Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשיפת שקרים של ש"ש היא דבר חיובי, לפחות לדעתי.

זהו, שכנעת אותי. אם תרצו עשו עשרים דברים שליליים ודבר אחד חיובי - לחשוף ששוברים שתיקה שיקרו מספר בודד של פעמים מתוך מאות עדויות. מעכשיו הם הגוד-גאיז.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא, אבל גם מהצד שכנגד היו טענות שלא הכל שלילי? שים לב כמה השיח שלך מתלהם וכמה אצלך (ולא רק) מה שמותר לרבי, אסור לתלמידים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השיח שלי מתלהם? למה, אני תייגתי אמנים בתור האויב? אני קראתי לפגוע באנשים שלא חושבים כמוני? לא, רק טענתי שהם מלאי שנאה וטיפשים. כן, טיפשים. במשוואת ההתלהמות נראה לי שאני הרחק מאחור.

וסורי, אולי אני לא חכם מספיק אבל לא הבנתי מי הרבי ומי התלמידים בהשוואה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
לא יודע אם עוכר ישראל, אבל זה שהדג נחש שמאלנים זה ידוע, אין פה משהו חדש, זה לא שהם הסתירו את זה או משהו.

אבל זה מה שמנסים להגיד פה כבר כמה וכמה עמודים: יש אנשים במדינה, חלקם יושבים בממשלה, חלקם ממומנים בכספי מדינה, שעובדים קשה מאוד בלפמפם את זה שלהיות שמאלני זה לא לגיטימי. שמאלני=שתול=בוגד. וכולנו יודעים מה צריך לעשות לבוגדים.

זה פאשיזם. וזה מפחיד (אותי בכל אופן).

וזה לא סימטרי. כי אין לזה מקבילה מהצד השמאלי. המקסימום שתמצא בצד השמאלי הוא זלזול והתנשאות, כלפי הימין וגם זה מצד אנשים שלא נמצאים בעמדות כח.

2069267-18.jpg

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המקסימום שתמצא בצד השמאלי הוא זלזול והתנשאות

הפכו את ההתנשאות - האמתית או המדומיינת - לחטא הנורא ביותר שאפשר לדמיין.

כמעט כל פעם שאני קורא תגובות בפייסבוק לשטויות של "אם תרצו", או דברים דומים, זו האשמה חוזרת.

לזה עכשיו מצטרפות טענות חדשות ש"עמוס עוז וחבריו בכלל לא מייצגים תרבות וגם היטלר נחשב לאדם תרבותי בזמנו".

אתמול קראתי מישהו אחר (מגיבורי הפייסבוק של הימין), שכתב שהוא שמח "להיות חצוף כמו מירי רגב".

גסות רוח, חוצפה, העדר יכולת בסיסית לנסח משפט קוהרנטי, מותם האיטי והכואב של סמני הפיסוק - כל אלו הופכים למקור לגאווה, כי זה נתפס כ"אמיתי" ו-"אותנטי" ו"חם" ו"צברי". אה וזה גם קל. חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גסות רוח, חוצפה, העדר יכולת בסיסית לנסח משפט קוהרנטי, מותם האיטי והכואב של סמני הפיסוק - כל אלו הופכים למקור לגאווה, כי זה נתפס כ"אמיתי" ו-"אותנטי" ו"חם" ו"צברי". אה וזה גם קל. חבל.

נו כבר שכחת את זה?

bibi49-300x68.jpg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני לא מרגיש בנוח עם מופע השתולים החדש.. אבל.

האנשים אשר נחשפו עכשיו הם התומכים של שוברים שתיקה.

הם המקושרים לשוברים שתיקה - כשם שבכלכלה אנו מוצאים את המקושרים ל..

ולדעתי המקושרים / השתולים , לא יודעים למי מקושרים שוברים שתיקה.

(וששאלתי מספר פעמים את החברה משמאל כאן, ולא קיבלתי תשובה..

