Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אדי היה מפגש מאוד מהנה ותוסס:-P

אדי מה אתה מנסה לעשות פה עוד פעם מריבות ?

אולי אנשי ה-SQ שייכים לגנון? כל כמה זמן קופץ פה איזה חכמולוג שרושם דברים רעים על SPL וכאילו רק SQ זה הדבר.

אתה צוחק עלינו כי אנחנו שונים אני צוחק עליכם כי אתם אותו דבר :lol:

ישראל

המפגש היה מאוד מהנה ומאוד תוסס ולא אני לא מנסה לפתוח שום מריבה - אני אומר מה ראיתי.

המערכות שלך ושל דיוויד מרשימות - מרשימות מאוד וגם נהניתי לראות אותן.

אבל אתה יודע טוב מאוד שתמיד היה יחס מאוד ברור במפגשים בין מערכות מוכוונות SPL לבין מערכות מכוונות SQ והיחס הזה נעלם, איננו, גורנישט.

עכשיו - גם אם היחס הזה היה קיים - בגלל עוצמת המערכות ששמעתי שם, היה צריך לקיים שני מפגשים ולא אחד - שני מפגשים סמוכים אחד לשני במרחק של לפחות 100 מטר אחד מהשני - עד כדי כך המערכות שלכם חזקות.

דיוויד

דאבל CVR בתא מטען זה ללא ספק נסיון להוציא SPL, לא מספיק שCVR אחד הוא גרוע :-D אז עוד שניים :shock:

והסאבוופרים של פיוניר בארץ מאז ומעולם היו מיועדים בשביל להוציא את ה"בום" - זה שבמחינתך זה לא SPL זה לא אומר שזה לא נסיון להגיע לשם - צריך להתחיל מאיפשהו לא?

וכן, סטטיסטית SPL זה תחום שפונה הרבה יותר לקהל יעד צעיר וחסר נסיון בתחום הזה - לפחות בארץ הזו זה נכון, זו לא הכללה גורפת כי אין שום דבר בחיים שאפשר להכליל אותו בצורה גורפת אבל זה נתון שניתן לראות אותו בפועל בשטח.

גם אני התחלתי משם אפרופו דיוויד ומהר מאוד ברחתי אחרי שהיו לי כאבי לחץ מהסאב (זה ממש לא בשבילי)

זה ממש לא נסיון לקבוע משהו או איך מפגש צריך להראות אבל אני אומר לך את מה אני רואה ומה שאני רואה זה חזרה אחורה בזמן לסוף שנות ה90

בSPL - זה דווקא טוב, כי קהל הייעד שהגיע למפגש הראה על גידול רציני בתחום וזה נהדר כי יש לכם עכשיו את מי לקדם בתחביב הזה וליצור קהילה גדולה יותר.

בSQ - עצוב לי דיוויד, כי אלו שהיו, נעלמו וחדשים אין מספיק אם בכלל - כואב.

זו המציאות - המפגש הזה דיבר בעד עצמו ולא, זה לא היה מפגש רע, להפך, זה היה מפגש טוב, חברותי ונעים - אני בכלל הייתי עסוק בלדבר עם אנשים, בכלל לא התנעתי את הרכב (שזה גם מרים לי גבה אפרופו שאף אחד לא ביקש השמעה - בדרך כלל היה הולך לי לאיבוד לא מעט דלק על מפגש)

אבל המפגש הזה הראה לי מגמה עצובה מאוד של נסיגה אחורה בSQ וגם המפגש הזה הראה לי התקדמות עצומה בSPL של החברה הוותיקים - כל כך עצומה שבאמת בפעם הבאה שיהיה מפגש, יהיה צורך לתפוס שני מגרשים רק בכדי שיהיה אפשר לשמוע מערכת "עדינה" מבלי שסאב וופר אימתני של אני לא יודע מי :wink: ישתלט על כל הרכבים מסביב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אני דווקא חיפשתי אותך אבל נעלמת מהר,רציתי לשמוע את המערכת שלך בגלגול הנוכחי ושתתרשם מהסטאפ האחרון שלי.

לא נורא,מפגש הבא אולי:wink:

בשיפוצים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לאדי.

השניים היחידים שאני מכיר כרגע בפורום זה אדי וישראל, המערכת שלי היא מערכת סראונד מה שאוטומטית מוציא אותה מקטגוריית הSQ (טוב, היא בטח לא SPL), אז לאיזה מחנה בדיוק אני משתייך? :-P

גם אני רק תיארתי דברים שקצת צרמו לי וכן- אני משייך אותם לגיל צעיר (דריפטים חארקות פירפורים סיבוב דאוויןX3 ואומצה אומצה בלתי נפסק בדציבלים שעוברים בערך ב50 דציבל את הסף של נזק לאוזניים).

באמת שאני לא בא לריב פה עם אף אחד, אין לי מושג גם מי אחראי לאיזה דציבל ואיזה פרפור, רק בפעם הבאה אם אפשר- לעשות קצת אינטרוואלים של שקט בין לבין כדי שיהיה אפשר באמת להשמיע מערכות, ולכבד את חוקי המקום ולהימנע משופוני מיותר.

פורסם

אבל זה בדיוק העניין. אין חוקים. אנחנו מגיעים למיקום הספציפי הזה כדי להתרחק כמה שיותר מאיזורי מגורים.

מבחינת חוק אנחנו יכולים להרעיש כמה שבא לנו שם, אבל אנחנו לא רוצים להפר שקט נפשי של אף אחד בביתו.

