Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי למתקין שלי להתחיל התקנה של סט קומפוננט חדש + איטום.

לפני שבוצעה ההזמנה סגרנו על איטום של דיינמאט, היום הוא הודיע לי שהגיעה ההזמנה שלי והלכתי לראות את הסחורה.

להפתעתי חומר האיטום שהגיע הוא של CACHE, ולא דיינמאט כפי שסיכמנו.

לא מצאתי כלום על החומר הזה בגוגל מלבד זה:

http://www.importel.com/product/00/CDM/Cache-Door-Kit-Damping-Four-12-x-36

גם לא הצלחתי למצוא אף חוות דעת.

באתר הזה כתוב שהחומר הנ"ל עבה יותר וכבד יותר ב 30% מהדיינמאט המוכר.

ממה שראיתי בעין החומר מגיע בעובי של 3 מ"מ לדעתי.

אני גם לא מוצא את זה באיביי או אמאזון בכלל, כך שגם אין לי הערכת מחיר לזה.

האם מישהו נתקל בזה בעבר?

האם להתעקש על הדיינמאט שהובטח? ולחכות עוד כמה ימים עם ההתקנה?

תודה

פורסם

תתעקש על דיינמאט, זה חומר מוכר בעל תוצאות מוכחות.

מה שהמתקין שלך הביא זה חומר לא מוכר שיעילותו לא ידועה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת בנינו אני לא הייתי חוזר אליו מתקין שמזלזל ככה בלקוח לא ראוי ללקוחות, אני רוצה להאמין שקרתה סוג של תקלה והוא לא שיקר לך בפנים שקבעתם דינאמאט וקיבלת משהו אחר, במידה והוא שיקר לא הייתי טורח לחזור אליו, לא יודע לגבי מה הוא עוד יכול לשקר (כאבלים איכות X במחיר Y, וכו').

JL Audio

פורסם

מצאתי כמה תגובות עליו ב sonic electronix , דווקא יש תגובות ממש טובות.

http://www.sonicelectronix.com/item_33586_Cache-CTM.html

כאן מוכרים באלק של 20 רגל רבוע סה"כ ב 110 דולר.

מה שהביא המתקין שלי זה 12 רגל רבוע סה"כ. כלומר אחרי חישוב פשוט שווי הקיט הזה שהוא הביא שווה 66 דולר. קצת יותר יקר מדיינמאט.

פורסם
האמת בנינו אני לא הייתי חוזר אליו מתקין שמזלזל ככה בלקוח לא ראוי ללקוחות, אני רוצה להאמין שקרתה סוג של תקלה והוא לא שיקר לך בפנים שקבעתם דינאמאט וקיבלת משהו אחר, במידה והוא שיקר לא הייתי טורח לחזור אליו, לא יודע לגבי מה הוא עוד יכול לשקר (כאבלים איכות X במחיר Y, וכו').

הוא לא שיקר לי, אני דווקא מכיר אותו הרבה זמן ואנחנו חברים.

הייתי לידו כאשר הוא דיבר בטלפון עם הספק שלו והזמין את הקיט דלתות של דיינמאט והקומפוננט, היום מה שהוריד הספק היה הקיט הזה..

הוא גם לא ידע מזה בכלל...

הוא אמר לי שהוא גם לא מכיר את החומר הזה, לכן עשיתי בדיקה אם מישהו מכיר אותו.

דרך אגב זה הגיע מהיבואן של רוקפורד.

פורסם

אני אישית לא מכיר את המוצר ולא הייתי מסתמך על תגובות, האנשים יכולים להיות מרוצים אבל לא בטוח שהם מודעים לדינאמאט ואני די בטוח שלא השוו ראש בראש את המוצר, אני פשוט חושב שאלו אנשים בלי ציפיות וידע מספיק בתחום שהרגישו מרוצים, הרי לא סתם הDYNAMAT הוא החומר הנמכר והמוכר ביותר, נכון?

עריכה: אז תתעקש, אין סיבה שתקבל חומר X כאשר הזמנת חומר Y, תלך עכשיו לחנות טלפונים תבקש אייפון 4S ויביאו לך אייפון 4, מה תעשה?

JL Audio

פורסם
אני אישית לא מכיר את המוצר ולא הייתי מסתמך על תגובות, האנשים יכולים להיות מרוצים אבל לא בטוח שהם מודעים לדינאמאט ואני די בטוח שלא השוו ראש בראש את המוצר, אני פשוט חושב שאלו אנשים בלי ציפיות וידע מספיק בתחום שהרגישו מרוצים, הרי לא סתם הDYNAMAT הוא החומר הנמכר והמוכר ביותר, נכון?

עריכה: אז תתעקש, אין סיבה שתקבל חומר X כאשר הזמנת חומר Y, תלך עכשיו לחנות טלפונים תבקש אייפון 4S ויביאו לך אייפון 4, מה תעשה?

יותר בכיוון של להזמין 4S ולקבל בכלל גלקסי.

כן הבנתי את הנקודה, מחר אני יחזור אליו ונראה מה עושים..

תודה בכל אופן

פורסם

תחפש שרשיר של חבר פורום בשם יבגני שבודד לחלוטין את הסיאט איביזה שלו - הוא השתמש בחומר שלהם.

למיטב הבנתי מדובר בחומר בידוד מצויין - אם הוא עבה יותר מהדיינאמאט - הייתי לוקח אותו וגם מעדיף אותו.

עד כמה שזכור לי החומר הזה אינו מסריח ואינו רעיל - נגעתי בו בעצמי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי קבע שדינומט זה הטוב מכולם? מדינת ישראל שאין בכלל רמה? ברוסיה שיש שם בהמון ערים עם תחרויום משתמשים המון ה STP , יש חומרים נוספים.

אני משתמש בSTP וגם ישתמש בו בהמשך מסיבה פשותה, יותר חומר, יותר עובי באותו מחיר. חומר זה מוריד רזוננס מפח ע"י הוספת מסה .

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בבידוד הדבר החשוב זה מסה של החומר. בעיברית: משקל.

החומר עבה, סביר בנוחות לעבודה, נדבק מצויין, וזול לדעתי מהדינאמאט.

כל החירטוטים על הנדסה ברמה של NASA של חומר בידוד זה BS.

חכם יותר יהיה מעל חומר הבידוד להדביק יריעות של ספוג בידוד למזגן שמאוד זול ועמיד במים, מה שימנע את רוב הגלים העומדים בחלל הדלת וימקסם את היעילות של הבידוד.

בהצלחה!

PS: מי שמיבא אותו לפי דעתי זה NEXT מערכות, הם נמצאים במפרץ חיפה.

פורסם

בסוף החלטתי כן ללכת על החומר הזה, מיששתי אותו היום והוא באמת מרגיש דיי חזק ועבה, היום התחלנו את ההתקנה.

בהמשך נעלה תמונות.

פורסם

מנסיון עם המוצר הנ''ל, אני מוכרח לאמר שהמוצר איכותי מאוד.

בנוסף, כבד יותר ועבה יותר מהדיינמאט.

קניתי בזמנו קיט של 10 יריעות, 4 יריעות הספיקו לי לבידוד כפול כולל חלקית מהדיפונים ב2 דלתות קדמיות במאזדה לאנטיס.

התוצאות מדהימות.

• תוכן חדש...