Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר קרוב לשבוע שיש ריח שרוף כזה של פלסטיק שמגיע מהבחוץ של הרכב, אני לא בדיוק יודע איפה, זה מתפזר לאורך כל הרכב.

הרכב הוא גולף פלוס 07

היום נודע לי שאבא שלי עלה לפני שבוע וחצי על שקית גדולה במהלך הגשם והשקית הגדולה הזאת, שקית או ניילון או אנערף נדבק לכל הלמטה של הרכב.

הוא גירד את זה אבל אמר שנשאר שם עוד וזה צריך שיתעדה.

עכשיו הסתכלתי בכל הלמטה של הרכב ואין שם זכר לשאריות של ניילון או משהו, השאלה שלי האם אני צריך לדאוג שמשהו לא בסדר ברכב? ובאמת לקוות שזאת שקית מחוברת שמתקלה לאט לאט?

שום נורה לא נדלקת לי, הרכב עובר טיפולים קבוע במוסך, שמן, מים הכל תקין..

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לשקיות ניילון באמת לוקח כמה ימים עד שבועות עד שהן נשרפות והריח נעלם.

הייתי בודק מה המצב של הקונקטורים של פנסי הערפל והנורות הראשיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רציתי גם לשאול..

יש מצב זה לא שקית ניילון אלא אחד הבלמים שלי פשוט נשחק??

למרות שאין מצב אבל זאת גם אופציה..

איזה עוד סיבות יכול להיות לריח מסריח של פלסטיק??

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לריח של ברקסים אין ריח של פלסטיק שרוף, זה שהוצאת עם היד את החתיכות ניילון מהאגזוז זה לא מספיק. כי הפלסטיק שנמס על צינור האגזוז עדיין שם, ויפיץ ריח של פלסטיק שרוף כל פעם שהרכב יהיה חם לאורך תקופרה מאוד ארוכה מניסיון!

הדרך הבטוחה ביותר שהריח לא יחזור היא להרים את הרכב על ליפט ועם משייפת להוריד את כל השאריות הפלסטיק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לריח של ברקסים אין ריח של פלסטיק שרוף, זה שהוצאת עם היד את החתיכות ניילון מהאגזוז זה לא מספיק. כי הפלסטיק שנמס על צינור האגזוז עדיין שם, ויפיץ ריח של פלסטיק שרוף כל פעם שהרכב יהיה חם לאורך תקופרה מאוד ארוכה מניסיון!

הדרך הבטוחה ביותר שהריח לא יחזור היא להרים את הרכב על ליפט ועם משייפת להוריד את כל השאריות הפלסטיק.

אבל נכנסתי מתחת לרכב ולא ראיתי שום שאריות...

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• ספונסר פורום
פורסם

בעיקרון זה דיי שכיח שניילון נצמד לממיר החם ויוצר ריח לכמה ימים .

אם אתה לא משוכנע שזה העיניין אתה מוזמן לעבור אלינו לבדיקה ללא תשלום ,

נרים את הרכב ונראה במה מדובר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...