Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען Qi - למישהו יש נסיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלקכם יודעים (במיוחד הסטוקרים שלי), רכשתי לאחרונה Nexus 4.

היות והוא מצויין במקלט Qi להטענה ללא כבלים, אני משתעשע ברעיון של להתקין פד מתחת לפלטת השולחן, כך שהטלפון יטען כשאניח אותו בנקודה מסויימת.

הטכנולוגיה אמורה לתמוך בטעינה במרחק של עד 40 מ"מ. מישהו מכיר או מנוסה מספיק בשביל לומר לי אם מה שאני רוצה לבצע ישים או שנתונים לחוד וביצועים לחוד?

הייתי פשוט קונה ומנסה, אבל מטענים כאלו מתחילים ב50 דולר (טכנולוגיה חדשה), אז חבל לי לזרוק את הכסף סתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חושב שמדובר בשדה מגנטי וברגע שתשים חוצץ זה פשוט לא יעבוד, חשמל (בערך) יכול לעבור באוויר אבל ברגע שמשהו יפריד בינו למכשיר הוא יאבד את המיקוד של המתח במכשיר. אולי יצליח לעבוד עם חומר חוצץ שמוליך טוב.

פורסם

אם אתה באזור אזור (Azor) אתה מוזמן לקפוץ למשרד שלי ולשחק עם מטען של powermat שיש לי פה

מהניסיון שלי זה לא עובד אלא אם המכשיר והמטען צמודים אחד לשני לחלוטין

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
אני חושב שמדובר בשדה מגנטי וברגע שתשים חוצץ זה פשוט לא יעבוד, חשמל (בערך) יכול לעבור באוויר אבל ברגע שמשהו יפריד בינו למכשיר הוא יאבד את המיקוד של המתח במכשיר. אולי יצליח לעבוד עם חומר חוצץ שמוליך טוב.

דווקא חומר מוליך (ספציפית ברזל) בוודאות יפריע לשדה המגנטי.

אם מדובר על שולחן מעץ אז העץ לא מפריע, שדה א"מ עובר דרכו כמעט כמו באוויר או בריק. השאלה היא באמת העובי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבנתי שיש חברה ישראלית שהשנה הולכת להוציא טעינה אלחוטית בשיטה של קרני אור או לייזר שנתפס גם במרחק של כמה מטרים, רק שהמכשיר יצטרך קשר עין קבוע עם המטען.

פורסם
אם אתה באזור אזור (Azor) אתה מוזמן לקפוץ למשרד שלי ולשחק עם מטען של powermat שיש לי פה

מהניסיון שלי זה לא עובד אלא אם המכשיר והמטען צמודים אחד לשני לחלוטין

אני באותה היבשת, אבל ממש לא בסביבה.

תודה רבה על ההצעה, אבל מהתיאור שלך נראה לי שארד מהרעיון בשלב זה.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא רק צמודים, בביקורות שראיתי צריך להניח את המכשיר ישר; זה לא כאילו אתה מניח בפנאן שלך וזה מתחיל להטעין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא רק צמודים, בביקורות שראיתי צריך להניח את המכשיר ישר; זה לא כאילו אתה מניח בפנאן שלך וזה מתחיל להטעין.

אתה צודק, אבל לפחות בpowermat יש להם מגנטים שמיישרים את המכשיר בדיוק לאיפה שהוא אמור לשבת

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אוקצור, גימיק חארטה, הטכנולוגיה עדיין לא ברמה שתהפוך אותה לשימושית באמת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...