Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

הוא באמת מאמין שהוא המושיע של ישראל או איזה שקר אחר בסגנון

כמו כל בן אדם שבילה יותר מדי שנים בתפקיד, סביר שהוא לא מצליח להבדיל, וחושב לפחות ברמה מסוימת שכל מה שטוב לו טוב גם לתפקיד והפוך. וז בעיה שתלך ותחמיר ככל שישאר יותר זמן שם. 

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

מי שחושב שביבי יכול להשתנות

איזו משפחה דוחה, אלוהים אדירים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

קודם כל ולמען הסר ספק: הmemes צוחקים על הסיטואציה ולא עליך

+1
המסקנה היא מאוד פשוטה; לביבי יותר חשוב הכיסא מאשר כל דבר אחר, לכן כולם היו בטוחים שביבי יתן להם מה שהם מבקשים.
אממה, בדיוק אתמול דיברו על זה גם ברדיו... יש כאן גם עניינים אישיים. ה"שקרן בן שקרן" של סמוטריץ' עלול לעלות לו ביוקר (אנחנו עדים למה שקורה ביממה האחרונה) אבל מה שדורש בן גביר (עד כה) נראה באופן יחסי סביר (לחלק מהאנשים) ונתניהו לא נראה שמביע הסתייגות מוחלטת ממה שביקש ממנו בן גביר. הבעיה היא שהמחיר שנשלם (אני, אתה וכל מי שקורא ולא קורא כאן אבל חי במדינה) יהיה יקר מאוד כי חלק מהדרישות שלו (המלוות באולטימטום ברור) יבעירו את השטח עם הפלשתינים ואנחנו עלולים להיכנס לסוג של אינתיפאדה שלישית.

זאת ללא ספק אחת הממשלות הגרועות ביותר שהיו EVER במדינת ישראל. ממשלה סחטנית, אנטי חברתית (באופן שווה לכולם), מפלגת ומסכנת את אזרחיה. פשוט בא להקיא.

איציק

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

הנה ראש הממשלה הנכנסצחי

תיקנתי לך 

משתמש בחשבון שלו כאחרון הטוקבקיסטים, והוא ראש הממשלה. אין פלא שהוא הצליח לטמטם את הציבור, ביביסטים יוצאים מנק' הנחה שהמנהיג שלהם אינו טרול אלא נזר הבריאה. 

(אחד ההבדלים, מיני רבים, הוא פולחן האישיות המוחלט. מי כאן בשרשור מתוך מצביעי לפיד - או כל אחד אחר - ביצע עשירית פולחן לעומת ביביסט מצוי?) 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם מישהו רוצה להבין כמה שקרים יש בהאשמות של ביבי, מוזמן לקרוא כאן.

גרינצייג רחוק מלהיות שמאל (למרות שאני בטוח שבעיני חברי הכת הוא שמאל קיצוני) ואני לא תמיד מסכים איתו, אבל הוא בד"כ מקפיד לדייק בעובדות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, oryo כתב:

אני מניח שהוא מספר לעצמו כי האינטרס שלו == האינטרס של מדינת ישראל

המדינה זה אני - לואי ה14.

זה חוק מספר בשביל כל רודן - להאמין בעצמך. אתה חייב להאמין באמת ובתמים שאתה זה הדבר הכי טוב שקרה למדינה שלך מאז לחם פרוס, ואתה פועל אך ורק לטובת העם. גם אם העם לא חושב ככה, זה לא משנה, הם טיפשים ומלוכלכים, ואתה ראית את האור, ובא להביא את האור הזה לכווולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעניין לראות מה קורה כרגע, נתניהו כנראה הבין כי ניצח "יותר מדי", כוח החרדים+הציונות הדתית ביחד גדול מזה של הליכוד בכנסת, והוא נבהל מזה. מצד אחד הוא לא יכול שלא להיות בתפקיד ה supreme leader, מצד שני- אם יאפשר לממשלה לקום לפי התכתיבים שהוא מקבל מפה ומשם, זה יקרה רק בצורה חלקית. מו"מ שהיה אמור להסתיים בימים בודדים נמתח, נמרח ונכנס למשברים שלא צפו.

אין לי שום אשליה שממשלה לא תקום, אבל זה פשוט אומר שהיא תקום על הרגע האחרון ובחוסר ברירה- תוך כדי שדרישות סחטניות והזויות לחלוטין יתממשו.

