Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

גרמניה.

קודם כל, המינוי הראשוני הוא על תנאי בערכאה נמוכה ורק לכמה שנים ורק לאחר מכן ניתן להגיש מועמדות לבית משפט גבוה יותר

דבר שני, יש חוקה שמבטיחה זכויות אזרח ובית המשפט פוסק לגבי פעילות הרשות המבצעת לאור החוקה.

לבסוף צריך רב של שני שלישים בבית הנבחרים הרלוונטי (מדובר בפדרציה ויש חלוקה בין בתי הנבחרים מבחינת המינוי, לא ניכנס לזה...) כדי למנות, בהצבעה חשאית.

לא בדיוק מה שמציעים אצלנו...

אתה שאלת איפה שופטים "לא מעורבים" בבחירת שופטים ואני עניתי לך על השאלה.

להתחיל להיכנס לנימוקים למה זה כן בסדר ואצלנו זה לא בסדר לא קשור לשאלה.

גם העובדה שבית נבחרים הוא זה שבוחר שופטים, גם אם ברוב של שני שלישים, ולמרות שיש חוקה, בהחלט עשויה להפיל פה כמה אנשים מהכיסא.

בקיצור, לא הכל שחור לבן או לגמרי הפוך ממה שלווין ורוטמן מציעים.

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אתה שאלת איפה שופטים "לא מעורבים" בבחירת שופטים ואני עניתי לך על השאלה.

להתחיל להיכנס לנימוקים למה זה כן בסדר ואצלנו זה לא בסדר לא קשור לשאלה.

גם העובדה שבית נבחרים הוא זה שבוחר שופטים, גם אם ברוב של שני שלישים, ולמרות שיש חוקה, בהחלט עשויה להפיל פה כמה אנשים מהכיסא.

תאמין לי שאם היו מציעים בישראל שבחירות לבית המשפט העליון יהיו ברוב של 2/3 מהכנסת (80 חכים) ובהצבעה חשאית, אף אחד לא היה יוצא לרחובות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5
פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

אז אתה אומר נתעלם מכל המנגנונים שיש להם להפרדת הכוח מהממשלה שאצלנו לא קיימים ונתייחס רק לעובדה ששני שליש (ולא רק הקואלציה) יכולים לבחור את השופטים ולכן תוכנית לווין רוטמן היא בסדר?

• רעיון טוב! 3

טסלה 3 2022

פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

לוין-רוטמן.gif

מה זה? אתה בא אלינו עם צבעים של גויים?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

כרגיל, מפרסם אחת לכמה זמן, הודעה מהמשתמש איתי לשם, שהגיש לכל העולם ואישתו בישראל את הממצאים שלו לגבי שוחד בחירות בין מטא (פייסבוק) לבין נתניהו. אבל בעיקר קיבל עצימת עיניים. ולכן הוא עבר לטפל בעניין דרך המערכת המשפטית האמריקאית וכו'.

ציטוט
מה שאני אוהב בתרחיש האפשרי בו משרד המשפטים האמריקאי יודיע שהוא פותח בחקירה בחשד לשוחד בחירות בין נתניהו למנהלים במטא שהטה את הבחירות בישראל עם שטיפת מוח והנדסת תודעה למיליונים - זה שזה כזה אירוע משמעותי שאין לי שמץ מה יקרה אח"כ 😍.
לא מיותר לציין שאף אחד לא מעדכן אותי בדבר לגבי התכניות או הלו"ז ושלהלן כל מה שאני יודע זה:
🔹 שהתיק בטון יצוק.
🔹 שמטא לא מכחישה טענה, עובדה או ראיה רק מקווה שלא תפתח חקירה.
🔹 שמשרד המשפטים האמריקאי הבהיר לפירמה שמייצגת אותי שהם מאוד מתעניינים בתיק.
🔹 שהם שלחו שאלות וקיבלו ממני השבוע תשובות.
🔹 שההתנהלות עד עתה מבהירה שטיוח ועצימת עיניים לא יהיו ושהמשמעות של התובנה הזאת היא שסבירות גבוהה שהאמת הולכת להיחשף בקרוב.

הפוסט פורסם לפני יום יומיים

מה שכן, טחנות הצדק טוחנות מאוד לאט אבל מאוד לאט..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, motizkn כתב:

אז אתה אומר נתעלם מכל המנגנונים שיש להם להפרדת הכוח מהממשלה שאצלנו לא קיימים ונתייחס רק לעובדה ששני שליש (ולא רק הקואלציה) יכולים לבחור את השופטים ולכן תוכנית לווין רוטמן היא בסדר?

לא, אני אומר שלחשוב שסוף העולם הגיע כי פוליטיקאים רוצים למנות שופטים זה שטויות.

