Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו מכיר חניה טובה באזור פארק המדע?זה יכול להיות חניון(רצוי מקורה) ואם אפשר במחיר הגיוני(חינם הכי טוב :wink: ).

אני דיי רגיש לחוליגנים שחונים ויוצאים מהחניה בצורה לא מתחשבת ברכבים אחרים וכבר הבנתי שתהיה לי בעיה מהכיוון הזה.

שמעתי על החניה במתחם טיב טעם\אופיס דיפו-מישהו מכיר?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

מכיר, אכן יש שם חניון תת קרקעי מעולה, שהשעה הראשונה שלו היא חינם

אבל, זה בקצה של פארק המדע - ולכן, לאן אתה צריך להגיע? יכול להיות שיש אופציות טובות יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור רחובותי אני יכול להגיד לך שפארק המדע סובל מחוסר מחולט בחניה, אבל דווקא לכיוון שלך יש חניון חול חינמי במרחק של כ500 מטר, אני הייתי מחנה שם אם הייתי אתה.

מצרף לך צילום מסך מ"וואלה מפות".

הרחוב עצמו מסומן בסימון של "מטרה" בפינה השמאלית עליונה, החניון נימצא איפה שהדגל האדום.

עריכה: גם Caveman יקירנו צודק, רק 2 הסתייגויות:

1. לרוב הוא מלא אם לא מגיעים מוקדם כדי לתפוס חניה.

2. הוא דיי רחוק לו, אבל אופציה.

לכידה.JPG

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא לא יותר מפוצץ מהאחרים..היתרון מבחינתי הוא העובדה שהוא מקורה. אם אגיע ב 8- 8:30 בבקר אצליח למצוא שם חניה?

[email protected]

פורסם

עשיתי סיבוב חניות באזור פארק המדע והמצב שם מזעזע. בדקתי את החניון במתחם טיב טעם אופיס דיפו והוא למרות המרחק מסתמן כחניון החלומות שלי אבל.. הוא עולה 25 שקלים ליום ולא 10..ומנוי בעלות 400 שקלים עושים רק לחברות. להגיע באוטובוסים זה אומר לפחות 3 כשנסיעה של 15 דקות תהפוך לשעה וחצי. תחנת הרכבת שמגיעה לשם היא בכלל בעיר השכנה ואפילו אןטובוס לתחנה הזאת אין.. לא יעיל. יש למישהו עוד תובנה?

[email protected]

פורסם
עשיתי סיבוב חניות באזור פארק המדע והמצב שם מזעזע. בדקתי את החניון במתחם טיב טעם אופיס דיפו והוא למרות המרחק מסתמן כחניון החלומות שלי אבל.. הוא עולה 25 שקלים ליום ולא 10..ומנוי בעלות 400 שקלים עושים רק לחברות. להגיע באוטובוסים זה אומר לפחות 3 כשנסיעה של 15 דקות תהפוך לשעה וחצי. תחנת הרכבת שמגיעה לשם היא בכלל בעיר השכנה ואפילו אןטובוס לתחנה הזאת אין.. לא יעיל. יש למישהו עוד תובנה?

בפעם האחרונה שבדקתי, החניון המדובר היה 10 ש"ח ליום. אתה בטוח ששינו ל- 25??

במידה וכן, ב- 8:00 בבוקר עדיין תוכל למצוא חנייה בכחול לבן ברחובות הסמוכים לחניון הזה, ושימוש ב"פנגו" יעלה לך בוודאות 10 ש"ח ליום.

אם יש באפשרותך להקדים לאיזור 7:30, ביום אופטימי אפילו תוכל למצוא מקום בחניון הגדול של הרכבת, בחינם! זה רק יגדיל את מרחק ההליכה שלך בעוד 500 מ'.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
נסה לבדוק כמה עולה שם "אבדן כרטיס" (בחניון של טיב טעם)

לא יודע כמה.

אבל אם כוונתך היא שזה יקר מאוד - יש לזה הצדקה.

אחרת, תנחש לבד כמה אנשים יחנו שם יום שלם ויגידו "איבדתי את הכרטיס, נשבע לך רק קניתי חלב ויצאתי!"

או יסחרו בכרטיס.

או השד יודע איזה המצאות יש עוד לישראלי המכוער.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

להיפך,

המחיר ליום שכתבתי בהתחלה מתבסס על זה שאבדן כרטיס עולה 10 שקלים.

או לפחות כך זה היה בפעם האחרונה שחניתי שם.

!AWDSOME

• תוכן חדש...