Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

כמו שאני רואה אין דרך אחרת חוץ מלידאוג לתוכנית מגירה להגירה למדינה אחרת כאשר שינוי משטר מתרחש, ההפגנות לא יעשו כלום, מי שיכול ויש לו אמצעים כלכליים וכו' פשוט יעבור לחו"ל כל עוד לא סגרו את הגבולות ולא נידרש אישור יציאה מיוחד מגורמי הממשל.

מבאס אבל אני לא רואה אור בקצה המנהרה :-(.

ומה יעשו אלו שאין להם אופציה לתוכנית מגירה? 

בכל זאת לאנשים פה יש משפחות שלמות ומרכז חיים, לא כל אחד יתקבל בחו"ל בידיים פתוחות.

בגלל שה אנשים יוצאים לחסום כבישים ולהפגין, איזה עוד אופציות נשארו להם?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

מהצד זה נראה כמו יום כיף של "השבט הלבן", וסלחו לי על ההכללה.

כיף להם, חוסמים כבישים, תוקעים את הרכבת, מחייכים, דופקים אנשים שלא יכולים לא להגיע לעבודה או לאחר.

Untitled.png

עד שאיזה ערס לא ידפוק להם מכות, ואז הם יבכו שהמדינה גזענית/אלימה.

אמרתי "היסטריה", לא שאתה היסטרי, יחי ההבדל הדק.

ומשאר ההודעה אני מבין שהתעלמת. בסדר, התרגלתי.

להפגנות יש משמעות, וככל שהחקיקה הדורסנית תתקדם ותדרוס חלקים מהחברה. הם יהיו יותר מורגשות. 

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

בכל זאת לאנשים פה יש משפחות שלמות ומרכז חיים, לא כל אחד יתקבל בחו"ל בידיים פתוחות.

לא רק זה, יש גם אנשים שיש להם אופציה להגר אבל לא רוצים לוותר על המדינה ולהשאיר אותה לדרעי ומרעיו - מהסיבה הבסיסית שהיא לא תשרוד ככה יותר מדי זמן.

שום דבר, אבל באמת שום דבר, לא מדגים כמה חשוב שטח ריבוני משלך כמו ההיסטוריה של העם היהודי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע, אבל לשבש לאנשים את החיים לא ימנע שום העברת רפורמה כזו או אחרת.

מה אתה מציע?

לשבת ולחכות שהחקיקה תסתיים?

שוב, אני באמת לא שלם עם השיבושים האלו, אבל מצד שני אני לא רואה משהו אחר שאפשר לעשות.

השאלה ששאלתי היא לא תיאורטית. זו תהיה המציאות בעוד שנה שנתיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

יש הבדל בין להפגין לבין לחסום כבישים כדי להפגין.

מז"א איזה אופציות נשארו? תסתכל שניה מהצד בצורה אובייקטיבית ותראה כמה דבילי זה נשמע. מוכרים לך שמחר כל מי שיכול יעבור למדינה אחרת ותישאר פה עם ערסים אנאלפביתים וחרידים קיצוניים, בנוסף, גם תהיה דיקטטורה ויאיר נתניהו יהיה השליט כמו לורד פרקווד. אתה אוכל את השיט הזה כאילו זה אמת מהשמיים והולך למרר לאנשים כמוך את החיים, לחסום להם כבישים ורכבות, לעכב אותם שעות בדרכים ולשבש להם את החיים ולהסתכן במעצר.

בינתיים הפוליטיקאים צוחקים כל הדרך אל הבנק.

Just now, פינדר כתב:

מה אתה מציע?

לשבת ולחכות שהחקיקה תסתיים?

שוב, אני באמת לא שלם עם השיבושים האלו, אבל מצד שני אני לא רואה משהו אחר שאפשר לעשות

להפגין בלי להתעלל באנשים. זה לא כזה קשה. תעזבו את הכבישים והרכבות. אפשר ללכת להפגין בכנסת, בכיכרות, בפארקים, לא לעבוד, לסגור עסקים, לא חסר.

