Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתקין את החלק הזה:

sl07.jpg

ניתן לרכוש אותו ב:

http://www.fordprobestore.co.uk/store/product_info.php?products_id=3548

בהצלחה.

אתה בטוח?

איך רכיב עם 2 חוטים יכול להיות דימר?

איך בכלל מחברים את הדבר הזה?

המעגל שנתן לך מארק הוא הנכון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקביל אבל אפשר לשחק עם זה,

אתה מודע לזה שהקבל הגדול שלך מקוצר ואין בו טעם, כן?

:-D

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
אתה בטוח?

איך רכיב עם 2 חוטים יכול להיות דימר?

איך בכלל מחברים את הדבר הזה?

המעגל שנתן לך מארק הוא הנכון.

לפי ההגיון, מחברים את זה לנקודות של המנורה עצמה - + / - , כאשר החשמל פוסק בעת סגירת הדלת או המתג , המעגל המדובר מחזיר את הזרם שאגר בזמן הההפעלה אל המנורה, ומחליש אותו בהתאם לזרם האגור בו.

אלא אם מישהו מכיר את המעגל.

בכ"א רכשתי גם אני מהאתר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לפי ההגיון, מחברים את זה לנקודות של המנורה עצמה - + / - , כאשר החשמל פוסק בעת סגירת הדלת או המתג , המעגל המדובר מחזיר את הזרם שאגר בזמן הההפעלה אל המנורה, ומחליש אותו בהתאם לזרם האגור בו.

אלא אם מישהו מכיר את המעגל.

בכ"א רכשתי גם אני מהאתר.

בדיוק, סה"כ קבל שאוגר מתח ופורק אותו לאט כך שנוצר עמעום אורות ברכב.

מומלץ בחום (מורכב אצלי כבר שנים).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם זה קבל אפשר לקנות אחד בכל חנות רכיבים לא צריך EBAY!

קבל לא נותן עמעום לינארי.

מה גם שנפח הקבל צריך להיות תואם לעומס הצרכן.

ההצעה של מארק יותר מוצלחת.

אני בניתי משהו דומה + השהיה של 30 שניות (ורק אז האור דועך) לפני המון שנים בפיאט פנדה (82)

בזמנו זה היה מגניב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בתור נהג ברכב שנות השמונים כמוך (E30) אני משתמש בזה http://www.conrad.de/ce/de/product/853242/Innenlicht-Verzoegerer/SHOP_AREA_17271&promotionareaSearchDetail=005 כבר שנים.

נראה לי שגם http://dx.com/p/line-type-car-led-light-dimmer-controller-black-126116 יעשה את העבודה ויותר קל להזמין אותו.

מה שנחמד שאתה לא נשאר בעלטה כשאתה סוגר את הדלת. הבעיה היא שהעימעום (האיטי אמנם) מתחיל מיידית, בעוד שבמנגנון מקורי עוצמת התאורה נשארת במלואה לכחצי דקה ואז מעמעמת מהר, או לפני כן עם ההתנעה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי.

מנצל את השירשור..

האם הרכיב הנ״ל גם מדליק את התאורה באיטיות, או שמא מדובר רק בכיבוי?

תודה,

גיל.

פורסם

מכבה בלבד.

מה שגם חסר לי לעומת הרכיב המקורי, הוא שברגע שבמכבים סוויץ נדלקת התאורה באיטיות, ואילו בתוספת הלא מקורית צריך לפתוח את הדלת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ישנם רכבים ברגע שמוציאים את המפתח מהסוויץ' מבלי לפתוח את דלת צד הנהג התאורה נדלקת בעוצמה רגילה לפרק זמן מסויים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא בטוח שניתן אם אין מתג או אינדיקציה חשמלית בתוך הסוויץ להוצאת מפתח.

אני תכננתי ובניתי מערכת מבוססת LM555 שעבדה בפיאט פנדה אי שם בשנות ה 80.

כאשר הסוויטש נדלק, מתגי הדלתות משפיעים על המנורה ללא השהייה אבל עם עמעם.

כאשר הסוויץ כבוי, פתיחה של הדלת (אפשר גם דרך נעילה חשמלית עם יש) תשאיר את האור דולק לפרק זמן מוגדר דרך העמעם.

כל טכנאי סוג ג' יכול לתכנן מעגל שכזה.

בשנות השמונים זה היה יחודי.

• תוכן חדש...