Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מנסה להבין אם ברק ציני ברמות הזויות או שהוא אשכרה רציני.

סבבה שיגידו שזכיתי בירושה, אבל בוא נגזים 35 מיליון שקל? מילא 200 אלף שקל.

משפט שנאמר יותר מידיי פעמים - אם משהו נראה טוב מידיי מכדי להיות אמיתי, הוא טוב מידיי מכדי להיות אמיתי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

יש לך אופנוע בסמלון ואתה לא גולש בפולגז? אתה הלא רציני! אחרת לא היית שואל =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סבבה שיגידו שזכיתי בירושה, אבל בוא נגזים 35 מיליון שקל? מילא 200 אלף שקל.

משפט שנאמר יותר מידיי פעמים - אם משהו נראה טוב מידיי מכדי להיות אמיתי, הוא טוב מידיי מכדי להיות אמיתי.

בחייאת.. בן דוד במעלה פתאים..?

לבקש מעורך דין תמונה עם אבטיח לאמצעי זיהוי?

את המועד כבר פיספסת. היית צריך לצלם את המסמך עם האבטיח ואז זה היה יותר אמין.

פורסם

חביבי, כשמדובר בכסף, אני אף פעם לא צוחק.

אני פה מ-2005, תבדוק ותראה שכאשר אני מגיב, מדובר רק ברצינות.

ציניקנים הם נטל על החברה, תמיד חושבים שהם יודעים טוב יותר, אבל הכל נובע מקינאה.

אגב, מעלה פתאים קיים גם קיים, בדוק זאת באתר של משרד הפנים.

לו הייתי רושם מעלה פתיים - מלשון פתי, זו כבר הייתה בדיחה, אבל כאמור, כשמדובר על כסף, אני לא צוחק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אם נראה כמו עוקץ, כתוב כמו עוקץ אז כנראה זהו עוקץ. לפתות אנשים להשקיע סכום לא גדול (יחסית) תמורת מיליונים.

מי שרוצה להרויח הרבה כסף שישלח לי 10 ש"ח ואספר לכם איך...

אולי תמצא קופון ותקפץ למדריד כדי לבדוק אישית ובהפתעה את הטיפוס. הרי אתם סבורים שתקבלו מיליונים, אז מהם כמה אלפים.

אתה תמיד יכול להשתמש ברשת כדי לבדוק מה קורה: גגל את שם העו"ד (רצוי עם מרכאות כמו "david bueno", לגגל את המיילים (בנפרד), שם+כתובת, להעתיק משפטים שלמים מהמכתב ולראות אם הם נפוצים ברשת.

מוזר לי שעו"ד עם כל כך הרבה תחומי התמחות (תציץ למטה) - לא מאוזכר יותר מידי ברשת, אבל אולי דובר ספרדית יסייע לך טוב יותר.

ראיתי שדייויד בראבו בואנו הוא עו"ד ספרדי שמתמחה במאבק בעד הרדאה ליצירת העתקים לתוכנות מוגנות.... מופיע גם בטלביזיה. חפש את שמו בוויקי. אבראיתי שיש גם רוצח עם שם זהה - ופה כבר מתחילה להיות בעיה?

לפי הקצת שקראתי, ואני לא בתחום המשפטים - כל עו"ד בספרד חייב מספר רישום באחת האגודות שלהם (יש 83) ומקבל אותו מייד עם סיום הלימודים. תוכל לבדוק איתם מיהו ומהו והכי חשוב את כתובתו, כי אולי משתמשים בשמו של בואנו הנ"ל שהוא דווקא מעניין.

ועוד לפי הידע המצומצם שלי - בספרד מספרים המתחילים ב-6 הם של ניידים בלד. האם עו"ד מכובד יפרסם על נייר המכתבים דווקא נייד? הם בדרך כלל לא נוהגים לתת אותו בחופשיות.

עיין פה על סקאמרים בספרד

בדוק את הרחוב. הוא מישכן לשגרירויות (לא ישראל) ונסה להגיע עם גוגל מפות לתמונת הבניין - אולי תסיק משהו.

שכר הטרחה נמוןך יחסית למקובל בתחום, וזה תמוה. לא בכדי יש הרבה בדיחות (ודמעות) על כך.

ואם תקבלו משהו קנה לפורום איזו פרארי לשימוש החבר'ה. אבל למגבית שכ"ט אף אחד לא ישלם לך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
חביבי, כשמדובר בכסף, אני אף פעם לא צוחק.