האם הם יודעים על ההסכמים בחשאי של מדינות ואירגונים עם ארגוני הטרור הפלסטיני.

ותמיכה בעצימת עין ותמיכה פוליטית בפגיעה במדינת ישראל רצח אזרחים ויהודים בארצם.

ואלה הארגונים אשר מצהירים כיום על תמיכה בפלסטיניים, ורצון לפירוק מדינת ישראל..)

אלה המדינות והאירגונים, אשר ממנים ותומכים מבחוץ בשוברים שתיקה וחבריו מהשמאל..

לכן כעת הלחץ התקשורתי עקב פרוייקט השתולים.

אולי והלואי ויוציא הצהרה, כי הם מתנגדים לדרך של שוברים שתיקה.

לאחר שנחשף כי שוברים שתיקה משקרים בהצהרות, ועושים הכל לפגוע במדינת ישראל.

וממומן ע"י שונאי ישראל, הקוראים לפירוק מדינת ישראל..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אני דווקא ראה בכל מי שמעורב בקמפיין המתועב הזה כאוייב ישראל.

אוסיף שהבעיה היא כמובן בשאלה - איזו ישראל רוצים שתהיה כאן. כזו שמונעת משנאה, הפחדה, שקרים ועוד?

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

אייל

אני יכול להעיד רק על עצמי, עד עכשיו אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה.

אתה אומר שבגלל שחלק מהתומכים של שוברים שתיקה גרועים, אז צריך להוציא את הארגון עצמו מהחוק?

אתה אומר שבגלל הנ"ל, יש לגיטימציה לטעון שכל מי שתומך בשוברים שתיקה צריך להיות מסומן?

מה אתה רוצה? נשבע לך שאני לא מבין (ואני, אם שכחת, לא מהתומכים שלהם מלכתחילה)

נראה לי שההתעלמות מהדברים שלך נובעת יותר מחוסר הבנת הפואנטה ופחות מחוסר הסכמה, אבל אולי אני קורא את הלך הרוח כאן לא נכון...

מבחינתי, לא מעניין אותי מי מממן אותם, אני לא מסכים עם השיטות שלהם שכוללות שקרים בין אם זה מימון של מדינות עוינות ובין אם זה של מדינות חברות.

עם הרעיון הכללי שלהם (בתיאוריה) אני כן מסכים, אבל לי נראה שהם איבדו את הדרך ממש ממזמן, ולכן הם מוקצים מבחינתי.

מה שכן, אני מעדיף 10 שוברים שתיקה על 1 אם תרצו, לא כי אני שמאלני אלא כי ש"ש עושים לנו בעיקר יח"צ גרוע, בעוד שאם תרצו מפוררים את המהות שלנו מבפנים. לסמן אנשים על סמך דעה פוליטית? השתגעתם? אנשים כ"כ כבולים בהגדרה שלהם לפתרון מדיני (שמחלק את מחנה הימין והשמאל בארץ) עד שהם מוכנים לפאשיזם שאפילו לא מנסה להסתיר את עצמו? מה לעזאזל נסגר כאן?

אני משתדל לכבד את כל הדעות מכל הקשת הפוליטית, אבל מי שחושב שלסמן אנשים כמו דוד גרוסמן כ"שתולים"/"בוגדים" בגלל העמדה הפוליטית שלהם הוא פשוט מטומטם, ממש כמו שמי שחושב שלסמן את יואב אליאסי בתור בוגד שדינו מיתה רק בגלל שהוא דביל הוא מטומטם בעצמו (לא מכיר דוגמאות לאנשים/קמפיינים כאלו, אבל אני מניח שהם קיימות, כנראה בתדירות נמוכה יותר).

להרבה אנשים יש את המנטליות-קבוצת-כדורגל הזו, שממנה נגזר לפעמים שיש לתמוך בדברים מטומטמים רק בגלל שמישהו מהמחנה הפוליטי "שלך" עשה אותם. אני לא מסוגל להבין את הלך הרוח הזה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אייל, על מה אתה מדבר לעזאזל?

