Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתי כרגע ע"י זוג שוטרים במהירות של 106 קמש, אחרי הפחתה 101, בכביש עירוני של 50 קמש.

השעה היתה 3 וחצי בלילה והכביש היה ריק.

כרגע לקחו לי את הרישיון ואמרו לי שביום ראשון (10.2) יחליט הקצין אם לשלול לי לחודש,

שכנראה זה מה שהוא יעשה.

כמו כן קיבלתי הזמנה למשפט בעוד כחודשיים.

* אני נהג צעיר וכאשר יערך המשפט בעוד כחודשיים אהיה כבר בן 20.

*רישיון נהיגה לאופנוע מגיל 16, יש לי כיום 10 נק' בסה"כ החל מגיל 16.

עכשיו השאלות שלי כאלו:

1. האם אקבל הארכה של השלילה בתום ה30 יום עד למשפט?

2. במידה ואתפס ע"י שוטר ואומר לו שלא אוכל להציג רשיון כי אני בשלילה מה הגזר דין כלפיי?

3. מה העונש הצפוי לי בבית המשפט בעוד כחודשיים?

4. השוטר רשם לי הזמנה למשפט בעוד כחודשיים והתאריך יוצא יום שבת, מה אני צריך לעשות עכשיו?

ההודעה פורסמה גם בפורום אופנועים חבר אבל אשמח לעוד תשובות

תודה רבה,

גיגי.

פורסם

1. לא, אם תשלל על ידי הקצין השלילה תהיה ל 30 ימים בלבד.

2.נהיגה בפסילה ביודעין, עיכוב/מעצר לבוחנים לצורך חקירה, והמשך טיפול על ידם בתחנה.

3.תלוי בעורך דין שתיקח, יכל להיות שתצא עם תנאי ולא תקבל שלילה נוספת.

4.בשימוע שיערך לך ביום א דבר עם הקצין שיבדוק את התאריך.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

2 - אני מקווה ששאלת את זה בצחוק. שלא תעלה על דעתך לעשות את זה!

3 - בהתחשב בכך שאתה נהג צעיר ושכבר נצברו לחובתך 10 נקודות, לא הייתי מטפח ציפיות לגזר דין מקל.

4 - למיטב זכרוני, אתה אמור לקבל הזמנה רשמית מביהמ"ש בדואר רשום. סביר להניח שהתאריך שיהיה כתוב בה כבר יהיה נכון. בכל אופן, להתייעץ עם הקצין בתחנה זה בהחלט רעיון טוב.

ובלי קשר לשאלותיך: באיזה אמצעי אכיפה נמדדת? היכן זה קרה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואיך אתה יודע שהשוטרים היו זוג?

וגם, האם זה היה ברכב או על אופנוע? (סתם סקרנות שלי).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר כתבתי פה בעבר שתפסו אותי על 114 (109 אחרי הפחתה) בכביש של 60 (מאוד דומה לעבירה שלך). לא קיבלתי מנהלתית ולא שלילה אבל אני לא נהג צעיר. עבר של מהירות דווקא היה לי כולל נקודות.

פורסם

תתחיל לחפש את הרו-קו ותכין כסף לטסט בעוד שנתיים - שלוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא לא יקבל שלילה ארוכה,(אם בכלל).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש לא טסט מחדש.

הוא לא נהג חדש - לא יהיו סנקציות נוספות מטעם משרד הרישוי (למעט קורס נהיגה מונעת כמובן עבור צבירת הניקוד)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...