Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שרשור תמוה עד הזוי.

אבל מה למען השם מישהו פה רוצה מהסוכן? נכנס אדם, רוצה רכב , מוכרים לו ובזה נגמר. מישהו פה נכנס לקנות מוצר ואמרו לו , "עזוב אל תקנה, עוד חודש יוצא משהו יותר חדש ויותר זול"? הסוכן הזה היה עף אצלי בבעיטה מהדלת.

י

אז הבעיה אצלך ,

סיפור אמיתי שהיה אצל אחי בארה"ב

נכנס ל BED BATH AND BEYOND ורצה לקנות מיטה ומזרון .

בחר דגם ובא לשלם

המוכרת שלחה אותו הביתה ואמרה לו שיחזור חודש הבא ויקבל את אותו הסט שבחר ב 1500 דולר פחות.

ברור שאחי חזר וקנה שם חודש וחצי לאחר מכן.

חובה על הסוכן להודיע ללקוח.

סיפור שלי

הלכתי לחנות לקנות סנואובורד וציוד גלישה

מצאתי בורד והכל ואז המוכר אומר לי , תקשיב עוד יומיים אנחנו עושים מכירה ותקבל את הסט ב 40 אחוז הנחה.

אמרתי לו שאני טס בעוד יומיים ולא אוכל לבוא

החנות מכרה לפני הזמן במחיר של המכירה !!!

ככה צריכים להתנהג ללקוחות

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וסיפור קטן שלי

אשתי הלכה לקנות מגפיים בחנות.המוכר נקב בסכום ואז אמר לה להוריד מהאינטרנט קופון מסויים.מכיוון שהיא באה עם הטאבלט שלי לשם היא חסכה מיידית 95 ש״ח.המוכר הרוויח לקוחה מאוד מרוצה.

שוק הרכב אגב,סובל גם ככה מתדמית של אנשי שוק מליגה ז׳.כנראה שלא סתם.

יש לי חבר טוב בחור מקושר מאוד שרצה לסדר לבנו עבודה במכירות בחברת רכב גדולה.הבן שלו אמר לו שהוא מוכן אפילו למכור סלולר ולא מכוניות...

חבר,אתה חופר

פורסם

כזכור קבעתי פגישה עם מנהל שרות ארצי אך זה לא בא ובקושי משכתי ממנו תרוצים עלובים ! העברתי הילוך אתמול : שלחתי מכתב רשום למחלקת שרות בניר צבי . אני יודע מעכשיו שהוא ייזרק לפח הקרוב . נו מילא אין לי ציפיות . המכתב הבא יהיה מהעורך דין , ולפי איך שהדברים מתגלגלים עכשיו גם זה יילך באותה דרך . רק שימשיכו ככה ולא יופיעו גם לדיון המשפטי , שבקצב הזה הוא בלתי נמנע !

פורסם

סביר להניח שלא יחזחרו לך כלום אבל אם המבצע התנהל זבמן שקנית ולא ידעת עליו יש כאן הטעייה. אם באמת זה המצב לך לתביעות קטנות (עם הוכחות כמובן). התהתליך הוא מאוד פשוט וזול.

אם הצדק איתך לא הייתי מוותר

פורסם
^

תמיד עומדת לרשותך האפשרות לפנות ליצרן.

OK ! נניח שפניתי ליצרן . הוא יטען {ובצדק} שהפגמים על הצבע קרו כאן בנמל וכי לא שחררו מהבית חרושת את הרכב במצב הזה . מה אחר כך ? מה תפקידו של היצרן במקרה כזה ? מה היצרן יכול לעשות ? . החברה בארץ , הם סתם מושכים זמן עכשיו . אני בכל מקרה יתבע אותם .

פורסם

האם מישהוא מכם יודע איך כותבים ליצרן , או איך מתלוננים על השרות כאן ? מה כתובת האתר או E-MAIL ? ואם אפשר שזה יהיה באנגלית ולא בגרמנית . תודה .

פורסם

מדובר על פורד, אני הייתי מתחיל באתר העולמי שלהם. אגב, גם אם תפנה למקום הלא נכון בתוך החברה, אני מאמין שיפנו אותך לאן שצריך (תסביר להם כמובן שאינך מקבל שירות לשביעות רצונך מהנציגות הישראלית).

