Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

מה הסיבה לדעתך שלא מטפלים בבעיה?

מי שחושב שרק ביבי אשם ואחרי שהוא ילך פתאום יתחילו לטפל בבעיה ברצינות טועה.

טועה יותר או פחות ממי שחושב שאם ביבי יישאר יתחילו לטפל בבעיה ברצינות?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביבי שהקיף עצמו בלקקני תחת חסרי תועלת והפך את השלטון למפעל ג'ובים שבו אחראים אך לא אשמים מסדרים עבודות לחברים שלהם, ושהמטרה היחידה שלו היא לשמור על השלטון.

התיאוריה היא שברגע שהוא ייצא מהמשוואה, הכל יפול כי לא יהיה מנהיג שכולם מתחרים בללקק לו, אנשים שלא היית נותן להם לנהל וועד בית ימצאו את עצמם חסרי פלטפורמה.

התרבות הזאת שנוצרה מיותר מדי שנים ברצף בשלטון תדעך ויגיען אנשים שבאים לעבוד וכן רוצים לתקן בעיות. אפילו אם לא יצליחו, לפחות יש רצון זה כבר חצי דרך. מה שיש היום בשלטון זה אנשים שלא מעניין אותם כלום חוץ מהשלטון. נרצחו אנשים, מה אכפת להם. נמצא איך להאשים את הסמול בזה ונמשיך הלאה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, עדי-אל כתב:

לא בעזה, לא בלבנון, לא באיראן ולא ביהודה ושומרון. בשום מקום לא נסינו לפתור את הבעיות, עשינו כאילו. 

אני מבין שאתה טוען שצריך פתרון... סופי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

אי אפשר להסתובב מסביב לפתרון ולהגיד עשינו הכל.

לא בעזה, לא בלבנון, לא באיראן ולא ביהודה ושומרון. בשום מקום לא נסינו לפתור את הבעיות, עשינו כאילו. 

עכשיו שלא תבין נכון זה לא שביבי ניסה ורק כולם הפריעו לו...

אין נסינו, יש רק אחד שיכול לעשות אבל בשביל זה צריך ראש ממשלה עם חזון ואומץ שסביבו אנשים ראויים. ה-7 באוקטובר היה אירוע בדיוק מסדר הגודל שמאפשר להגיע לשינוי מוחלט מהיסוד, לטעמי ברמה של הכרזת העצמאות של בן גוריון, ביבי מסמס ובזבז אותו לחלוטין כי הוא פשוט לא מנהיג, הוא נרקסיסט עם אופי של דיקטטור ואני לא אמשיך במה שאני מאחל לאיש המתועב הזה. 

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, David32 כתב:

יש לך פיתרון אחר?

להזכירך, מו"מ ומסירת שטחים והתערבויות בינלאומיות למיניהן כבר ניסינו, לא הצליח.

להזכיר לך איך נוצחו הנאצים? רמז רמז

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, hans כתב:

בטח, כמה קומוניסטים הגיעו לברלין. 

הנה, היינו בעזה, היינו גם בביירות, אנחנו קבוע באיוש... מה הבעיה? שאנחנו לא קומוניסטים?

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כת של אוכלי מוות.

ותהיה בטוח שמבחינתם הקבנית ופינדר הם ״בוגדים מתוכנן״.

image.thumb.png.11a89fd81f9eb9c960b7d2309acda122.png

אה נו, כבר כתוב בכל מקום שהשמאלנים בוגדים, מה העניין? יאללה שיבואו.

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

שאנחנו לא קומוניסטים?

פ-ס-ע מ-נ-צ-ח-ו-ן 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

טועה יותר או פחות ממי שחושב שאם ביבי יישאר יתחילו לטפל בבעיה ברצינות?

אותו דבר

לפני 6 שעות, David32 כתב:

אין לנו הרבה אפשרויות 

או שאנחנו רוצים שיבצעו בנו את הפתרון הסופי 

אני לא חושב שזה כיף גדול 

לפני 6 שעות, madmaxx כתב:

אין נסינו, יש רק אחד שיכול לעשות אבל בשביל זה צריך ראש ממשלה עם חזון ואומץ שסביבו אנשים ראויים. ה-7 באוקטובר היה אירוע בדיוק מסדר הגודל שמאפשר להגיע לשינוי מוחלט מהיסוד, לטעמי ברמה של הכרזת העצמאות של בן גוריון, ביבי מסמס ובזבז אותו לחלוטין כי הוא פשוט לא מנהיג, הוא נרקסיסט עם אופי של דיקטטור ואני לא אמשיך במה שאני מאחל לאיש המתועב הזה. 

אני לא חולק עליך 

פורסם

בינתיים מתפרסמות עדויות שמאוששות את מה שהיה ידוע כבר, שהרצוג נבחר כדי לספק חנינה.

רק שהכל פה כבר כל כך מושחת ומפורק, עד שגם אם בסוף הוא יעניק לו חנינה, אין מי שיחקור ואין מי שיעצור ומי שיעמיד לדין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, hans כתב:

זו השוואה שמציעים בימין הישראלי כבר שנתיים, וכבר שנתיים אני לא מבין מה היא באה להשיג (אגב, בדיוק כמו אצל פוטין שממנו נלקח השימוש ב"דה-נאציפיקציה").

הנאצים נוצחו כשגרמניה נכבשה, הצבא הובס, היטלר התאבד, יאדה יאדה יאדה.

