Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעצת כאן עבור אחי ואשתו, כי אני קצת נואשתי.

הם מחפשים סופר מיני, או משפחתית קטנה (רצוי 5 דלתות- האצ'בק), אוטומטית בלבד, עד 45 אלף ש"ח, שנת 2006 ומעלה. שני הפרמטרים האחרונים מעט גמישים אם זה יהיה שווה את זה, אבל השאר לא.

חשוב להם חיסכון בדלק, ומרווח ותא מטען סביר לילד ראשון בשנים הקרובות (ומכאן גם כנראה חשובה לא פחות הבטיחות). יש להם כרגע ניסאן אלמרה מתחילת ה2000 שעושה יפה את העבודה, אבל הם צריכים עוד רכב.

הנסועה שלהם בעיקר בינעירונית יחסית זורמת. נסועה שנתית סביב ה20 אלף ק"מ בשנה.

פסלו מיקרה, פסלו גטס, פסלו פיאט, שברולט וסיטרואן (אפילו שלדעתי פונטו ספייס דיינאמיק 2005-6 תהיה להם בול, אחי לא מוכן לשמוע), חשבו על פולו אבל השנתונים המבוקשים לא נכנסים במחירון, ירדו מ207 1.4 רובוטית וגם מ1.6 (אני הורדתי אותם מזה כי חיסכון בדלק אין כאן ולא שום פרמטר מעניין אחר בעצם).

האוטו האחרון שהם הלכו לראות היה הונדה ג'אז (שהיה במצב מזעזע, ולכן כנראה נכנס להם בתקציב). נדמה לי שלדרישות שלהם הג'אז יושבת בול, אולי חוץ מהתקציב. הם חושבים גם על פוקוס 5 דלתות (אני סקפטית לגבי החיסכון בדלק).

מה יש עוד שפספסתי?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הפוקוס באמת לא תהיה חסכונית במיוחד אבל בתקציב הזה ניתן לרכוש רכב שכבר יצא מליסינג ועבר לאדם פרטי ממודל 2008 ולקבל רכב מרווח, בטוח, נוח וגם שקט.

אפשר לנסות קליאו 1.6 אוטומטית אבל גם כאן החיסכון לא יהיה הצד החזק.

ניסאן נוט אמנם לא ממש נמצא בתקציב אבל לא מדובר ברכב מבוקש במיוחד אז אולי מיקוח יקרב אותו יותר. הוא מרווח ודיי חסכוני.

קיה סיד עם עבר ליסינג נכנסת לתקציב, היא זריזה, מרווחת ובטוחה.

פורסם

ניסאן נוט- נמצא ברשימת החיפושים, עדיין לא מצאו משהו שיתאים מבחינת הנתונים והתקציב (רוצים יד נמוכה וק"מ נמוך...).

קיה סיד? אבדוק. לא משתגעים על עבר ליסינג (הרכב הקודם שלו היה מליסינג והוא היה מבסוט, אני תולשת שיערות מרוב תיסכול איתו עכשיו).

מה דעתכם על סוזוקי ליאנה 5 דלתות?

סקודה רומסטר?

פורסם

הרומסטר זה קצת יותר מדי בשביל זוג עם ילד ראשון לדעתי אבל אין ספק שהיא מאוד מרווחת, חסכונית במיוחד היא לא. רוב הרכבים הגיעו עם 4 כריות אויר בלבד (ללא כריות וילון).

הסוזוקי מיושנת, לא נוחה ורועשת, אני לא רואה במה היא עדיפה על הרכבים האחרים למעט חיסכון בדלק ותדמית אמינה. היא לא בטיחותית במיוחד ולא זריזה.

פורסם

זו הבעיה, שחיסכון בדלק ותדמית אמינה זה מה שהם רוצים... זריזות לא מעניינת אותם ולא אספקט כלשהו של הנאה מנהיגה. הרכב ישמש בעיקר את גיסתי, והיא מבסוטה כבר שנים עם האלמרה שלה, ככה שהמזוכיזם כבר בילט-אין.

