Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לרכישת פיאט פנדה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני קורא הרבה על הפנדה ומעוניין לרכוש כזאת שנת 2005/2006.

שמעתי שכדאי להתרחק מהגיר הרובוטי. יש אמת בדבר?

אני מחפש רכב חדש ובטיחותי יותר מהפיאט פונטו 97 שלי והפנדה נראית לי אחלה תמורה למחיר. (אני סטודנט).

מישהו יכול לתת לי קצת יותר פרטים על צריכת דלק, גיר מומלץ ועוד אלמנטים שכדאי להשים אליהם לב כמו התקלות בהגה כח ששמעתי שזאת מחלה בכל פיאט.

תודה!

ד"א התקציב שלי הוא עד 20 אלף.

פורסם

בתור בעלים של פנדה לשעבר ממליץ.

לגבי הגיר הרובוטי הוא לא נורא לדעתי מה שכן ידני עדיף פחות פוטנציאל לתקלות שעלולות להיות יקרות לסטודנט.

ידני גם יפתח בפניך יותר אופציות, רוב הפנדות שנמכרו ידניות וככה תוכל לבחור בין יותר רכבים.

תקלות בהגה כוח לא נתקלתי אולי מישהו אחר ישפוך על זה קצת אור.

צריכת דלק כ1-17 משולב.

רמת הבטיחות לא גבוה, 3 כוכבי בטיחות ושתי כריות אויר, יש ABS אין ESP.

ביחס למתחרות באותה רמת מחיר(גטס, פונטו, סיריון) בשנים הללו אני חושב שהפונטו והסיריון בטוחות יותר.

בסך הכול מדובר ברכב זול ואמין לדעתי, אחלה רכב לסטודנט אם מוצאים אחד שטופל לפי הוראות יצרן.

תבצע חיפוש בפורום יש לא מעט דיונים על הרכב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בתנאים הרריםהצריכה שלי. כ 1/17.5 ,בכביש מישורי יותר ניתן לקבל 1/18 וצפונה גם.

הפנדה לחשבת לדגם אמין ופשוט,בעיות בהגה החשמלי היו בעיקר בהתחלה,היום התיקון גם לא יקר עד 1k.

הרכב זול לאחזקה הם מבחינת הביטוח והחלפים,לדעתי לסטודנט רכב מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתור בעלים של פנדה לשעבר ממליץ.

לגבי הגיר הרובוטי הוא לא נורא לדעתי מה שכן ידני עדיף פחות פוטנציאל לתקלות שעלולות להיות יקרות לסטודנט.

ידני גם יפתח בפניך יותר אופציות, רוב הפנדות שנמכרו ידניות וככה תוכל לבחור בין יותר רכבים.

תקלות בהגה כוח לא נתקלתי אולי מישהו אחר ישפוך על זה קצת אור.

צריכת דלק כ1-17 משולב.

רמת הבטיחות לא גבוה, 3 כוכבי בטיחות ושתי כריות אויר, יש ABS אין ESP.

ביחס למתחרות באותה רמת מחיר(גטס, פונטו, סיריון) בשנים הללו אני חושב שהפונטו והסיריון בטוחות יותר.

בסך הכול מדובר ברכב זול ואמין לדעתי, אחלה רכב לסטודנט אם מוצאים אחד שטופל לפי הוראות יצרן.

תבצע חיפוש בפורום יש לא מעט דיונים על הרכב.

בנוגע ל esp אני כמעט בטוח שראיתי שזה מופיע בדגמים של 2005-2006.

בנוגע לשכיחות של גיר ידני. תתפלא דווקא הרובוטי נפוץ הרבה יותר. יש ביד 2 אולי 1-2 ידניות בכל הארץ. כל השאר רובוטיות.

אם ההבדל בין רובוטי לידני הוא רק בקלאץ' והתיקון של הרובוטי הוא יקר. אני מעדיף ידני.

חשבתי גם על גטס. ההבדל בדלק הוא מה שמרחיק אותי כיוון שאני נוסע כ 400-500 ק"מ בשבוע לפחות לפעמים גם יותר. כאן נכנס החישוב של הדלק באלמנט רציני שיש לשקול בקפידה.

עדיף אולי במקום לנסות לרכוש פונטו באותם השנים? כלומר במקום הפנדה?

תודה לעוזרים!

פורסם

הפונטו יותר מרווחת,ובעלת אותו מנוע,יש גם גירסת ELX שהיא חזקה יותר,ועם גיר רציף שנחשב לעדיף,בהחלט גם אופציה במקום הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...