Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי אופל אסטרה דגם H מודל 2005 ולאחרונה קיימת אצלי תופעה מטורפת. לאחר שהרכב מתחמם ומתאמץ , נניח עליה

או נסיעה בטורים גבוהים , ישנה פליטה של עשן מהאגזוז. אין נורת אזהרה בלוח !

מכיוון המנוע ישנה שריקה ( כנראה של משאבה ).

נסעתי בבוקר למוסך , חיברו את הרכב למחשב ואין שום התראה על תקלה. לא EGR ולא דבר אחר.

הפכו את האוטו שעתיים מלמטה למעלה , על הדרך החליפו חגורת אלטרנטור יבשה ועשו אינפוזיה להוציא קצת פיח.

לא הרגשתי טוב עם זה ולפני שסיימו יצאתי לסיבוב עם הרכב בכוונה אימצתי אותו עם טורים גבוהים ולמזלי ( או לא ) איך שחזרתי

למוסך התחילה התופעה. טורים לא יציבים , נעים בין 900-2000 בקפיצות. עשן יוצא מהמנוע בלחיצת גז ( ריח לא נעים של שמן

שרוף ) והשריקה המדוברת מכיוון המנוע. איך שבעל המוסך ( מוסך שירות מרכזי ) ראה את זה מיד אמר לי לדומם והוא הוציא

את המד בדיקת שמן וראה שהוא כמעט ריק. ( למרות שאני בודק מאז התופעה יום יום וגם בדקו חצי שעה לפני והיה מלא !!)

בקיצור נאמר לי שצריך להחליף משהו שקשור למכסה שסתומים ,( ברכב הזה זה מגיע קומפלט ולא ניתן להחליף בודד ).

העלות של זה משהו כמו 1800 שח לפני מע"מ ועבודה.

אין לי מושג איזה חלק זה ואשמח אם תתנו לי הרגשה שאני נמצא בידיים טובות ואמינות - כי ככה אני מרגיש לפחות ואשמח

לדעת שלא מספרים לי סיפורים...

המון תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

עשן בצבע לבן יוצא לך?

זה מנוע עם טורבו? בנזין \ דיזל?

יש בעיה בתאוצה?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

בנזין 1.6 ללא טורבו.

אין בעיה מיוחדת שמרגישים בתאוצה.

פורסם

הייתי מציע לך להתייעץ עם מוסך רון. חפש עליו בפורום.

אני מניח שיוכל לעזור לך וגם בעניין המחיר.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

מוסך רון מומחה ל VAG לא ?

יש לו נסיון וידע באופל לדעתך ?

פורסם
שלום חברים

ברשותי אופל אסטרה דגם H מודל 2005 ולאחרונה קיימת אצלי תופעה מטורפת. לאחר שהרכב מתחמם ומתאמץ , נניח עליה

או נסיעה בטורים גבוהים , ישנה פליטה של עשן מהאגזוז. אין נורת אזהרה בלוח !

מכיוון המנוע ישנה שריקה ( כנראה של משאבה ).

נסעתי בבוקר למוסך , חיברו את הרכב למחשב ואין שום התראה על תקלה. לא EGR ולא דבר אחר.

הפכו את האוטו שעתיים מלמטה למעלה , על הדרך החליפו חגורת אלטרנטור יבשה ועשו אינפוזיה להוציא קצת פיח.

לא הרגשתי טוב עם זה ולפני שסיימו יצאתי לסיבוב עם הרכב בכוונה אימצתי אותו עם טורים גבוהים ולמזלי ( או לא ) איך שחזרתי

למוסך התחילה התופעה. טורים לא יציבים , נעים בין 900-2000 בקפיצות. עשן יוצא מהמנוע בלחיצת גז ( ריח לא נעים של שמן

שרוף ) והשריקה המדוברת מכיוון המנוע. איך שבעל המוסך ( מוסך שירות מרכזי ) ראה את זה מיד אמר לי לדומם והוא הוציא

את המד בדיקת שמן וראה שהוא כמעט ריק. ( למרות שאני בודק מאז התופעה יום יום וגם בדקו חצי שעה לפני והיה מלא !!)

בקיצור נאמר לי שצריך להחליף משהו שקשור למכסה שסתומים ,( ברכב הזה זה מגיע קומפלט ולא ניתן להחליף בודד ).

העלות של זה משהו כמו 1800 שח לפני מע"מ ועבודה.

אין לי מושג איזה חלק זה ואשמח אם תתנו לי הרגשה שאני נמצא בידיים טובות ואמינות - כי ככה אני מרגיש לפחות ואשמח

לדעת שלא מספרים לי סיפורים...

המון תודה.

תנסה במוסך רון מאמין שיפתור לך את הבעיה

• תוכן חדש...