Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי טויוטה קורולה 2003, היום הדלקתי את המזגן על קירור והכל היה בסדר, לאחר כמה דקות כיביתי אותו ואז אחרי חצי שעה הדלקתי אותו שוב והוא הפסיק לקרר, לפי מה שאני זוכר, כשהייתי לוחץ על ה A/C היה מין קליק כזה ואז המזגן היה מתחיל לעבוד, אני מאמין שהקליק היה מציין את העובדה שהמדחס נכנס לעבודה, משום מה אין כבר יותר את הקליק הזה. בדקתי פיוזים תחת ההגה וגם את הפיוזים תחת המכסה מנוע וכולם בסדר גמור, לפי חיפוש בכל מיני פורומים קראתי שצריך לבדוק האם הרצועה של המדחס ( יכול להיות שהיא נקרעה), אז בדקתי גם את זה והיא שם וכשהמנוע מסתובב גם הגלגל של המדחס מסתובב. יש למשהו רעיונות או פתרונות או שהוא נתקל בתופעה הזאת??? האם הלך המדחס?? מה עוד אפשר לבדוק???

תודה לכל העוזרים

יוסי

פורסם
1. יכול להיות שחסר גז ברמה כזו שהמדחס כלל לא נכנס לפעולה.

2. יכול להיות שהכפתור עצומ לא תקין.

1. בדקתי ויש גז.

2. החלפתי עם חבר את כל בקרת האקלים ( יש לו רכב כמו שלי ) ועדיין לא עובד.

יש ממסר שמתמתג כאשר לוחצים על ה A/C שנמצא ליד המצבר. גם הוא עובד.

מה שנשאר לי לבדוק שמגיע מתח למדחס. במידה ומגיע אז נראה לי שנדפק לי המדחס.

יש למשהו עוד רעיונות ???

תודה יוסי

פורסם

אתה רואה טוב את המדחס? כשאר אתה לוחץ על הAC בדרך כלל אמורה להדלק נורה באזור המתג,

כמו כן, תראה לא רק שהפולי שלו מסתובב, אלא גם שהחלק האמצעי שלו מסתובב, יש לו סוג של קלאץ'.

כמו כן בצנרת של המזגן (צינורות מתכת) יש כמו ונטיל, נסה ללחוץ עליו מעט ותראה אם נפלט שם משם גז.

פורסם
אתה רואה טוב את המדחס? כשאר אתה לוחץ על הAC בדרך כלל אמורה להדלק נורה באזור המתג,

כמו כן, תראה לא רק שהפולי שלו מסתובב, אלא גם שהחלק האמצעי שלו מסתובב, יש לו סוג של קלאץ'.

כמו כן בצנרת של המזגן (צינורות מתכת) יש כמו ונטיל, נסה ללחוץ עליו מעט ותראה אם נפלט שם משם גז.

עשיתי את זה מול רכב של חבר, כשהוא לוחץ על a/c אז החלק האמצעי של המדחס מתחיל להסתובב ואצלי לא. כמו כן לחצתי על הונטיל ויוצא גז בצורה חזקה.

פורסם

הוא אמר שהמדחס כלל לא נכנס לפעולה, עכשיו צריך לבדוק למה.

האם זו תקלה מכנית, בעיית פיקוד חשמלי, חוסר בגז או מחסור בנוזל קירור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...