איזה אנשים "נחשפו"? אתה לא רואה שזה הכל קשקוש? המצאה מחדש של ההיסטוריה ע"י יצירת היסטריה. שוברים שתיקה קיים כבר יותר מעשור. מה פתאום נזכרו? ומה פתאום נזכרו "לחשוף" כל מיני "שתולים" בקרבנו? אמנים וסתם לא-מפורסמים שתומכים בשוברים שתיקה. מה לגבי לחשוף אנשים שתומכים ב"אם תרצו"? אולי נחשוף אותם במקום?

ומה הקטע עם ה"מקושרים/שתולים"? למי בדיוק הם מקושרים? של מי הם שתולים? מה זה הטמטום הזה של יצירת נרטיב לא קיים באמצעות מילים שנזרקות לחלל האוויר?

לא קיבלת תשובה לגבי מי מקושרים שוברים שתיקה? איזו תשובה אתה מצפה לקבל? שהם תומכים בפגיעה במדינת ישראל עד כדי פירוקה, וברצח אזרחים ויהודים בארצם? מצטער לבשר לך את זה, אבל השנאה שלך לא מחוברת למציאות. שוברים שתיקה לא רוצים לפגוע במדינת ישראל כשם ששמאלנים לא רוצים לפגוע במדינת ישראל.

ועוד פעם הקשקוש הזה של תמיכה מבחוץ. כאילו שהימין לא נתמך ע"י עמותות וארגונים או אפילו "סתם" מיליארדרים כמו שלדון אדלסון. על איפה ואיפה שמעת? (בקמץ).

הלחץ התקשורתי על פרוייקט השתולים לא נובע מכל השטויות האלו. הוא נובע מתוך ניסיון נואש של הממשלה להסיט את הדיון הציבורי מאוזלת היד שלהם, ומהשחיתות שלהם. אז הם חיפשו מתחת לאדמה ומצאו כמה שקרים וחצאי אמיתות של שוברים שתיקה, בידיעה שהעמך יקפוץ על השלל וישכח שמי שפוגע במדינת ישראל במשך שנים - שנים! - זו בדיוק ממשלת הימין בראשות בנימין נתניהו.

ואגב, הרבה יותר גרועה למדינת ישראל זו השנאה שמפיצים ארגונים כמו אם תרצו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

אני רוצה את אור השמש בכל נקודה, שנדע מי מקושר למי ולמה הוא מתנהג כך..

שוברים שתיקה טוענים לשמירה על המשטר הפוליטי בישראל, ולאמת בדברייהם.

לחימה ואהבה לעקרונות הצדק המוסרי, ורצון לשיפור מדינת ישראל בדרך דמוקרטית.

האם בדרכם כעת יש דבר מההצהרות שלהם..

חבירה ותמיכה ומימון מאירגונים השוללים את קיומה של מדינת ישראל.

ארגונים ומדינות אשר בעצימת עין ובהסכמים בחשאי, תמכו ברצח הרג והפגנות אלימות ופיגועים.

נגד מוסדות יהודיים בעולם, ובמדינת ישראל.

לכן דרכה של שוברים שתיקה לא דמוקרטית ושיקרית, הם לא פועלים מאהבה למדינת ישראל ולצדק מוסרי.

הם שותפים מקושרים וממומנים ע"י שונאי מדינת ישראל.

ואם לא הבנתה כי זו לא דרך לגיטימית פוליטית.. לשתף פעולה עם הקוראים לפירוק מדינת ישראל.

ומשתפים פעולה עם ארגוני טרור פלסטיניים הרוצחים ופוגעים, ופועלים בכל-דרך נגד מדינת ישראל.

כנראה כך הבינו גם התומכים ב שוברים שתיקה אשר נחשפים עכשיו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

נסיון נואש?

