Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב קטן מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום,

אני מחפשת יונדאי i10 וקבלתי הצעה כזו:

שנת 2010, מהשכרה, 1100 סמ"ק, אוטומטית, עשתה 51 אלף ק"מ ורוצים עליה 49 אלף ש"ח.

הקנייה היא מאחת החברות המוכרות רכבים (כמו שלמה סיקס, קל אוטו, אלבר וכו').

יש שנה אחריות + התחייבות לקנות ממני את הרכב מחדש בטווח של 2-5 שנים מיום הקניה.

מה אתם אומרים? הצעה טובה?

תודה מראש,

פורסם

הצעה מצוינת לחברת ההשכרה. תג מחיר כזה הוא רלוונטי רק אם הוא נקודת המוצא להתמקחות.

ובכל זאת - יש הבדל בין חברות ההשכרה השונות, יחס שונה ללקוחות, יחס שונה לרכבים. אני ממליץ לך להריץ חיפושים כאן.

התחייבות לקנות את הרכב בחזרה - לרוב זה טרייד אין בקנית רכב מהמלאי שלהם במחיר מלא ו/או בתמחור מעליב על הרכב שאת מוכרת.

שנה אחריות - זה נחמד, אבל שנה אצל X זה לא שנה אצל Y ושוב פעם - תריצי חיפוש.

פורסם

תודה על המידע.

המחיר הראשוני היה 51 אלף ש"ח שירדו ל 49 אלף.

לגבי ההתחייבות בקניה - אני יודעת. המחיר שהם יקנו את הרכב ממני הוא מביך (במידה וזה יקרה).

מה נראה לך מחיר הגיוני עבור רכב כזה?

פורסם
תודה על המידע.

המחיר הראשוני היה 51 אלף ש"ח שירדו ל 49 אלף.

לגבי ההתחייבות בקניה - אני יודעת. המחיר שהם יקנו את הרכב ממני הוא מביך (במידה וזה יקרה).

מה נראה לך מחיר הגיוני עבור רכב כזה?

המחיר נשמע גבוה מידי.

אני קניתי ב-45K לפני 3 חודשים I10 2009 מליסינג אבל את הדגם 1250 . ולא חושב ששילמתי כזה מעט...

תעשי את החשבון שלך...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

המחיר לרכב השכרה בן שנתיים וקצת עם כזה ק"מ הוא במינימום של המינימום 20% מהמחירון המלא, ואפשר להתמקח בכיף על 25% כשמדובר על רכבי יונדאי שנמכרים מראש ב-30% הנחה לחברת הליסינג.

עכשיו תוכלי לומר לנו אם מדובר במחיר אטרקטיבי או לא.

• תוכן חדש...