Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אני התגרשתי לא מזמן. אישה שלושה ילדים קטינים (אך לא קטנים). משלם מזונות גבוהים לחודש -כולל מדור ועובד בשתי עבודות כולל שישי ושבת עם מעט זמן לעצמי.

כשאני מושיב את ההוצאות שלי מול ההכנסות מצבי בעיני הוא מצוקה. כלכלית ונפשית."

לא מזמן כתבתי את הפוסט הזה. בעל מקצוע יעץ לי להיעזר בפסיכולוג ואני אשמח לעשוות זאת אך :

1.ניצלתי את מלוא הזכויות שלי לפסיכולוג במכבי.

2.אני יושב על השקל כל חודש במצבי היום.

יש מישהו בפורום שעבר הכשרה ויכול לסייע לי ישירות כפסיכולוג או רעיון אחר?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

העניין הוא לא רק פסיכולוג, וההפך.

העניין הוא לשפר את המצב הכלכלי ככל שניתן, לתקן טעויות ככל שבוצעו (גם אם אתה בטוח שלא בוצעו ו/או שאי אפשר לתקנן) ולבדוק מה אפשר לעשות על מנת להקטין הוצאות ולהגדיל הכנסות (ושוב, אני בטוח שאתה בטוח או כמעט בטוח שאתה עושה את הכי טוב שאתה יכול) .

בכלל, אם גרושתך עובדת, ואם היא מכניסה סכומי כסף, האם בוצעה בדיקה של איזון משאבים בתשלום דמי מזונות?

בשאלה זו אין כדי להמעיט בחשיבות תגובתי הקודמת לשאלה זו.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...