Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

בכל אתר שאני גולש, לכל חור שאני לא נכנס - מכת מדינה (לא חדשה) שתופסת המון במה בחודשים האחרונים.

כל הבלופים והשקרים סביב הסוגיות המאוד ספקולטיביות והמסוכנות הללו, הן פשוט לזרות חול בעיניי הציבור.

רוב האנשים אינם יודעים, אך אחוזים בודדים מאוד מהקרקעות, בין אם מגרשים לבניה ובין אם קרקעות חקלאיות מופשרות

אם בכלל.

עקה הפרסומים האלו במקרה נזכרתי בחבר הזה והחלטתי לדבר עמו על הנושא.

אז החבר שקנה לפני כ-5 שנים קרקע חקלאית בצפון הארץ בסכום כולל של כ-200K ש"ח. הבטיחו לו הבטחות מפה ועד להודו,

יודעים מה קרה בכל הזמן הזה? קדחת, שום דבר. אפילו תשואה הוא לא קיבל על הכסף!

אז חברים, אל תתפתו לשטויות הללו, כי המשפט: "כשהארנק ריק והגרון יבש, גם לעגבניה יש טעם של סטייק" - לא תופס פה.

קנייה של קרקע על הנייר שהסבירות שהיא תופשר היא קלושה ביותר (לא משנה איפה) עקב התנהלות בזיונית של המדינה

ושל מנהל מקרקעי ישראל בסכום אטרקטיבי לא תבטיח לכם תשואה תוך שנה שנתיים כפי שמבטיחים שמ-200K ש"ח

תוכלו לעשות תוך 2-3 שנים 400K ש"ח רווח ולפחות וכך תוכלו לקנות דירה נורמלית - כסף קל.

במדינה שלנו אין קיצורי דרך, רק שקרנים ורמאים - אתם יכולים להיות בטוחים.

ראו הוזהרתם, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תשואה של 200K בשנה ?!

בקצב שמפשירים כאן קרקעות, הוא יקבל תשואה של 200K מנדבושקעס, במקרה הטוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה עוד במקרה הטוב. יש מקרה ממש הזוי, מבלבלים לך ת'מוח עם מסמכים מפה ועד תימן, נותנים לך סוג של התחייבות לא רשמית

ואומרים לך לשלם אפילו 100K, ואומרים לך שתוך 2-5 שנים זה הופך להיות 1M ש"ח.

חלום אה?

חלום בלהות!

מסכן חבר שלי, הוא ממש נדפק. מת להתחיל את החיים ותקע שם את הכסף שלו כמו עצם בגרון ולא ראה עדיין שקל.

הקרן שלו נשחקת ונשחקת והוא לא רואה גרוש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תגיד לו שבתי הקברות מלאים בפרייארים שחשבו שלא ימצאו להם מחליף..

ברצינות, "לעשות מכה" זה חלום לגיטימי, ולא מעט אנשים הרוויחו הון מהפשרת קרקעות, רק שלשם כך צריך סבלנות ואורך רוח, וכמובן כסף פנוי שאפשר "לקבור" אותו לתקופה לא ידועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש כלל אצבע - כסף קל = BIG NO NO. איך סאבלימינל והצל השכילו לשיר? :wink: "כסף קל קיים רק בסרטים, בפנטזיות

ולעיתים גם בעולם הפשע" ברגע שמישהו מציע לכם הזדמנות לעשות כסף במחטף קל, סביר להניח שאחד מהשניים הוא נכון - או שהוא מנסה לעבוד עליכם, או שאתם עתידים להסתבך כתוצאה מכך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם היה שם כסף קל בעלי הקרקע לא היו מוכרים אותה.

מכל מקום - אני מפעיל פילטרים (מנטליים) על כל pop-up אן פרסומת אחרת, ולא משנה אם מדובר במסטיק או בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאתה מדבר עליו זה מכירה של קרקעות חקלאיות.

לדוגמא זה אחת המודעות העדכניות שמוכרת קרקעות במתחם של חוף מנדרין - מרינה הרצליה.

קרקע חקלאית זה חתול בשק.

אממה לאדם הממוצע שמחפש לבזבז (נו טוב להשקיע) את הכסף שלו זה נראה כמו אטרקציה.

להזכירכם שאטרקציות יש רק בפארק המים קליה בים המלח ז"ל.

אני אישית מכיר אדם דרך צד שלישי שהצליח לעשות רווח על קרקע חקלאית.

היום הוא בן 80 את הקרקע החקלאית (פרדס) קנה כשהיה בן 30 והיום יש על זה חלק מגבעת שמואל.

קרקע חקלאית ניתן לאשר להפשיר רק במסגרת ועדה ארצית (לאדם הממוצע זה לא אומר כלום).

זה אומר שהרבה, אבל הרבה מי ביוב יזרמו בואדי עד אז (אם בכלל) בעיקר כאשר הקרקע שייכת לאחד הגופים כמו המנהל.

עכשיו לך תבנה עם כאלה מדינה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני מניח שקניית קרקע כזו או אחרת טובה בטווחים של כמה עשרות שנים.

משהו כמו השקעה עבור הילדים לכשיגדלו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני מניח שקניית קרקע כזו או אחרת טובה בטווחים של כמה עשרות שנים.

משהו כמו השקעה עבור הילדים לכשיגדלו

אני לא בטוח. גם קרקע (למגורים) עולה הרבה כסף, והשקעת הכסף באפיק אחר במשך עשרות שנים יכולה להניב תשואה טובה יותר. נחמד לקבל היום מגרש בהרצליה פיתוח שסבא רבא אולי קנה, אבל השאלה מה היה שוויו היחסי בזמן הקניה ואם הכסך היה פנוי או שמי שקנה מנע מעצמו הנאות בחייו.

ראיתי השוואות על טווח של 10 שנים (ולא 30-50 שנה כמו שתואר באחד המקרים) בהם השקעה בסיכון נמוך בבורסה לשנים רבות הנביה תשואה כי גבוהה ומשמעותית מול אפיקים אחרים, כולל נדלן.

תמדי יהיה הימור מסויים על כל השקעה לטווח ארוך.

קרקע באזור ללא תכנון - בעת תכנון הפשרה ובניה הקרקע יכולה להיות מופקעת לשטח ציבורי שבדיוק נופל עליה, הפיצוי לא מי יודע מה, ואז כל התכנונים הלכו לפח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...