אני פה מ-2005, תבדוק ותראה שכאשר אני מגיב, מדובר רק ברצינות.

ציניקנים הם נטל על החברה, תמיד חושבים שהם יודעים טוב יותר, אבל הכל נובע מקינאה.

אגב, מעלה פתאים קיים גם קיים, בדוק זאת באתר של משרד הפנים.

לו הייתי רושם מעלה פתיים - מלשון פתי, זו כבר הייתה בדיחה, אבל כאמור, כשמדובר על כסף, אני לא צוחק.

הצלחת לשלוח אותי לאתר משרד הפנים, ואז נזכרתי בעובדה שהזכרת גם את ההאחזות "מפתח כסילים"...

פורסם

קיבלתי מכתב כזה לפני כחודש ובוודאי שזו בדיחה. הוא כתב את שם משפחתי בשגיאות כתיב וזה מעיד על מחשב שפולט את השמות מאחר ומי שהיה טורח לקרוא את זה גם לרגע היה מבין שבשם שנפוץ לא פחות מ "לוי", צריך להיות ממש מטומטם בכדי לטעות.

חותמות (STAMP)מודפסות נועדו לעבור ביקורת של עיניים קטרקטיות בנות שמונים ומעלה ולא של אדם מיושב בדעתו.

אני עובד עם אנשים מספרד כבר יותר משנה וזרקתי את המכתב במשרד עד לשיחה הבאה שלי עם מישהו ממדריד בסוף החודש.

מחזק בנושא הסלולרי - יש בחור (בנושאי עבודה) שאני מתכתב ומדבר איתו באופן רציף ורק לאחר שנה ובלב כבד ורק בגלל שהוא היה ממש ממש צריך אותי אז הוא נתן לי את הסלולרי שלו. עוד 8 כמוהו כבר שנה וחצי שלא מעיזים לתת את הסלולרי.

BARAK - תתפלא תתפלא אבל באמת יש מקרים שאכן סכומים פוטנציאליים שוכבים מתחת לאפנו ורק צריך צעד קטן בכדי להחשף אליהם, אין צורך להיות ציני זה ממש לא במקום. לפני שלוש שנים עו"ד שלח אלינו הבייתה בלש פרטי שהזדהה והציג תעודה ומסר מכתב רשמי נושא חתימה פורמאלית והסביר לנו שיש סכום כסף נכבד שעומד על הפרק וצריך את התייצבותנו בבית המשפט. כמו כן הוא אמר במעמד זה כי הוא מסר לנו את המכתב ביד וזה מחייב אותנו להגיע. לבסוף הפסדנו במשפט ונאלצנו לשלם לרשות השידור אגרת טלוויזיה של 20 שנה + הוצאות משפט, עו"ד ובלש פרטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה רוצה להיות בטוח שזה עוקץ?

תשלח לחברה מכתב תשובה שבה אתה אומר שאין לך כסף לשלם את שכר הטירחה, אולם אם הם ילכו לקראתך בשכר הטירחה ויבצעו את מה שהם צריכים ללא עמלה,אתה תפצה אותם בסכום של 250 אלף דולר ברגע שהכסף יהיה אצלך וזה יהיה מעוגן בחוזה.

נשמעת לי אחלה עיסקה לא?

פורסם

תתנחם בעובדה שקיבלת אישור לאוף טופיק.

אני הייתי צריך ... עם אחד המנהלים ותאמין לי - לא מחזה יפה :oops:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אף סקאם ניגרי לא כולל העברה לבנק בניגריה. מי שהזה כאן סיפור כזה לא דרך באדמת ניגריה לשניה ולא למד את חוקי תנועות המט"ח של הבנק הלאומי של ניגריה שהולכים ומחמירים כל הזמן בלחץ האו"ם,IMF,הבנק העולמי ובייחוד ארה"ב - הלקוח הגדול של נפט. עכשיו קשה לההוציא אפילו כסף לגיטימי שהרווחת בניגריה. מוציאים את הנשמה. בסיס המכתבים הניגרים היא בדיוק ההיפך - "עזור לי להוציא מניגריה ....".

פורסם
והסביר לנו שיש סכום כסף נכבד שעומד על הפרק וצריך את התייצבותנו בבית המשפט. . לבסוף הפסדנו במשפט ונאלצנו לשלם לרשות השידור אגרת טלוויזיה של 20 שנה + הוצאות משפט, עו"ד ובלש פרטי.

טוב ! :mm_yeah::-D

Gn'f'R

• תוכן חדש...