לא שעתה היפה ביותר של הדמוקרטיה הישראלית, שמקבלת את הממשלה הכי סקטוריאלית בתולדותיה.

בנוגע לסיפור עם יאיר נתניהו- אני די יושב מול המרקע ואוכל פופקורן תוך כדי שאני רואה איך זה מתפתח עוד מהרגע הראשון. זה שאצל רבים בראש כנראה תופס את הטייטל הרשמי "ילד קקה לאומי"/"האפס מס' 1" לא טורח אפילו להגיש כתב הגנה, מתחיל להתבכיין בכל מיני שקרים, ובסוף בוכה לאבא שיטען באינטרנט שמערכת המשפט פויה ורודפת אותו כי לא יודע, הגבה השמאלית שלו לא באה להם בטוב או משהו.

ההגנה טוענת כי "מעולם לא היה מקרה ש", אני גם טוען שכנראה "מעולם לא היה מקרה ש", א' שמישהו היה טמבל מספיק לא להגיש שום כתב הגנה גם אחרי שביהמ"ש נתן לו הארכות, כאשר בהארכה הוא יודע בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שעליו להגיש כתב הגנה או שיפסיד אוטומטית, וב'- שאחרי כל זה, מישהו התנהל בכזה זלזול בוטה במערכת המשפט, רק כדי להתבכיין על כך אח"כ.

הקריקטורה של ארץ נהדרת עושה איתו חסד, שכן המציאות פה חוצה כל דמיון.

• אהבתי 3
פורסם

בלי חלילה להגן על ג'וניור - היכולת לזלזל בבית המשפט ולגרור עניינים במשך שנים עד שהם מתפוגגים מעצמם בלי שום עונש - היא תופעה שבתי המשפט יצרו.

אין שום "אוטומטי" בארץ בקטע הזה, למרות קיומם של חוקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אבל למה שלחת את זה? חייתי טוב בלי זה.

ציטוט

רק היום דיברתי עם שני היועצים שלי. אמרתי להם, אני רוצה כינוסים של כל הצבעים במדינת ישראל שמתמודדים עם משבר הדיור: חסידים, ליטאים, חרדים, חילונים.

לדעתי, כמה צבעים נשכחו.

ציטוט

ביום המנוחה של שווייץ הכל סגור. אין חנות אחת שאפשר לקנות בה סיגריות. זה לא בושה שהגויים החליטו שביום המנוחה שלהם הכל סגור

אבל בתחבורה הציבורית ניתן לנסוע גם בשבת וגם בראשון. קטע. 

יש עוד מלא מה להגיב, חבל על זמן. מעניין אם הוא יהיה יותר גרוע מליצמן.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

ליאור, שמעתי עכשיו שמתנחל הרביץ לחיילת עם מקל. מה אומר? האנלוגיה לבן לאדן עדיין בתוקף?

השאלה היא אם החייל היה זכאי לחסינות כמו שהימין רוצה להעניק לחיילים אם היה תוקע לו כדור בין העיניים.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

ליאור, שמעתי עכשיו שמתנחל הרביץ לחיילת עם מקל. מה אומר? האנלוגיה לבן לאדן עדיין בתוקף?

אתה בטוח שזו סתם חיילת? אין מצב שזו הנכדה של הזקנה? אם כן שמעתי שהיא יורה לייזרים מהעיניים. יש מצב שהמתנחל המסכן קלט מהמבט שלה שהיא הולכת לטגן אותו? הגנה עצמית בסיטואציה של חיים ומוות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

לא הבנתי, למישהו זה חדש? פעם ראשונה?

פורסם

screenshot-www.israelhayom_co.il-2022_11.20-08_00_00.thumb.png.956963bd47a63860609e8cf303e3bd74.png

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/13327984

אחרי זה מדברים על סטטוס קוו שהחילונים מפרים אותו..

גם ככה חצי מהמדינה דתית-מסורתית אז לא יפריע לחצי מהמדינה שיהיו שירותים ציבוריים עם הפרדה מגדרית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

יש לך לינק לזה? לא מצאתי כלום באתרי חדשות (שמן הסתם היו קופצים על זה).

עריכה:
מצאתי בוואלה.

היו צריכים לשבור לו את העצמות בגוף.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...