Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

החרדים כמו כל שאר האזרחים מחויבים לחוקי המדינה. ואמורים להם להיות לא רק אותם זכויות אלא גם אותם חובות.

אני יודע זאת. רק התכוונתי למציאות בפועל שקורית לנו מתחת לאף במשך שנים בגלל הנאשם וחבריו.

כעת יש התעוררות עצומה בשטח והכל יוצא החוצה, נגמר הבית זונות.

ההפגנות בבני ברק רק הולכות לגדול ולגדול.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

נגמר הבית זונות

אני בספק. לפי החוקים שמעבירים ממש עכשיו בכנסת הוא רק גודל.

פורסם
לפני 48 דקות, yd b-4 כתב:

במקרה אני מתעסק בזה מעט כמדריך חתנים/שלום בית. 

אתה פוגש אותם בהתחלה ולא בסוף.. אז אני לא יודע איך אתה מבסס את המידע שיש לך.

מה גם ביהדות אי אפשר כל כך לצאת מהקשר הזה מבלי שתהיה אפשרות כמו לרצוח כאופציה אפשרית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למי שתהה על התפקיד של פורום קוהלת.

קטי שטרית מודה שהפורום הזה עומד מאחורי כל הקמפיין של ההפיכה הזו ומספק להם דפי מסרים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

קטי שטרית מודה שהפורום הזה עומד מאחורי כל הקמפיין של ההפיכה הזו ומספק להם דפי מסרים.

בכל ראיון שלה אני מתפעל מחדש מהחוכמה שהיא מפגינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, פינדר כתב:

היא מתכוונת לדף הזה:

אין סיכוי שזה זה.

זה בלי ניקוד.

• מצחיק 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אין תמונות. מי יישב לקרוא את כל זה?!

מקסימום 5 משפטים בוואטסאפ עם אימוג'ים. זה מה שכתוב להם בחוזה עבודה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

במה זה שונה עקרונית מאירגונים כמו הקרן החדשה/וקסנר וכו'? או שאתה מכשיר את כולם או שאתה אוסר את כולם. בעיני כמובן.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

היא מתכוונת לדף הזה:

אחלה גלישה ממה שנראה הגיוני בסך הכל בפסקה הראשונה, לסילופים וחצאי אמת בהמשך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 46 דקות, mikyl כתב:

אני בספק. לפי החוקים שמעבירים ממש עכשיו בכנסת הוא רק גודל.

גם לדעתי הוא רק יגדל, ויענה בבית זונות הולך וגדל מהצד השני.

לדעתי מה שנראה בעתיד זה אי-ציות אזרחי נרחב ההולך וגדל, כלומר, בהדרגה יחידים, קבוצות, ארגונים, מוסדות, מגזרים יתחילו פשוט לעשות מה ב-*ין שלהם. וכך בהדרגה הממסד המדינתי יתפורר מעצמו, עד שבסוף נהיה לבנון. אולי אז נוכל להתאחד איתם. תכל'ס תמיד חלמתי לעשות סקי בקורנת א-סווידה.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 11.3.2023 בשעה 18:05, gadik6 כתב:

מזל שיש אותך, טוקבקיסט אנונימי, שתקרא אפס למישהו שהקדיש את רוב חייו לשירות ולהגנה על המדינה.

והנה עוד זווית של ההפגנה הלא אלימה של בבוני השמאל (אין פשוט דרך אחרת לתאר את ההתנהגות). 

ועוד אחד - אחד מראה אצבע משולשת, עוד אחד מנסה להרים מקל אבל נראה מסומם מדי בשביל זה. ממש מלח הארץ. 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די נו אין מצב שאתה בעצמך מאמין לשטויות שאתה כותב

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ואיך אתה מתייחס לזה שלפי עמית סגל, המתווה שהוצג על ידי הנשיא הוא מתווה המכון לדמוקרטיה? 

לא נכנסתי לעומק של זה כי שוב לדעתי הם צריכים לשבת לדבר ולהגיע להסכמות אז לא אבזבז זמן על העניין, אבל אם אתה מעוניין לצאת למלחמה נגד קהלת תצא גם נגד הארגונים מהצד השני.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

ואיך אתה מתייחס לזה שלפי עמית סגל, המתווה שהוצג על ידי הנשיא הוא מתווה המכון לדמוקרטיה? 

לא נכנסתי לעומק של זה כי שוב לדעתי הם צריכים לשבת לדבר ולהגיע להסכמות אז לא אבזבז זמן על העניין, אבל אם אתה מעוניין לצאת למלחמה נגד קהלת תצא גם נגד הארגונים מהצד השני.

שיראה מסמך או מישהו מאנשי הנשיא שאומר את זה. פה מי שאומרת שקיבלה זו חברת כנסת מהליכוד.

וספציפית לגבי עמית סגל הוא לא כתב אלא פרשן ופשרשן מביא את דיעותיו הפרטיות (ודיעותיו על הממשלה השמאלנית הזו ידועות).

פורסם
לפני 51 דקות, RK כתב:

במה זה שונה עקרונית מאירגונים כמו הקרן החדשה/וקסנר וכו'?

עקרונית, אני לא יודע כמה זה שונה.

מעשית, אין לארגונים האלו קמצוץ מהכח וההשפעה שיש לקוהלת, כמו שאנחנו רואים בימים אלו.

בסופו של דבר אני לא יכול למנוע מארגונים לכתוב מסמכים ולתת הרצאות. קוהלת לא עשו משהו לא חוקי.

אבל אני כן רוצה שאנשים ידעו שהמהלך הגדול הזה שאמור לשנות את אופיה של שיטת הממשל פה, מתוזמר ומאורגן ע״י ארגון ששומר על עמימות, שאף אחד לא בחר בו ורוב הציבור במדינה לא שמע עליו לפני הבחירות.

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

ראה תשובתי לרומן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

שיראה מסמך או מישהו מאנשי הנשיא שאומר את זה. פה מי שאומרת שקיבלה זו חברת כנסת מהליכוד.

וספציפית לגבי עמית סגל הוא לא כתב אלא פרשן ופשרשן מביא את דיעותיו הפרטיות (ודיעותיו על הממשלה השמאלנית הזו ידועות).

הבעיה היא שכולם מדברים כל היום על קהלת אבל כשהצד השני מביא ארגונים עלומים זה בסדר, וכשאנשי ימין דיברו על החדירה שלהם לגופים ציבוריים אמרו שהימנים הוזים.

אין פה קשר לאם עמית סגל פרשן או לא, המתווה הזה בעצם משמר את המצב הקיים לכן לא קשה להבין מי דחף לזה. אם אתה טוען שאין פעילות של הגופים האלה אתה טומן את הראש בחול.

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

ראה תשובתי לרומן.

זה מצחיק, כי אתה שוב מתעלם מהארגונים האחרים, וגם עליהם אפשר להשתמש בתשובה שלך:

בסופו של דבר אני לא יכול למנוע מארגונים לכתוב מסמכים ולתת הרצאות. המכון לדמוקרטיה והקרן החדשה לישראל לא עשו משהו לא חוקי.

אבל אני כן רוצה שאנשים ידעו שהמהלך הגדול הזה שאמור לשנות את אופיה של מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה, מתוזמר ומאורגן ע״י ארגון ששומר על עמימות (ומקבל תרומות מחו"ל), שאף אחד לא בחר בו ורוב הציבור במדינה לא שמע עליו לפני הבחירות (של 2015).

• תוכן חדש...