נ.ב. על הדרך, אם באמת תפנה אליהם, אולי תשאל אותם גם מה ההסבר להספק של הפוקוס 2 ליטר בארץ? רק בישראל ההספק המוצהר עומד על 170 כ"ס.

בהצלחה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אז הבעיה אצלך ,

סיפור אמיתי שהיה אצל אחי בארה"ב

נכנס ל BED BATH AND BEYOND ורצה לקנות מיטה ומזרון .

בחר דגם ובא לשלם

המוכרת שלחה אותו הביתה ואמרה לו שיחזור חודש הבא ויקבל את אותו הסט שבחר ב 1500 דולר פחות.

ברור שאחי חזר וקנה שם חודש וחצי לאחר מכן.

חובה על הסוכן להודיע ללקוח.

סיפור שלי

הלכתי לחנות לקנות סנואובורד וציוד גלישה

מצאתי בורד והכל ואז המוכר אומר לי , תקשיב עוד יומיים אנחנו עושים מכירה ותקבל את הסט ב 40 אחוז הנחה.

אמרתי לו שאני טס בעוד יומיים ולא אוכל לבוא

החנות מכרה לפני הזמן במחיר של המכירה !!!

ככה צריכים להתנהג ללקוחות

מפיסטו יקירי, הבעיה בהחלט לא אצלי, תראה מה הדגשתי באדום.

ארה"ב זה עולם אחר מבחינת שירות לעומת ישראל.

וחוץ מזה אם המוכר נידב מידע - מצויין.

אבל אם הוא לא נידב - אז הוא שקרן ורמאי ומבצע "מסכת שקרים"? בולשיט.

אבל נחזור לשרשור, לא מדובר פה על מבצע שיוצר "מחר על הבוקר" או משהו בסגנון. צריכה להגיע פיאסטה חדשה. אז צריכה.

אז שפותח השרשור יעשה שיעורי בית, יבדוק, יתעניין ויחליט אם מתאים לו או לא.

אני קורא לשרשור שאדם נכנס מרצונו לרכוש מוצר אחרי שבדק אותו לשביעות רצונו המלאה (ונעזוב כרגע את הכתמים, לא זאת הנקודה), ומצא אותו מתאים לתנאים, לתקציבו ולצרכיו, ואחרי זה רץ להתלונן שלא הודיעו לו על ירידת מחיר צפויה אם וכאשר - קשקוש.

שרות יותר טוב, פחות טוב - נגיד.

אבל איך יכול אדם לקבל את מה ששילם בעדו, בדיוק את מה שהובטח לו, בדיוק מה שרכש, חייבו אותו בדיוק בסכום שסוכם עליו, ואחרי זה רץ ומתלונן על שקרים? סליחה, במה בדיוק שיקרו לו?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
וסיפור קטן שלי

אשתי הלכה לקנות מגפיים בחנות.המוכר נקב בסכום ואז אמר לה להוריד מהאינטרנט קופון מסויים.מכיוון שהיא באה עם הטאבלט שלי לשם היא חסכה מיידית 95 ש״ח.המוכר הרוויח לקוחה מאוד מרוצה.

שוק הרכב אגב,סובל גם ככה מתדמית של אנשי שוק מליגה ז׳.כנראה שלא סתם.

יש לי חבר טוב בחור מקושר מאוד שרצה לסדר לבנו עבודה במכירות בחברת רכב גדולה.הבן שלו אמר לו שהוא מוכן אפילו למכור סלולר ולא מכוניות...

אז תגיד לו שאם הוא "רגיש" ולא בעל עור פיל, אז מוטב לו שלא יתעסק במכירות בכלל, ובסלולארי בפרט... וזה ממקור ראשון שעוסק בנושא מעל 12 שנה...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מפיסטו יקירי, הבעיה בהחלט לא אצלי, תראה מה הדגשתי באדום.

ארה"ב זה עולם אחר מבחינת שירות לעומת ישראל.

וחוץ מזה אם המוכר נידב מידע - מצויין.

אבל אם הוא לא נידב - אז הוא שקרן ורמאי ומבצע "מסכת שקרים"? בולשיט.

אבל נחזור לשרשור, לא מדובר פה על מבצע שיוצר "מחר על הבוקר" או משהו בסגנון. צריכה להגיע פיאסטה חדשה. אז צריכה.

