Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת המבצע שיערך ביום שלישי ה-22.1, לקוחות רנו שיצביעו באחת מהקלפיות ברחבי הארץ, יצלמו את עצמם ויגיעו עם התמונה לאחד מאולמות רנו - יוכלו לרכוש רכב חדש ממגוון הדגמים וייהנו משובר תדלוק בשווי 1,000 ליטר דלק בתחנות הדלק של חברת "פז" ברחבי הארץ, למשך שנה.

 

ביום זה ייהנו כל דגמי רנו מ"דלק לשנה חינם" (1,000 ליטר בנזין/סולר).

 

המבצע יתקיים ביום שלישי ה-22.1.13 בסוכנויות רנו ברחבי הארץ

 

השתתפות במבצע מותנית:

 

* ללקוחות שהנם בעל זכות בחירה לכנסת ה – 19.

*בהצגת תמונה של הלקוח מהקלפי בה בחר הלקוח בבחירות לכנסת ה – 19.

*בגמר תשלום מלוא שווי הזמנת הרכב בתוך שבוע ימים ממועד ביצוע ההזמנה.

*אין כפל הנחות ומבצעים

 

 

רנו פלואנס דיזל - מבחן דרך

מגאן 1.6 (Custom).jpg

רנו לאטיטוד (2).jpg

אינני סוכן של אף חברת רכב ואין ברשותי פרטים נוספים מעבר לכתוב בהודעות. כל המידע הכתוב לעיל נמסר לי על ידי חברות הרכב עצמן, מועבר כלשונו ועל אחריותן בלבד.

פורסם

1000 ליטר בשנה זה 83 ליטר בחודש.

2 מיכלים או פחות (תלוי ברכב), בחודש.

 

לשנה כנראה שזה לא יהיה, אבל הטבה יפה שכנראה השווי שלה ילך ויגדל במהלך החודשים (אודות לעלית מחירי הדלק הכמעט וודאית).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אתם מחשבים את עלות ההטבה בפועל, אולם צר לי, אך לא הבנתי מה האינטרס של היבואן שיצביעו בבחירות ומה הקשר של זה להטבה ? (זה שזהו יום של קניות, ויום טוב להסתובב בסוכנויות הרכב - ידוע)

ואם לא אצביע בבחירות, לא אקבל את ההטבה, גם אם אקנה ביום זה רנו ?

זה שיעור באזרחות טובה של שהיבואן מעביר לנו, או מה ? (שואל ברצינות).

alfa 156 2.5.

×
×
  • תוכן חדש...