Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

להלן תופעה מסתורית, שבהתחלה נבהלתי ממנה אך לאחר זמן מה הבנתי את התוואי שלה ולפניכם השאלה:

ידית דלת נהג חיצונית, בסיטרואן קסארה אקסקלוסיב 2002, בעת גשם בחוץ-לא עובדת.

כלומר גם אם אני מושך את הידית גבוה(מעבר לגבול הנורמלי), הדלת פשוט לא נפתחת. ואני נאלץ לפתוח אותה מבפנים כמו בגרוטאה :lol:

לאחר שהגשם פוסק וכנראה שמשהו בתוך המנגנון מתייבש, הדלת נפתחת רגיל כאילו כלום לא קרה.

למישהו יש מושג\פתרון לבעיה הנ"ל?

תודה :-P

פורסם

היי

גם לי קרה ב 406 בחורף שעבר.

פירקתי את הידית החוצה (כלל פירוק של הדיפון החוצה - מה שמחזיק את הידית הוא אום בודד 10 מ"מ).

ישנו תיל ברזל שמחבר הידית למנגנון הצילינדר.

לא זוכר אם נתתי מתיחה לתיל או שמא כיפוף - אבל זה מה שפתר את הבעיה (עד עכשיו).

שבוע טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלום לאריאל ולמעלה השאלה,

קודם כל שאפו על האלתור, זה אכן פותר את הבעיה. יחד עם זאת כדאי גם להתיז ספריי שמן בפנים ולמנוע את התקלה בעתיד.

פורסם
שלום לאריאל ולמעלה השאלה,

קודם כל שאפו על האלתור, זה אכן פותר את הבעיה. יחד עם זאת כדאי גם להתיז ספריי שמן בפנים ולמנוע את התקלה בעתיד.

שלום רב,

הצילינדר פורק אחר כבוד נוקה בלחץ אוויר ובסוף שימנתי עם wd40.

ובא לציון גואל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...