לא היה שם "פתרון סופי", לא הוקמו מאחזים אמריקאים או סובייטים בגרמניה, ילדים רוסים לא הגיעו לברלין לקנות גלידה, אם להשתמש בעולם המושגים של רוטמן וחבריו. עשרות מיליוני גרמנים לא גורשו "מרצון" ממינכן ופרנקפורט. יותר מזה, חלק מהתעשיינים הגרמנים - ששיתפו פעולה בלי למצמץ עם הנאצים והשתמשו בשבויים ועצורים במלחמ כעבדים - קיבלו עונשים קלים יחסית, וחלק חזרו להוביל את התעשיה הגרמנית בשנים שלאחר המלחמה. וגם יוצאי צבא נאצים וכו' השתלבו במנגנוני ההנהגה לאחר המלחמה.

גרמניה היום היא אחת מהכלכלות החזקות בעולם, עדיין. מדינה מתקדמת, עם רמת חיים גבוהה, עצמאות, צבא, תעשיות וכו'.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

בינתיים מתפרסמות עדויות שמאוששות את מה שהיה ידוע כבר, שהרצוג נבחר כדי לספק חנינה.

רק שהכל פה כבר כל כך מושחת ומפורק, עד שגם אם בסוף הוא יעניק לו חנינה, אין מי שיחקור ואין מי שיעצור ומי שיעמיד לדין.

אלוף הרצוג, ראה לאיפה אנחנו מתקדמים ורצה לסגור את האירוע עם פרישה של ביבי. חבל שלא הקשיבו לו.

ואם קצת יותר רציני - הרצוג/צוות של הרצוג טוען שהבחור שהזמין את החוות דעת (מישהו בשם סנדר) הזמין את זה על דעת עצמו ושהוא ניסה לארגן את החנינה לבד.

אולי נכון, אולי לא.

בתאכלס, זה עוד משהו שמראה את מה שאני טוען הרבה זמן - אנחנו פה מבלבלים את המוח, אתה רב עם איזה ביביסט בעבודה*, בתאכלס כל המקומבנים פה סוגרים דברים בוואטספ - יועמשית, שרים, חברי כנסת, שומרי סף שומרי זיבי. כשצריך הם יעבדו ביחד נגדך.

כולם חרא כבר עשרות שנים ואנחנו מקבלים את הלקרדה ולא משנה אם אתה ימני או שמאלני.

*בחודשיים האחרונים לקחתי על עצמי פרויקט בעבודה - יש ביביסט שאני מטריל אותו על השטויות של ביבי והחרדים, וממול זה 2 קיבוצניקים מצביעי מרץ שמאל חזק מאוד ברמת הלוזריות שאני מטריל על שטויות של סוציאליסטים כמו ה"רפורמה" של לזימי על החניונים או ההתנגדות של כל מיני קיבוצים לרפורמת החלב.

כיף גדול.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

כולם חרא כבר עשרות שנים ואנחנו מקבלים את הלקרדה ולא משנה אם אתה ימני או שמאלני.

תשמע, שלושה דברים השתנו בעשורים האחרונים:

1. הדרג המושחת.

2. רמת השחיתות.

3. היחס לשחיתות.

אם עד לפני 20 שנה מושחתים היו עומדים לדין ומשלמים את המחיר הרי שבתקופת נתניהו השחיתות לא רק הפכה לנורמה, אלא שמי שמשלם את המחיר הוא המתריע בשער, בעוד שהמושחת מקודם (חוץ מהאחד שכבר אין מקום אליו לקדם אותו).

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, sperial כתב:

תשמע, שלושה דברים השתנו בעשורים האחרונים:

1. הדרג המושחת.

2. רמת השחיתות.

3. היחס לשחיתות.

אם עד לפני 20 שנה מושחתים היו עומדים לדין ומשלמים את המחיר הרי שבתקופת נתניהו השחיתות לא רק הפכה לנורמה, אלא שמי שמשלם את המחיר הוא המתריע בשער, בעוד שהמושחת מקודם (חוץ מהאחד שכבר אין מקום אליו לקדם אותו).

1. הדרג תמיד היה מושחת.

2. רמת השחיתות הייתה זהה - פשוט לא ידעת עליה.

3. היחס לשחיתות - כנ"ל. החרדים למשל לא התגייסו גם לפני 20 שנה, פשוט עכשיו זה יותר גלוי ומוצף בתוספת עומס לא פרופורציונלי אז הנושא הרבה יותר משמעותי בשיח הציבורי.

4 סעיף בונוס - המתריעים על השחיתות היום הם מושחתים שמבואסים שמישהו יותר מושחת מהם.

עריכה:

הרחבה לגבי 3 - אני אתן לך דוגמא מאתמול עם ההטרלות - במהלך הדיון עם השמאלני הזכרתי לו מקרה שהיה במרץ שמישהו בכיר במפלגה היה חשוד באונס וה"מפלגה הערכית" שלו הגנה על אותו אדם, ואז ישר קפץ "אהה כן גם אצלכם יש אנסים", וזה בדיוק כמו הביביסטים שמגנים על השחיתות של ביבי וחבריו.

כל אחד הולך לקיצון כאילו הוא מושקע במניות של אותה מפלגה בלי להבין שהם כלים בידי המושחתים. זהו. אפשר להמשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...