Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, לב טוב כתב:

(+++++ שעובדים בשחור כי לא יכולים לעבוד לבן בגלל הצבא)

אתה מציג את זה כאיזה דאבל קורבן. זה דאבל לדפוק את הציבור. גם לא לשאת בנטל השירות, וגם לא לשאת בנטל תשלום המיסים. מה שאמרת זה הכי להשתין מהמקפצה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, לב טוב כתב:

מניח שהכללת כל האוכלוסיה החרדית כגנבים לא נכנסת ל"גזענות", אז כל אחד יכול לכתוב את זה פה כאוות נפשו בלי להביא סימוכין לדבריו

זה באמת לא גזענות. אין כזה דבר גזע חרדי.

ההכללה אמנם לא במקום אבל בוא, מי שעובד בשחור גנב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, לב טוב כתב:

אתה מוכן להפסיק לספור אותי בתור קולקטיב?! 

אי אפשר. מצטער, אלה חוקי הפורמט. אתה שייך לציבור שקיבל מעשית אוטונומיה חוקית משלו ופריבליגיות מיוחדות משלו, כשהקריטריון היחיד הוא להיות חרדי. אתה אולי לא אשם בזה, אתה נולדת לתוך זה, הפוליטיקאים והעסקנים של הציבור שלך יצרו את המציאות הזו עבורך במשך עשרות שנים. עדיין, תרצה או לא תרצה, אתה חלק מזה. אם היית חי כמו חרדי בבריטניה או הולנד, בתוך הבית חי אורח חיים חרדי לגמרי, אבל ביומיום מתנהל לפי אותם חוקים כמו כולם, לאף אחד לא היה בדל של טענה כלפיך.

• אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם
לפני 29 דקות, לב טוב כתב:

חייב, דחוף. 

אני עובד, אבא שלי אמא שלי וכל המשפחה שלי מכל הצדדים כולם עובדים על מלא. ואתה טוען לי שאני לא עובד. 

תזהר לא לערבב בין דמיון למציאות.

כתבתי לך את זה גם קןדם.

1. אתה מערבב בין אנקדוטות לסטטיסטיקה, שזה הגיוני בהתחשב ברמת ההשכלה שלך.

2. ה שכלה שלך לא מאפשרת לך קיום עצמאי אם יש לך ילדים. זה לא גזענות. זו עובדה יבשה שאתה לא מודע לה בגלל 1

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, לב טוב כתב:

(+++++ שעובדים בשחור כי לא יכולים לעבוד לבן בגלל הצבא) 

גם לא משתתפים בהגנה על המדינה וגם לא בעלויות אחזקתה. כל הכבוד, קרציות עם שני חדקים.

למדתי תורה בתור ילד תלמוד תורה, לאחמ"כ כנער בישיבה, התחתנתי,

החפזון מהשטן. ומה עם לימודי "חול"? לא היו משפרים לך את הפרנסה?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, לב טוב כתב:

80% מהציבור החרדי עובד (+++++ שעובדים בשחור כי לא יכולים לעבוד לבן בגלל הצבא) 

או בקיצור: כן, יגנוב יחד עם שאר הגנבים בהם הוא תומך

תראה ״לב טוב״ (את הנחתום אתה מכיר?) - אין הרבה טוב בזה שאתה קורא לאנשים ״לבנים״ ״פנקס אדום״ או כל מיני ביטויים שאתה לא לגמרי מבין כי שטפו לך את המח ולכן אתה לא יכול להחזיק רמה של דיון עם מבוגרים בעלי השכלה. הדבר הכי קרוב לקומוניזם פריבילגי זה דווקא המגזר החרדי, הסבור כי אנשים אחרים אמורים לעבוד קשה ולכלכל אותם כי הם או-כה-נעלים מהכלל. 

לשאלות החוזרות והנשנות שלך סטייל ״תוכיח לי שאני מקבל יותר״, הייתי מפנה אותך למס׳ ההודעות בהם שותפו כאן נתונים ישירות מהלמ״ס, אבל בוא - זה די ברור שאתה לא לגמרי מבין סטטיסטיקה וחשבון. אנסה לעברת לך את זה: המגזר החרדי צורך הרבה כסף מהמדינה (הן במישרין: קצבאות ילדים, אברכים, ארנונה וכו׳) והן בעקיפין (סבסוד רפואה, סבסוד מוסדי, סבסוד תשתיות וכו׳), ובד בבד תורם מעט מאוד כסף למדינה כי נטל המס על המגזר החרדי שואף לאפס (יחסית לשאר), והכי גרוע שכל זה קורה מבחירה.

