Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כאילו אמרתם "בואו נתאחד כולם ביחד ונוכיח את הטענה".

לא אמרתי שביבי צדיק (רחוק מכך), אני חושב שאתם יודעים מה הדעה שלי על אנשי הליכוד, אבל כמובן שרצתם שוב להגיד "זה כי הם מטומטמים".

השאלה היא מה רוצים שיהיה אחר כך, בבחירות הבאות. 

האם יותר קל להשפיע עליהם? כן. האם הם רוצים כבוד לאומי? כן (וזה טוב).

בשרשור המקביל ניסיתם להראות שבמדינות המערב כל אחד הוא אינדיבידואל, ושכולם חושבים רק על עצמם - וזה שקר. ביורו או במונדיאל כל אחד מעודד את הנבחרת שלו, ולא את הכוכב של היריבה גם אם זה אמבפה או מסי.

אם אני אסתובב באוסטין ואשרוף דגל של ארצות הברית, יפרקו לי את הצורה באמצע הרחוב.

אז למה שלא יהיה גם לנו כבוד עצמי? למה שיאיר לפיד לא יפעל להרחקת עופר כסיף מהכנסת? למה שיאיר גולן, אלוף במילואים בצה"ל, לא יגנה מרצה באוניברסיטת תל אביב, שמקבלת משכורת ממני, שמתמוגגת ממחבל שחטף ורצח חייל?

ובמקום להגיד שוב שכולם מטומטמים, אולי תבינו שיש אנשים טובים (לא איציק זרקא למיניהם) שמרגישים שרק קרעי ואמסלם (יימח שמם) באים להגן על הכבוד שלהם, בזמן שהצד השני של המפה מדבר על כל מיני סיסמאות של שיוויון והכלה.

כל פעם שדיברתי עם מצביע ליכוד ואמרתי לו שאני מעדיף להצביע גם למרצ העיקר לא ביבי, אלה הטענות שחוזרות.

אז או שהצד השני ישנה את דרכיו ביחס לאנשים האלה, או שנחזור לעוד כמה מערכות בחירות, והמדינה באמת תלך לפח.

תבחרו.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל כמובן שרצתם שוב להגיד "זה כי הם מטומטמים"

אבל זה מה שהם.
מי שמצביע ליכוד הוא מטומטם.
זה לא משנה מה יאיר לפיד אמר או לא אמר. או מה יאיר גולן אמר או לא אמר.
מי שמצביע ליכוד, מי שמצביע לזה שביבי יהיה ראש ממשלה הוא מטומטם.
זה נכון ל-15 שנה האחרונות, וזה בטוח נכון למי שעדיין מצביע ליכוד בחצי שנה האחרונה (שלפי הסקרים יש לא מעט כאלה).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאתה אומר בעצם, זה שאם מנהיגים כמו לפיד או יאיר גולן יתייחסו לכל מטומטם כאילו הם אחראים עליו, זה יגרום לביביסטים להשתחרר מהטראנס?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה ממש מעניין מה שאתה מציע.

השיטה הזו של מנהיג ששומע מה העם (מצביעי הימין) רוצה ומתאים את הדיעות שלו לרצונות העם, הובאה לידי שלמות ע״י אחד בשם בינימין נתניהו. אולי שמעת עליו.

זה בדיוק מה שהביא אותנו למקום בו אנו נמצאים היום.

לצערי אני לא רואה איך זה משתנה ולכן:

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

המדינה באמת תלך לפח.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

בזמן שהצד השני של המפה מדבר על כל מיני סיסמאות של שיוויון והכלה

ושוב, הבסיס של הטענה שלך שגוי. אתה מחלק את זה לימין ושמאל מרכז. זה לא מה שיש.

הנה ליברמן, רל״ב ידוע, קורא לאונ׳ תל אביב לפטר את המרצה. הוא ספציפית גם תמיד היה יותר ימני מביבי. גם בנט היה יותר ימני מביבי.  גם סער יותר ימני מביבי. בפער. ובכל זאת, ביביסטים הצביעו ביבי. וימשיכו להצביע ביבי, גם אם החמאס יכבוש את ישראל ויקים כאן את אוושויץ מחדש פה. ועל הרכבות בדרך לשם, הם יספרו אחד לשני על האיש עם האייקיו השישי הכי גבוה בעולם ויגידו אחד לשני שיש להם מזל ענק שזה המלך שלהם.

קח דוגמא פחות קיצונית: גלית דיסטל. ביבי מינה אותה לתפקיד ללא תוכן, הגחיך אותה, השפיל אותה, הקרוניז שלו נעלו אותה במרפסת בקומה 14 במשרדי הליכוד, היא יצאה משם עם התקף חרדה והעידה שבקושי יכלה ללכת מרוב הלחץ. ואז אחרי כל זה שואלים אותה על ראש הממשלה, ומקבלים בתשובה סיפורי אוננות על המזל הגדול שלנו שזכינו דווקא למלך הזה בשעה הקשה ביותר לישראל. 

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, garicho כתב:

אני רק אניח את זה כאן 🤣🤣🤣🤣

661589b27c7ebdec.thumb.jpeg.740e26346183a88b863c1433524acf92.jpeg

9e29f5de-e663-4dbb-b98d-55242178b5a3.jpg

• אהבתי 2
  • מצחיק 11
  • מבאס 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במציאות אחרת אחד מזמן היה נמצא עם גרון קרוע אחרי תאונת גילוח בסוויטה שלו במלון בדוחא והשני בכלא הישראלי ממתין למשפט.

אבל עם הלחץ העצום שביבי (לא צה"ל, ביבי) מפעיל עליהם בנחישות, הם בכיף שלהם ועוד באים בדרישות. ימין מלא מלא.