לא נסיון, ולא נואש. זה מה שנקרא היום ספין, זה עובד יופי.

אגב - גם השמאל עשה את זה, כשיצא בקמפיין 'רק לא ביבי' שבא להסוות קצת את העובדה שהאלטרנטיבה די מחורבנת.

לא משנה, אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל הניסוח שלך פשוט לא נכון. אין כאן ייאוש של הממשלה, וזה לא נסיון. זה עובד, וזה (מבחינת הפוליטיקאים) כלי פעולה קל ואפקטיבי בטירוף. איראן-->דאעש-->שוברים שתיקה, כל פעם מוץ אחר שיסיח את הדעה.

מכיר את CHEWBACCA DEFENSE של ג'וני קוקרן מסאות'פארק?

אז זה זה.

"Look at the monkey... Look at the silly monkey!"

עריכה:

אייל, שוב לא הצלחתי להבין שום דבר ממה שאתה אומר.

אז חוסר התגובה שלי לפחות לא נובע מהתעלמות, מאי הסכמה, או מכל דבר אחר בסגנון. אני פשוט לא מבין מה אתה מנסה לומר.... באמת

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אור בכייף.

אני רוצה את אור השמש בכל נקודה, שנדע מי מקושר למי ולמה הוא מתנהג כך..

..

לכן דרכה של שוברים שתיקה לא דמוקרטית ושיקרית, הם לא פועלים מאהבה למדינת ישראל ולצדק המוסרי.

הם שותפים מקושרים וממומנים ע"י שונאי מדינת ישראל.

ואם לא הבנתה כי זו לא דרך לגיטימית פוליטית.. לשתף פעולה עם השוללים את קיומה של מדינת ישראל.

ומשתפים פעולה עם ארגוני טרור פלסטיניים הרוצחים ופוגעים, ופועלים בכל-דרך נגד מדינת ישראל.

כנראה כך לא הבינו גם התומכים ב שוברים שתיקה אשר נחשפים עכשיו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
נסיון נואש?

לא נסיון, ולא נואש. זה מה שנקרא היום ספין, זה עובד יופי.

אגב - גם השמאל עשה את זה, כשיצא בקמפיין 'רק לא ביבי' שבא להסוות קצת את העובדה שהאלטרנטיבה די מחורבנת.

לא משנה, אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל הניסוח שלך פשוט לא נכון. אין כאן ייאוש של הממשלה, וזה לא נסיון. זה עובד, וזה (מבחינת הפוליטיקאים) כלי פעולה קל ואפקטיבי בטירוף. איראן-->דאעש-->שוברים שתיקה, כל פעם מוץ אחר שיסיח את הדעה.

מכיר את CHEWBACCA DEFENSE של ג'וני קוקרן מסאות'פארק?

אז זה זה.

"Look at the monkey... Look at the silly monkey!"

צודק, איי סטנד קורקטד. לגמרי ספין ולגמרי לא נואש.

אייל,

אתה רוצה שנדע מי מקושר ולמה הוא מתנהג ככה? תתחיל בהנהגה שלך. אנשים כמו בנט, כמו ביבי.

הספין הזה ששוברים שתיקה ממומנים מגורמים ששונאים את המדינה הוא קשקוש מקושקש. לך לאתר שלהם, הכל שקוף. כן, הם מקבלים תרומות ממדינות ידידותיות. למה, נראה לך שגורמים ימנים לא מקבלים תרומות באופן דומה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אייל,

ברשימת המדינות שהופיעו בקישור שלך גם איטליה וגם גרמניה.

אתה מודע לכך שאנחנו קונים נשק מגרמניה?

אתה מודע לכך שהאיחוד האירופאי ככלל הוא בערך הפרטנר העיקרי של ישראלי במסחר?

..

אולי כדאי להמליץ לחיל הים שלא להשתמש בצוללות שנבנו בגרמניה ונקנו ממנה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...