תודה מייק :)

פורסם

אז אולי כדאי שינסו ניסאן טידה, בניגוד לסוזוקי היא נוחה ושקטה, תא הנוסעים איכותי ומורכב היטב אבל העיצוב עדיין עצוב.

הביצועים בניסאן טובים והיא חסכונית.

אני מציע להתחיל לחפש בקרסו טרייד.

פורסם

בתקציב הזה ניתן לרכוש ניסן אלמרה 2006 שהיא משפחתית ולהישאר עם כמה אלפים בכיס.

אם רוצים סופר מיני- ממליץ ללכת על סיריון - תיכנס בתקציב אחת כזו 2008 או אפילו 2009 מליסינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתמול הלכו לראות ליאנה 5 דלתות עם נתונים טובים, אבל מוכר ש"עדיין לא בירר מה המחירון" ולא ידע להגיד להם כמה הוא רוצה על האוטו.

ניסאן טידה קצת תמתח להם את התקציב, אבל רעיון יפה, אני אציע, תודה מייק.

את הסיריון הם פסלו- קטנה להם מדי ולא מרגישה להם יציבה בבינעירוני. אלמרה 2006 זה more of the same ממה שכבר יש להם, אני אברר בכל זאת. תודה לכם.

פורסם

הם פסלו הרבה מאוד...

לדעתי ניסאן טידה עונה הדרישות של אמינה וחסכונית, וגם קיה סיד מאוד מומלצת, אבל השאלה אם ייכנסו לתקציב.

למה הם פסלו את הסריון? מנסיון של זוג+תינוק עם סיריון, היא סוחבת יפה מאוד את כולנו+עגלה+אקסטרות, ומרווחת יחסית לשאר רכבי המיני.

פורסם

הם בהחלט פסלו הרבה מאוד, והגישה שלהם מאוד "ישראלית": אוטומט, אמין (=יפני), חסכוני בדלק (לרוב סותר את 2 הדרישות הקודמות), יד נמוכה ומעט ק"מ, בשילוב עם דרישות לשנתון יחסית גבוה ותקציב לא גדול, ולא מוכנים לשמוע על ליסינג או מימון. בעייתי. עם תקציב גדול יותר היה אפשר להתקדם בשנתונים ושם כבר המבחר גדול בהרבה.

הטידה 5 דלתות גדולה עליהם במחיר. על הליאנה הבחור מבקש 49 אלף והם מתלבטים אם להמשיך איתה לבדיקה (ליאנה 5 דלתות, 2008, יד שניה (הראשונה פרטית), כ70 אלף ק"מ, מטופלת במורשה).

לגבי הסיריון- מה צריכת הדלק שלה מנסיונך?

פורסם

ירדו מ207 כי היא רובוטית וה1600 לא חסכונית להם? שיקנו 206 1.4 אוטומטית שנת 2008 שמורה, ויהיה להם עודף מהתקציב שישמרו אותו לתחזוקת הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני חושב שפונט ספייס 2006 עלולה להתאים להם.

האלמרה 2006 היא גם רעיון מעולה, זה שיש להם אלמרה כעת לא אומר שמדובר ברכב לא טוב :)

הטידה לא הכי חסכונית שיש, אבל אם הם פוסלים הכל, שימצאו מקום להתפשר.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: נרכשה בסוף ליאנה 2008 5 דלתות במצב מצויין (החלפת 4 צמיגים + כיוון פרונט היו הריג'קט היחיד בבדיקה).

רכב חביב, תא מטען גדול מאוד ומיכל דלק קטן מאוד (משהו כמו 37-40 ליטר). עדיין אין נתונים על צריכת דלק, מקווים לטוב.

תוך כדי גם התבשרתי שאני הולכת להיות דודה בעוד כמה חודשים, אז תא המטען לא יישאר ריק עוד הרבה זמן... :)

• תוכן חדש...