אז שפותח השרשור יעשה שיעורי בית, יבדוק, יתעניין ויחליט אם מתאים לו או לא.

אני קורא לשרשור שאדם נכנס מרצונו לרכוש מוצר אחרי שבדק אותו לשביעות רצונו המלאה (ונעזוב כרגע את הכתמים, לא זאת הנקודה), ומצא אותו מתאים לתנאים, לתקציבו ולצרכיו, ואחרי זה רץ להתלונן שלא הודיעו לו על ירידת מחיר צפויה אם וכאשר - קשקוש.

שרות יותר טוב, פחות טוב - נגיד.

אבל איך יכול אדם לקבל את מה ששילם בעדו, בדיוק את מה שהובטח לו, בדיוק מה שרכש, חייבו אותו בדיוק בסכום שסוכם עליו, ואחרי זה רץ ומתלונן על שקרים? סליחה, במה בדיוק שיקרו לו?

כפי שכבר ציינתי די בהתחלה אני מוכן "להמיר" את המילה "שקר" , ב"הסתרת מידע חיוני ובמתכוון מעיניי הלקוח" , גם לגבי מתי יוחלף הדגם וגם לגבי ירידת מחירו {במקום עליית מחירו ב2013 כפי שנאמר}

מבצע לא מתכננים יום יומיים , אלה הרבההההה זמן לפני .

כל מי שמתעסק במכירות , ובמיוחד מוצרי חשמל למשל , קונה למשל טלויזיה ואחרי12 יום יוצא מבצע על אותו מוצר בדיוק .של 30% הנחה{והיום יש הרבה כאלה}.

הוא יכול , לפי החוק להחזיר אותה לחנות , לקבל את כספו בחזרה ולקנות את אותה טלויזיה במחיר של המבצע , ולחסוך הרבה כסף . ויש המון מקרים כאלה בארץ {לא באמריקה} וגם באמריקה .

אז לצערנו מר-ERANSH לגבי הרכבים החוק תקוע איפה שהוא בשנות ה -70 וחבל!

פורסם
אז לצערנו מר-ERANSH לגבי הרכבים החוק תקוע איפה שהוא בשנות ה -70 וחבל!

נשמע לי מוגזם לצפות שניתן יהיה להחזיר רכב, אחרי שנהגת בו כמעט שבועיים, זה יהיה פשוט שוק.

לפי התפיסה שלך, בוא נחזיר גם דירות שלא מצאו חן בעינינו.

פורסם

על מוצרים כאלה יקרים אפשר לדרוש החזר של ההפרש.

יצא לי לקנות באמאזון טלפון סלולרי ואחרי שבוע עוד אחד והמחיר ירד ב$20. ביקשתי מהם באדיבות להחזיר לי את ההפרש על המכשיר הראשון וקיבלתי בלי שום ויכוח.

פורסם
נשמע לי מוגזם לצפות שניתן יהיה להחזיר רכב, אחרי שנהגת בו כמעט שבועיים, זה יהיה פשוט שוק.

לפי התפיסה שלך, בוא נחזיר גם דירות שלא מצאו חן בעינינו.

לגבי הדירות , זאת העסקה הטובה והבטוחה כיום . פשוט ההשקעה הטובה ביותר אי פעם ! גם אם תגור בה כמה זמן שתרצה {הרבה יותר משבועיים} ואפילו עם 5 בעלים לשעבר מחירה רק יעלה .

אני כבר לא מצפה להחזר . ומצדי שייקחו את הרכב בחזרה , ויחזירו לי את הכסף פחות 10% ממה ששולם ! הוגן ?

כף רגלי לא תדרוך יותר בחברת "דלק מוטורס" . וגם אם הם יביאו אי פעם רכב שאני מאוד ירצה .

אהיה מוכן להתפשר על דגמים אחרים . בשבילי שרות ויחס ללקוח שווים יותר מחתיכת פח כסופה עם כתמים חומים !

אצלם הליסינג בראש הפירמידה , ואילו הלקוח הפרטי בעדיפות "ז" .

פורסם

אני לקוח פרטי וההתרשמות שלי מהם שונה משלך.

הכותרת שנתת לשרשור - לא ראויה. לטעמי האישי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...