בינתיים אנחנו מחליפים איומים עם איראן כמו ערסים שרבים על חניה. אפילו בתחום הזה הטיפשים האלה לא מסוגלים לשמור על פאסון. אין דבר יותר משפיל מלהתעלם מהאיומים נון סטופ שלהם עם הפוטושופ וגרפיקת ai. במקום זה ישראל כץ משחק אותה גבר בטוויטר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

זה כאילו אמרתם "בואו נתאחד כולם ביחד ונוכיח את הטענה".

מכיר את הבחור ההוא שהתקשר לאשתו מאיילון וסיפר לה שמשהו הזוי לגמרי - כולם נוסעים בכיוון ההפוך?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 25 דקות, oryo כתב:

מכיר את הבחור ההוא שהתקשר לאשתו מאיילון וסיפר לה שמשהו הזוי לגמרי - כולם נוסעים בכיוון ההפוך?

כבר אמרתי פעם - הפורום הזה הוא הטייה של החברה הישראלית*, אז לא מתרגש מזה.

ואני חושב שאתה יודע כבר שמבחינתי לסוע קדימה, אחורה, ימינה או שמאלה זה לא משהו קדוש. אפילו עברה לי בראש המחשבה להצביע מרצ, אבל זה היה רגע אחרי שראיתי את הסרט "בית" והתחרפנתי.

אני מנסה לפתוח לכם את צורת החשיבה ולא להגן על ריקלין.

*זה כמו שאני אכנס לצרות בהייטק ואתפלא שכולם מתלוננים שהבונוס השנה הוא רק 3 משכורות ולא 4 כי הייתה שנה קשה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

כבר אמרתי פעם - הפורום הזה הוא הטייה של החברה הישראלית*, אז לא מתרגש מזה.

אין מה להתרגש, אני בעיקר מוצא את זה משעשע (לא בלעג / זלזול, זה באמת מצחיק אותי) כי חשוב שכולנו נזכור איפה אנחנו נמצאים: פורום חובבי רכב ישראלים. פגשת פעם אנשים בישראל שאוהבים דברים שעושים וורום וורום? אני לא יודע איך לומר את זה PCית, אבל זה לא בדיוק ״מעוז הסמולנות״ האחרון, בלשון המעטה... 😅

אני מסכים איתך שזה שכולם אומרים משהו לא גורם לו להיות נכון, צריך חשיבה ביקורתית וכו׳, אבל בהינתן שאתה מסביר ליבגניפ שהוא צריך ״להוציא את הראש מהתחת״ בשביל לתקף את הטענה שלך שהימנואידים קיימים לא בגלל שהם מטומטמים אלא בגלל שמישהו עושה להם כואב ברגשות, תשמע אני לא יודע איך להתייחס לזה ברצינות.

... ואם אני בכל זאת מנסה:

בפוליטיקה הישראלית נוצר מצב של חוסר Ownership מזעזע, ממש רקבון עצום מהקודקוד שזולג כלפי מטה. בכל ארגון מצליח יודעים שחוסר Ownership ו- Accountability מייצר זבל, כי תמיד אפשר להסתכל החוצה במקום להסתכל פנימה, זה קל.

זה היה נכון אם אני בתור מנכ״ל הייתי מאשים את ביצועי החברה שלי בכך שהפד העלה את הריבית ולא בכך שאני לא מנהל אנשים מספיק טוב או מכיל תהליכים שיסייעו לאנשים לבצע את התפקיד שלהם, זה בוודאי נכון כשביבי ״לא ידע לא שמע לא אחראי ולא אשם״ בזמן שבד בבד הטענה הרווחת ע״י המעריצים שמדובר באדם סופר חכם ומדינאי-על, וזה גם נכון כשישראלים מסוימים מאשימים את כל הסיטואציה הגאופוליטית על הפלסטינים בלבד ומסרבים להסתכל פנימה ולבדוק איפה וכיצד ניתן לשנות ולהשתפר.

וזה בדיוק מה שאתה עושה, כשאתה מהדהד תירוצים לכך שחבורה של אנשים חסרי יכולת חשיבה ביקורתית ובכלל, מצביעים לחבורת חדלי אישים שהובילו את ישראל לאסון מתגלגל בשלל מישורים במקביל. לא, הם לא קיימים כי יש איזו סתומה שעשתה לייק למחבל, הם קיימים כי אין להם את הרצון/יכולת להפעיל קצת חשיבה ביקורתית, ובוודאי אין להם שמץ של תחושת Ownership לסיטואציה. הם לא ידעו, לא שמעו, לא ראו, והרי זה כל העולם אנטישמי בכלל אז מה הטעם?

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 15 דקות, oryo כתב:

פגשת פעם אנשים בישראל שאוהבים דברים שעושים וורום וורום? אני לא יודע איך לומר את זה PCית, אבל זה לא בדיוק ״מעוז הסמולנות״ האחרון, בלשון המעטה... 😅

אני גם לא יודע להגיד את זה PCית, אבל...

אם זה "אנשים שאוהבים דברים שעושים וורום וורום" וגם יודעים לקרוא ולכתוב

אז הגדלת בעשרות מונים את אחוז ה"סמולנים" ביניהם...🙃

• מצחיק 3
פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מנסה לפתוח לכם את צורת החשיבה ולא להגן על ריקלין.

אני דווקא בעד, אבל אני לא מבין את הטענה בכלל. 

כאילו אתה אומר שיש מישהו שהוא בתכלס מצביע "שמאל-מרכז" אבל הוא הולך ומצביע ימין - ימין קיצוני, כי גנץ לא מגנה איזו מישהי רנדומלית?

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...