זה דבר אחד לתרום כסף לאביון, ודבר אחר לגמרי לתרום כסף לאביון שיושב עם מזרקים ואלכוהול ויורק לך בפרצוף. 

ושיהיה ברור: זה לא רק אני והלמ״ס אומרים שהמגזר תורם מעט - אתה אומר את זה ממש כאן בציטוט 😅 

תראה אני לא יודע במה אתה עובד, ואני מקווה שיהיה לכם רק רווחה בריאות ואושר. אתה מצפה לתשבוחות על זה שאתה עושה את המינימום ההכרחי לכל אדם בוגר במדינה, לכן אתה כנראה לא תבין את זה אז לשאר חברי הפורום אציין שכשאתה כותב

לפני שעתיים, לב טוב כתב:

אין לי טעם להתאמץ להיות אזרח טוב, גם ככה תוקפים אותי פה בלי שמכירים אותי ויודעים מה עשיתי ומה אעשה. 

אז זה מבהיר היטב מי הם הפריבילגים עם תחושת האדנות והאנטייטלמנט האמיתית בציבור, ושוב חוזר על אותו משפט שחוק שלדמוגרפיה ממש לא אכפת מקארספורום - ודמוגרפית, אתם צריכים להתכונן למה שמגיע וההשלכות על הקופה הציבורית

image.png.b8fed7a4c208b74cd3bb28a5474eb686.png

מישהו צריך לממן את הסיפור הזה, רוצים לנחש מי?

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

לא סבבה בכלל, אבל לא טרור.

מי שדרס אתמול יענש על ידי בית משפט על דריסה, אבל לא על ניסיון פיגוע כמו שארתור רץ להגדיר את המעשה.

אם הייתה הפגנה חוקית ואותו אדם היה מחליט לצאת מהבית בכוונה כדי לפגוע בהם הייתי זורם איתו על השטויות שהוא כותב.

הדורס לא נענש, הוא שוחרר לאחר מעצר קצר, למרות שהיו סרטונים וצילומים.
מבחינת החוק, עבירה של אדם אחד (חסימה) לא מצדיקה עבירה של אחר כתגובה (נסיון רצח).
ושר בממשלת ישראל מסית לזה (הגרנדמייזר עשה לייק לציוץ של אח שלו, טוביה סמוטריץ׳, שבו הוא משבח את המעשה). לרצח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, PinkDolphin כתב:

ושר בממשלת ישראל מסית לזה (הגרנדמייזר עשה לייק לציוץ של אח שלו, טוביה סמוטריץ׳, שבו הוא משבח את המעשה). לרצח.

seems legit, what can possibly go wrong

כל שצריך עכשיו זה לנטרל את המשט-- אוקיי לא משנה אומרים לי באוזניה שזה כבר בוצע ומתקדמים לשלב הבא, שם קוד ״פלנגת הלאפות״ אם זה אומר משהו למישהו אני לא בטוח שאני מבין את הסלנג

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גרנדמייזר כתב היום שהוא פועל לבצר את השוויון בישראל. אם לא הייתי ישראלי, הייתי צוחק. הרי שותפו המקריפ למפלגה הצהיר כבר כמה פעמים ששוויון זה לא ערך אמיתי מימלא, וגרדמייזר בעצמו הומופוב גאה וכו.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

או בקיצור: כן, יגנוב יחד עם שאר הגנבים בהם הוא תומך

תראה ״לב טוב״ (את הנחתום אתה מכיר?) - אין הרבה טוב בזה שאתה קורא לאנשים ״לבנים״ ״פנקס אדום״ או כל מיני ביטויים שאתה לא לגמרי מבין כי שטפו לך את המח ולכן אתה לא יכול להחזיק רמה של דיון עם מבוגרים בעלי השכלה. הדבר הכי קרוב לקומוניזם פריבילגי זה דווקא המגזר החרדי, הסבור כי אנשים אחרים אמורים לעבוד קשה ולכלכל אותם כי הם או-כה-נעלים מהכלל. 

לשאלות החוזרות והנשנות שלך סטייל ״תוכיח לי שאני מקבל יותר״, הייתי מפנה אותך למס׳ ההודעות בהם שותפו כאן נתונים ישירות מהלמ״ס, אבל בוא - זה די ברור שאתה לא לגמרי מבין סטטיסטיקה וחשבון. אנסה לעברת לך את זה: המגזר החרדי צורך הרבה כסף מהמדינה (הן במישרין: קצבאות ילדים, אברכים, ארנונה וכו׳) והן בעקיפין (סבסוד רפואה, סבסוד מוסדי, סבסוד תשתיות וכו׳), ובד בבד תורם מעט מאוד כסף למדינה כי נטל המס על המגזר החרדי שואף לאפס (יחסית לשאר), והכי גרוע שכל זה קורה מבחירה.

