא מבין למה נושא ההסבה לרכבים עם הזרקה ישירה לא מתקדם בארץ.

בחו"ל מסבים רכבים עם הזרקה ישירה, מה תוקע אותנו פה עם הנושא הזה?

תודה

פורסם

ואם היית עובר השתלמות אז היה אפשר להתחיל להתקין?

לפי מה שהבנתי הבעיה היא לא במתקינים בכלל אלא באישורים ובירוקרטיה לא?

• תוכן חדש...