Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדים של המלך ביבי: הוא האיש הכי מאויים בעולם! צריך לעשות ישיבה בשבוע כדי להבין כמה מסוכן להיות ביבי! זה שניסו להתנקש בטראמפ זה הוכחה לזה שביבי מסכן ולא שומרים עליו מספיק! וגם יאיר ושרה צריכים עשרה מאבטחים וגם להתחבא בבונקר בהרי ירושלים!

גם עבדים של המלך ביבי: חחחחחח מה הרמטכל מתבכיין שמאיימים על הרקליטה הצבאית וחוקרי מצח? ביבי מקבל מיליון איומים כל יום והוא לא בוכה כמוהם.

מקור

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

לא ברור אם מדובר בתמלול ישיבת ממשלה או מערכון של ארץ נהדרת 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הבעיה שזה עובד לו.

כל יום שעובר מנרמל את המצב ומשכיח את החטופים ואת המחדלים. רואים את זה גם בסקרים. גם באלו שלא מבושלים על ידי המכונה שלו.

זה היאוש האמיתי.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ייאוש אחד גדול המדינה הזו, באמת מוציא את החשק לחיות כאן. מבין את חברים שלי שנסעו ופשוט לא מוכנים לחזור לפח השפה שהמדינה הזו הופכת להיות מיום ליום. 

פורסם

הכל חוזר לשגרה.

לוין ורוטמן חוזרים להריץ את החלשת בתי המשפט.

נתניהו מתעלם מהיועמשית וממנה את עושי דברו לנציבות המדינה ועוד תפקידים.

בן גביר ממנה נאמנים לו, לקצונה הבכירה במשטרה.

המתנחלים חוזרים להתפלל בלב תל אביב.

אפילו אנשי פורום קהלת חוזרים להשמיע את קולם, אחרי שהתחבאו שנה.

מתנחלים מבצעים קירוב לבבות בתל אביב:

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה עדיף סעיף המרדה או סעיף אונס?

על המרדה מקבלים 5 שנים 

על אונס מקבלים עד 16 שנים 

היה טוב שהחייל המדובר לא היה מצטלם בסרטון שקורא להמרדה ואחרי זה הולך לראיון טלוויזיוני.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני חושב שזה לאזמן לחבות שנאה 

חברי הקהילה הגאה צריכים לבוא לתפילות במרחב הציבורי עם אותם בגדים שהם לובשים לרירועים חגיגיים של הקהילה. אחים אנחנו.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל היי יש לו 5 ילדים אז זה בטח חשוב שהוא לא ילך לכלא..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כן. שמעתם את אולמרט, אני מניח. אני אומר את זה פה גם כבר לא מאתמול. עניין של זמן, לדעתי לא כ"כ הרבה זמן, עד שהם יתחילו לירות בתל אביב, או אולי יקימו שם כמה קראוונים באמצע הכיכר. כמובן הכל ילווה בבכי מר, סיפורים על זה שזה "כמו בגרמניה", שרובם בטח לא יודעים למקם על המפה בכלל, וכו'. וגם אז, לא יהיה מנהיג דתי אחד בישראל שיגנה, והרוב יהיו בעד.

פורסם

ליקוד של היום: רגב, אמסלם, קרעי, ואטורי, גוטליב, דיסטל. בגין בטח מסתובב בקבר כמו מאוורר 1500 סל"ד.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אולי יקימו שם כמה קראוונים באמצע הכיכר

אולי לא בכיכר אבל הם בהחלט פועלים על "לייהד" את תל אביב באמצעות גרעינים תורניים, הכל כמובן מכסף ציבורי. 

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

אולי לא בכיכר אבל הם בהחלט פועלים על "לייהד" את תל אביב באמצעות גרעינים תורניים, הכל כמובן מכסף ציבורי. 

בהחלט. המטוררל שאירגן את התפילה, וגרם לכל השיט הזה מלתכחילה, לחלוטין הגיע לת"א כדי להקים בה מאחז. וכדי שזה ירגיש אותנטי, כמו שהם אוהבים, הוא גם התגורר במקום שלא יועד לדיור - כלומר עבר על החוק אפילו בזה.

והאמת שהוא ניצח. כי כל החברים, שמעולם לא גרו בתל אביב ולא מכירים אותה, לא מסוגלים לנסח משפט בעברית, מכירים את העולם הרוחני של היהדות ואת התנך עוד פחות טוב ממני וכנראה גם לא מסוגלים למקם את גרמניה על המפה של העולם, מתבכיינים עכשיו על האנטישמיות של עיריית תל אביב. ויש סיכוי לא רע בכלל שהם גם ינצלו את כוחם הפוליטי, יחד עם נוער הגבעות החמוש, כדי לכפות את השיט הפרימיטיבי שלהם עלינו.

וכולם מפסידים מזה. חוץ ממשיחיים מתנחלים, שמיצו את יצהר והחליטו לעבור לת"א. כי לא היתה כאן בעיה אמיתית מלכתחילה. יש איזורים בעיר שמזוהים עם הליכוד. יש שכונות שיש בהן חרדים. תמיד בחגים גם היו תפילות מצומצמות פחות או יותר ליד בתי כנסת. ולאף אחד לא היה איכפת ולאף אחד זה לא הפריע ואין סיבה שזה יפריע. אבל אם האחים המשיחיים שלנו יכולים להבעיר עוד קצת אש, להוביל לעוד קצת אלימות, למצוא עוד סיבה טובה להתקרבן ולבכות על אנטישמיות וחוסר האחדות בעם - שהם יפספסו את זה? מה פתאום?! למה הם קמים בבוקר, אם לא בשביל זה?

ואני חוזר ואומר: הכי מתסכל זה שלא היה מנהיג דתי מוכר אחד במדינת ישראל שיצא נגד זה, וביקש לא להרוס את המרקם העדין שדי עובד בתל אביב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

אני מקווה שאתה יושב:

image.thumb.jpeg.2cd13968674d7f711c2024b206e63fcd.jpeg

איך הוא לא מנה בתור ההישגים הגדולים ביותר של הממשלה את ביטול המס על חד פעמי ושתייה ממותקת???

• מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...