Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם משפחתי כל שנה לחודש וחצי לחו"ל לארה"ב החלטנו לקנות שם קראוון נגרר ורכב שיגרור אותו ,לגבי הקראוון נאמר לנו ע"י הסוכנות שאיין בעייה ,השאלה לגבי רכב וביטוח שלו ,אשמח לקבל הכוונה

תודה ארז

פורסם

נגיד וכן, איפה אתה מתכוון לאכסן אותו במשך 10 וחצי חודשים, ואיך אתה חושב שהוא יחזיק מעמד בלי התנעה כל כך הרבה זמן, כל פעם שתחזור תחליף שמנים ודלק?

מצטער אבל לפי דעתי זה פשוט טמטום לקנות רכב בשביל חודש וחצי בשנה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא, מניסיון (נבדק במספר מדינות, יכול להיות שיש איזה מדינה שכוחת אל שכן תסכים, אתה מוזמן לבדוק בכולם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפני 17 שנה, בטיול של אחרי צבא, קניתי רכב ורשמתי אותו על שמי במדינת ניו יורק. היה די מסובך והיה אפשר רק בסניף הראשי של משרד הרישוי ללא אזרחות אמריקאית. ביטוח היה עוד יותר מסובך מאחר ובתור נהג צעיר שאינו תושב הייתי בעל פרופיל סיכון גבוה במיוחד.

אני מציע שתבדוק את הכללים באתרי האינטרנט של הDMV במדינות הרלוונטיות ואח"כ תיצור קשר עם סוכן ביטוח, גם באמצעות האינטרנט. אם תבוא מוכן עם כל המסמכים הדרושים אני מאמין שתצליח. אל תדלג על שום תת סעיף קטן, הם לא יוותרו לך עד שתעשה הכל בדיוק לפי ההוראות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

טוב אז התהליך הוא כזה: {אני הייתי שם ועשיתי את זה-בCALIFORNIA} קודם כל אתה הולך עם הדרכון לDMV ממלא טפסים באנגלית ומבקש רשיון נהיגה . עושה בדיקת ראיה פשוטה ומזמינים אותך כעבור כמה ימים לתאוריה {עם שליש מהתמרורים שיש לנו בארץ} המבחן גם בעברית . אתה מקבל תשובה במקום . אם לא עברת אתה עושה שוב ואתא יכול להתייעץ עם אנשים שנמצאים לידך אפילו לגבי השאלות , שהם נורא פשוטות . אחר כך אתה נותן כתובת מקומית , של קרוב למשל וכעבור 3 ימים אתה חוזר לDMV {משרד הרשוי שלהם} ומבקש לגשת לטסט , עם הרכב שברשותך . לאחר שעברת {אין משלא עובר} אתה מקבל ביד נייר רישיון זמני . בדואר של קרובי המשפחה , לאחר 12 יום , את הפלסטיק . פשוט ו קל . כל זה יעלה לך 32 דולר . ממש כמו בארץ ! {סתם בצחוק}

פורסם

ולשאלה החשובה מכל , עם הרשיון הנהיגה האמריקאי כל דילר ישמח למקור לך רכב . תתמקד בעיקר בHONDA . בקליפורניה הונדה זה כמו ציק בנקאי כשתרצה למכור

פורסם
עוד דבר: הרשיון יהיה בתוקף לפי הוויזה שקבלת בכניסה לאמריקה . בהצלחה !

אם כבר: יש לי רשיון ניו יורקי שתוקפו עד 2016, ועליו מודגש באדום ״תושב זמני עד ל0.0.09״ (יש מדוייק, לא זוכר). אני נזכר באמת שקרה פעם שבחברת השכרה דרשו ממני רשיון אחר. למה זה לא בתוקף אם אני לא תושב? לא מצויין שם שהרשיון לא בתוקף אלא שהסטטוס בתוקף עד. אתה אומר מידיעה שזה לא תקף בכלל?

ולענין המקורי: אני מכיר לפחות ישראלי אחד שרכבו רשום על שמו. לא יודע אם זו קומבינה או לא, אבל יש דבר כזה.

פורסם

בחור שאין לו רישיון והוא עושה כל התהליך של הרישיון בארה״ב והוא חוזר לארץ האם זה יהיה תקף בארץ או שהוא יצטרך לעבור את כל תהליך הוצאת הרשיון בארץ ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

עד כמה שזכור לי, ולא בטוח שאני מעודכן: זה תקף עד שנה, וצריך לעבור רק מבחן שליטה ( לא טסט) כדי לקבל ישראלי. אאל״ט אתה יכול לקבל רשיון ג׳ על סמך ההוא. שם שכרתי עם הרשיון הזה כלים גדולים ממש (rv).

אל תשכח שלא כל תייר יכול להוציא שם רשיון, צריך ניירות מקומיים גם אם לא אזרחות. אם אתה יכול זה כדאי מאוד. להמחיש כמה שזה קל: היה לי ישראלי, וכשפג תוקפו היה לי פשוט יותר להוציא מקומי מאשר לחכות שבועיים שישלחו לי מהארץ. ובנ. י. זה עוד נחשב קשה ביחס למדינות אחרות. 

• תוכן חדש...