Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שעתיים של חיפושים בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות ואני פותח נושא חדש.

ברצוני לקנות לשימוש האשה ג'טה 2008 1600 טריידליין אוטומט (120000 ק"מ)

להבנתי מותקן ברכב גיר פלנטרי 6 הילוכים ולא DSG6

להבנתי הגיר נחשב "בעייתי"

אשמח להסברים ודעות בנושא הגיר ולהתרשמות בכלל מנושא האמינות של הרכב.

תודה אורן:shock:

פורסם

דווקא אני חושב שהגיר הוא DSG6, אבל בכל מקרה, הגיר דווקא אינו נחשב לבעייתי - לא הראשון ולא השני.

דווקא הגיר מוציא מהמנוע החלשלוש את המיטב.

מה שכן ג'טה 2008 עם 120,000 ק"מ מריח כמו רכב ליסינג - ומזה הייתי נמנע, אלא אם כן המחיר מאוד מפתה.

הואגיות מזדקנות פחות יפה מרכבים אחרים ואחרי פרק זמן כזה צצות תקלות מעצבנות והן רגישות יותר לטיפול רשלני כמו שניתן לא פעם בחברות הליסינג.

פורסם

ב-2008 הג'טה הגיעה עם גיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים.

אני יודע שבמנועי ה-2 ליטר FSI הגיר האוטומטי 6 הילוכים היה בעייתי אבל אני לא יודע מה קורה עם זה של ה-1.6, האם הוא זהה או שונה. הבעיה הייתה במוח גיר ושמעתי על לא מעט מקרים כאלה.

הג'טה 1.6 לא הכי זריזה אבל בסך הכל מספקת, הגיר הזה סוחט מהמנוע כל מה שאפשר והחיסרון היחיד הוא רעשי מנוע מעט חזקים מדי בהאצות. חוץ מזה רכב נהדר.

יש לא מעט אקזמפלרים שמורים ולכן אם הרכב הספיציפי לא מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד כדאי להמשיך לחפש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...