זה דבר אחד לתרום כסף לאביון, ודבר אחר לגמרי לתרום כסף לאביון שיושב עם מזרקים ואלכוהול ויורק לך בפרצוף. 

ושיהיה ברור: זה לא רק אני והלמ״ס אומרים שהמגזר תורם מעט - אתה אומר את זה ממש כאן בציטוט 😅 

תראה אני לא יודע במה אתה עובד, ואני מקווה שיהיה לכם רק רווחה בריאות ואושר. אתה מצפה לתשבוחות על זה שאתה עושה את המינימום ההכרחי לכל אדם בוגר במדינה, לכן אתה כנראה לא תבין את זה אז לשאר חברי הפורום אציין שכשאתה כותב

אז זה מבהיר היטב מי הם הפריבילגים עם תחושת האדנות והאנטייטלמנט האמיתית בציבור, ושוב חוזר על אותו משפט שחוק שלדמוגרפיה ממש לא אכפת מקארספורום - ודמוגרפית, אתם צריכים להתכונן למה שמגיע וההשלכות על הקופה הציבורית

image.png.b8fed7a4c208b74cd3bb28a5474eb686.png

מישהו צריך לממן את הסיפור הזה, רוצים לנחש מי?

לא יהיה צריך להתכונן, כי למספיק אנשים שכן נושאים בנטל (לא רק חילונים) נמאס, שהסקטור החרדי האנטי-ציוני שלא משרת, לא עושה שירות לאומי (מבחינת ה״רבנים״ שלו, שירות לאומי גרוע בדיוק כמו גיוס), לא עובד ולא לומד (כי חצי מהתלמידי הישיבות שרשומים בישיבות חרדיות בכלל לא שם, כי אין להם תחת וראש ללמוד. ראשי הישיבות לא מדווחים על זה כי (1) השבאב האלה מורידים את רמת הלימודים ומזיקים לישיבה ו-(2) הישיבות מקבלות תיקצוב לפי מספר הרשומים, ללא בדיקות נוכחות).
מה תהיה התוצאה? במלחמת האזרחים הצפויה, מאד לא טובה למגזר הזה (וזה לא איום, זו תחזית). 

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

הבהרתי את דברי פעמיים, ואתה מתעקש לא להבין

אז תסביר לי כמו לטיפש. 

השלם את המשפט: לבנים הם אנשים..... והם מכונים לבנים כי.... 

לפני כשעה, לב טוב כתב:

מניח שהכללת כל האוכלוסיה החרדית כגנבים לא נכנסת ל"גזענות

לא לגזענות אבל מטופל אותו הדבר. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 23 דקות, PinkDolphin כתב:

מה תהיה התוצאה? במלחמת האזרחים הצפויה, מאד לא טובה למגזר הזה

נו מה יהיה 

image.png.89b7b9d353e101801c3818b0aa607cb3.png

אם/כש יהיו בחירות, יהיה איזה מבצע צבאי כלשהו קצת לפני כל השורות יצטופפו והאנשים ייכנסו ל״תפקיד״ שלהם - כי החרדה מהערבים גוברת תמיד על החרדה מהכלכלה. הסיפור ימשיך כהרגלו.

תזכור שבחירות בישראל משחקים 90 דקות ובסוף ביבי מנצח 😅

כמו כן עד שיגיע מועד הבחירות יהיה לשלטון כ״כ הרבה כח מרוכז שיהיו טריקים חדשים בשרוול, ואם הטענה שלך היא שביבי עם פחות מעצורים יהיה פחות אפקטיבי אז אני מחזיר אותך לmeme לעיל :( לא יודע איך אחרי כל השנים השחיתויות והבון-טון הציבורי עדיין אנשים לא נותנים מספיק קרדיט למהנדס התודעה הגדול בזמננו. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

מניח שהכללת כל האוכלוסיה החרדית כגנבים לא נכנסת ל"גזענות", אז כל אחד יכול לכתוב את זה פה כאוות נפשו בלי להביא סימוכין לדבריו

כשאתה אומר עובדים בשחור כדי לא להתגייס זה לגנוב שלוש פעמים מכל אחד מאיתנו.

בפעם הראשונה כשאתה בוחר לא לשרת ולתרום את חלקך, השניה שאתה מעלים מיסים והשלישית שאתה מקבל קצבה שלא מגיעה לך.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@Night Driverהתלבטתי אם להגיב "רעיון טוב", אבל זה רע מאוד. אז,הגבתי "אהבתי" לחישוב למרות ששנאתי את החשיבה. 

מתחיל להשמע כמו ההתפלפלות על כמה מכות בפסח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...