לא שאני חושב שלהפגנות האלה יש משמעות חוץ מפריקת תסכול, אבל זאת זכות שמגיעה לכולם. לשלול לאנשים אחרים את הזכויות זה לא מקובל עלי בכלל ולדעתי זה לא רק שלא יביא תוצאות חיוביות, זה רק יגרום יותר נזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, Gavrik כתב:

שיצאו להצביע ושיבחרו הנהגה שפויה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, Gavrik כתב:

מה שעושים אנשים במדינות אחרות באותו מצב, מורידים ראש וממשיכים לחיות עם מה שיש ומקווים לטוב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, D1winner כתב:

להפגנות יש משמעות, וככל שהחקיקה הדורסנית תתקדם ותדרוס חלקים מהחברה. הם יהיו יותר מורגשות. 

נתחיל בזה שחסימת כבישים זה האמא של האלימות. אפשר להתפלסף עד מחר, אבל מניעת חופש תנועה זה אלימות.

שנית, נראה שבמהלך רוב ההרצאה היא מדברת על משטרים דיקטטוריים, מה שלא רלוונטי אצלנו. הממשלה נבחרה בבחירות דמוקרטיות, גם אם אנשים אוהבים לשכוח את זה.

אפילו בסרביה, שאותה היא מביאה כדוגמה, מילושביץ' היה למעשה דיקטטור, שלא הכיר בנצחון האופוזיציה (וזה אחרי המלחמה עם נאט"ו, כלומר התערבות חיצונית). גם להגיד שהמחאה בסרביה לא הייתה אלימה, קצת תלוש מהמציאות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אתה מתכוון למדינות כמו רוסיה, צפון קוריאה, טורקמניסטאן, בלרוס וכו...?

לא תודה, יש לי חצי משפחה שנשארה שבויה בטורקמניסטאן תחת דיקטטורה במסווה.

פורסם

@gadik6אתה מתעלם מכך שבקצב הנוכחי בעוד חודש גם ישראל תהיה דיקטטורה. יש כאן אנשים מנסים להקדים תרופה למכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מפיץ כאוס והיסטריה.

עוד חודש ישראל לא תהיה דיקטטורה.

לחסום כבישים ורכבות זה לא להקדים תרופה למכה, זה לתת עוד מכה.

זה כמו שחולה יגיע אליך ויתלונן על כאב ראש, אתה תתן לו בעיטה בביצים ותגיד לו "הנה הראש כבר לא כל כך כואב הא?"

• מצחיק 2

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

נראה שבמהלך רוב ההרצאה היא מדברת על משטרים דיקטטוריים, מה שלא רלוונטי אצלנו.

גדי אני חוזר על השאלה שלי:

ציטוט

הרפורמה עוברת כמו שרוטמן ולוין רוצים. בעוד שנה הממשלה מעבירה חוק שכל הפגנה של מעל 100 אנשים דורשת אישור של השר לביטחון לאומי.

השר לא מאשר הפגנות של מי שהוא מגדיר כאנרכיסטים.

מי יוכל להגן על זכותם של אנשים להפגין?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, hwgeek כתב:

מה שעושים אנשים במדינות אחרות באותו מצב, מורידים ראש וממשיכים לחיות עם מה שיש ומקווים לטוב.

נו, אתה מתאר את עשרים השנים האחרונות.

הגיע השלב שבו אנשים חוששים שהגיע איום קיומי על המדינה.

חוקי המשחק שאתה מתאר תקפים לדמוקרטיה - אם המדינה לא תהיה דמוקרטיה, ישחקו לפי חוקים אחרים.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

עוד חודש ישראל לא תהיה דיקטטורה

אם אתה לא יודע לענות על השאלה שלי, אז אתה לא יכול להבטיח שישראל לא תהיה דיקטטורה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה באמת חושב שעוד חודש תהיה פה דיקטטורה, מה אתה עושה פה? למה הלכת להפגנה הקודמת, בידיעה שהכל מצולם?

• תוכן חדש...