עם זאת, מההתחלה אמרתי שאני חושב שצריך רוב של 80 חכים לפחות כשבאים לדון בחוקי יסוד או לשם פסקת ההתגברות.

עם זאת 2, גם המצב היום בו בית המשפט העליון יכול לבטל חוקים ברוב רגיל, ואפילו לא בהרכב מלא, ומצב בו למעשה השופטים, יחד עם לשכת עורכי הדין, ממנים את עצמם הוא מצב חריג, והבליץ של לווין רוטמן הוא רק תגובת נגד קיצונית.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

לא, אני אומר שלחשוב שסוף העולם הגיע כי פוליטיקאים רוצים למנות שופטים זה שטויות.

לא סוף העולם אבל סוף מערכת המשפט העצמאית. משם סוף הדמוקרטי זה רק עניין של רצון.

עם זאת, מההתחלה אמרתי שאני חושב שצריך רוב של 80 חכים לפחות כשבאים לדון בחוקי יסוד או לשם פסקת ההתגברות.

זה גם מה שרוב המפגינים אומרים.

עם זאת 2, גם המצב היום בו בית המשפט העליון יכול לבטל חוקים ברוב רגיל, ואפילו לא בהרכב מלא,

לא ברוב רגיל אלא ברוב מוחלט של ההרכב. אין לא מצביע או נמנע

ומצב בו למעשה השופטים, יחד עם לשכת עורכי הדין, ממנים את עצמם הוא מצב חריג, והבליץ של לווין רוטמן הוא רק תגובת נגד קיצונית.

השופטים יחד עם עורכי הדין או עורכי הדין יחד עם הפוליטיקאים. המבנה הנכון הוא שצריך את שלושתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

והבליץ של לווין רוטמן הוא רק תגובת נגד קיצונית.

אה, אז עכשיו אתה גם מסכים איתם? שזה היה קיצוני מדי? היה פוגע בדמוקרטיה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 4.4.2023 בשעה 15:05, יובל .מ. כתב:

אל תשכח את המסוק שהוא ריסק לפני כמה שנים.

יש לבחור תחביב, שיישרף העולם מבחינתו. ליצן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

תגובת נגד קיצונית

חחחחחחחחחח

עד לפני שבועיים שלושה זו הייתה הרפורמה שאנחנו צריכים. זו שתתקן את הדמוקרטיה.

הבאת סרט של שעה פלוס עם מנסח הרפורמה.

גייסת את קוטפת הדובדבנים טליה איינהורן להסביר לנו על ניו זילנד.

אולי אני לא מבין טוב עברית וגם אנגלית, כי לרגע לא ראיתי שטענת שיש משהו קיצוני בהפיכה הזו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, פינדר כתב:

אולי אני לא מבין טוב עברית וגם אנגלית, כי לרגע לא ראיתי שטענת שיש משהו קיצוני בהפיכה הזו.

בגלל זמני המתנה ארוכים מהרגיל במוקד הטלפוני לקח לו זמן לקבל את דף המסרים המעודכן.

פלוני: החקיקה המוצעת תהפוך את ישראל לדיקטטורה

זומביביסטים: שמאלן קיצוני אנרכיסט לך לעזאזל הרפורמה נוע תנוע

יריב לוין: החוק שהצענו לא יכול להתקיים במדינה דמוקרטית

זומביביסטים: תראו תשמעו אולי הלכנו רחוק מדי, אולי זו הייתה תגובת נגד קיצונית, אולי הגזמנ43%@)%!@ *מסך כחול*

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • מצחיק 9
פורסם
לפני 18 שעות, פינדר כתב:

חחחחחחחחחח

עד לפני שבועיים שלושה זו הייתה הרפורמה שאנחנו צריכים. זו שתתקן את הדמוקרטיה.

הבאת סרט של שעה פלוס עם מנסח הרפורמה.

גייסת את קוטפת הדובדבנים טליה איינהורן להסביר לנו על ניו זילנד.

אני לא כתבתי בשום מקום שהיא תתקן את הדמוקרטיה.

מה שכן כתבתי זה שלדעתי כל נבואות הזעם לא יתגשמו, שישראל לא תהפוך לדיקטטורה או שהמצב המוצע יהיה פחות טוב ממה שיש כרגע.

בדיוק כמו נבואות הזעם כשבן גביר נבחר לשר הבטחון הלאומי, או כשיאיר לפיד, נטול הכישורים, נבחר לראש הממשלה.

האם זה אומר שאני חושב שהם הכי מתאימים לתפקיד?   ממש לא.

אתם אגב, לא ממש שונים מהביביסט הממוצע. אין אצלכם באמצע. 

או שאתה הייטקיסט, טייס במילואים, בעל חשיבה עצמאית ומתעמק בפרטים, או שאתה ערס פאשיסט, שמקריא מדף מסרים ועושה צ'רי פיקינג.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...