ההצעה הכי טוב זה לעשות קצת הפרדה פיזית, מי שמחפש חווית שמיעה או התרשמות נטול רעש יכול לחנות 30-40 מטר הצידה ובכך עדיין לשמור על מבנה של מפגש פשוט עם קצת הפרדה. אבל לא עשו את זה אתמול, אז אי אפשר לבוא בטענות. אני חניתי בכלל בצד כי לא רציתי להפריע לכולם.

פורסם

הייתי לחוץ בזמן - בכלל לא תכננתי לבוא למפגש במקור רק יצא שהיתה לי הזדמנות לקפוץ לרגע לרמת גן ולראות איך נראים הדברים וסה"כ אהבתי את העובדה שיש כל כך הרבה חומר אנושי חדש שנכנס לתחביב.

ברור לי גם שדיוויד היה תפוס בלהשמיע את הרכב שלו רק לא ברור לי איך דיוויד לא יצא מזה שחוט בעצמו - אני הייתי רחוק מהרכבים וכבר רציתי לקחת כדור נגד כאבי ראש (שהמשיכו ללוות אותי אפרופו - אתם לא מבינים עד כמה אני רגיש לזה).

אל תדאג - אני בטוח שלקראת הקיץ\אביב יצא לי לשריין מפגש אחד שאהיה בו כמה שעות טובות.

ארז -

מה שאתה אומר לגבי רמקול הסנטר הוא לחלוטין לא נכון - לא רק שזה מתאים למערכות SQ, זה אחד הדברים שנותן אימג'ינג מטורף ודי בקלות.

אתה שייך לעולם הDTS אולי אפשר לקרוא לזה כך ומערכת שכזו יכולה לתת נופח אדיר לסטייג'ינג אם רק תעשה את זה כמו שצריך.

אני גם לא חושב שהיה כאן שופוני מיותר וממש לא היה כאן משהו מבחינת סאונד שהוא נגד חוקי הפורום אבל איך שלא תביט על זה אם במפגש הזה היו מגיעים חברים מבוססי SQ - המגרש היה מתפצל והפיצול היה במרחק גדול - כל כך גדול שחלק מההוויה החברתית של מפגש, לשבת, לדבר היתה אולי נפגמת - לא נורא, בקטע הזה תמיד יש מי שיחליט לקחת את הרכב שלו ולהתרחק טיפה (וגם על זה תמיד היו מריבות בעבר לא ברור לי למה)

האמת היא שאני הייתי מציע לחלק את המגרש לשני חלקים במילא - SQ מצד ימין למעגל הישיבה (אתם יודעים על איזה מעגל אני מדבר - איפה ששמים תמיד את השתיה) וSPL מצד שמאל ונפגשים באמצע.

אין כאן צורך לריב על שום דבר - אני בסה"כ רושם מה ראיתי ומנסה להפיק אתכם את הלקחים בכדי לשפר מפגשים עתידיים.

ועוד משהו אחד - אני מציע שיהיה אחראי מפגש שיתפוס חברה שמשתוללים עם הרכבים ויסביר להם - לא כאן!

עריכה - דיוויד

אני מציע שיהיו חוקים

1. לכל מפגש יהיה אחראי מפגש שידאג להעביר הלאה את האחריות במידה והוא הולך טרם נגמר המפגש.

2. לכל מפגש תהיה חלוקה ברורה בין צידי מגרש החניה לחברים שרוצים לשמוע מוזיקה לבין חברים שרוצים להפיק לחץ אוויר בגלי קול.

3. אחראי המפגש יהיה אחראי בעיקר על התנהגות נאותה במתחם המפגש ועל סדר ונקיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק הבהרה להודעה שלי- כשדיברתי על "חוקי המקום" ועל השופוני לא התכוונתי לחוקים של רעש אלא להתפרעויות על הרכב, שלא מתאימים לרוח הפורום ובדיוק מתאימים לסטיגמות של הערס שנוסע עם הסאב המחרחר בפול ווליום כדי להעיר את כל השכונה.

לא נראה לי שגם אנשי הSPL מזדהים עם הארכיטיפ הזה...

ברור לי ואף צפוי שבמפגש פורום יעברו מידי פעם את הסף שנקבע כמזיק (85 דציבל, למי שהתעניין 8-))

פורסם

בשביל זה צריך להיות אחראי מפגש שגם יגרור אחריו אנשים אחרים שישמרו על התנהגות מכובדת.

ואנשי הSPL שמגיעים לרמות הגבוהות הם אנשי חינוך לרוב - כמו כל דבר שעושים אותו בצורה נכונה ורצינית זה דורש משמעת עצמית גבוהה, איפוק והשכלה.

ולפעמים זו בגרות שמגיעה עם הזמן.

גיל -

היות ואתה בעל היוזמה שהצליח להרים את המיזם למפגש הזה - האם תואיל בטובך לדבר עם הנהלת הפורום לגבי ביסוס חוקים למפגשים ומינוי אחראי מפגש?

Pioneer TS-X150

פורסם

ברור לי ואף צפוי שבמפגש פורום יעברו מידי פעם את הסף שנקבע כמזיק (85 דציבל, למי שהתעניין 8-))

תכפיל ב 2 ותוריד 15.. זה דיי מדוייק :-D

אדי,

אני חזרתי הביתה פשוט גמור. מקס ומייקל עדים לכך. מרוב התרוצצות בין הרכב שלי לאחרים לבין התרוצצות עם הצלם שהבאתי - נגמר לי הכח.

פורסם

זה לא היה צלם סטילז, אלא צלם ווידאו.

היו כמה אנשים אחרים עם מצלמות אני לא יודע למה אף אחד לא מעלה תמונות

• תוכן חדש...