Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם בדיוק הכתמים? תוכל להעלות תמונה להמחשה?

בכל אופן, תמיד טוב לנסות פלסטלינה. היא בעצם עושה את העבודה של פוליש, אך לפעמים בצורה יעילה יותר בהסרת הנזקים מהרכב.

פורסם

כמו ש-Kazing ביקש ממך , קודם כל תמונה .

לא מחייב , אבל כשאתה אומר שפוליש לא עזר זה מעלה את הסבירות שלא מדובר בכתמים , אלא בשיתוך של פני השטח וזו בעיה רצינית , אז שוב תמונה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
פלסטלינה, פוליש, וואקס לא עזר.

מישהו יכול להמליץ על מקום מומלץ באזור חיפה שיכול להוריד דברים כאלה?

יורד עם פוליש 100%.

ב99% מהמקרים לא צריך לשייף את זה.

פורסם

לצערי, גם אצלנו אחת המכוניות סבלה קשות (!) מה"פירות/פרחים" שהיו על העץ. הכנסתי את המכונית למקום מקצועי- מינוס (התפשרתי עקב מיקום נוח) ולאחר פוליש, ווקס ופלסטלינה (אני כמעט בטוח שמדובר גם בפלסטלינה), כל הכתמים המזעזעים ירדו מהמכונית.

אני לא גר באיזור שלך, אבל אני ממליץ בחום לא להשהות את הטיפול ולהכניס את המכונית למקום מקצועי בהקדם האפשרי. לי זה עלה 450 ש"ח.

פורסם

המקום האחרון עשה פוליש ופלסטלינה כמה פעמים וזה לא עזר.

הם אמרו לי שהכתמים חדרו עמוק מידי לצבע.

אולי יש מקום יותר מקצועי באזור חיפה שמסוגל להוריד כתמים כאלה?

פורסם
יורד עם פוליש 100%.

ב99% מהמקרים לא צריך לשייף את זה.

דניאל אמר שזה לא יורד עם פוליש לכן אמרתי לו לעשות במקומות שיש בהם כתמים שלייף עם נייר 2000 או 3000 אפילו 1500 ואז לעשות פוליש כמו 3M או M105 ,בעיה שאם זה חדר לתוך הצבע ממש עמוק לאחר פוליש ושלייף זה ירד אבל יכול לחזור אחריי תקופה.

Tim Korotkin

פורסם
דניאל אמר שזה לא יורד עם פוליש לכן אמרתי לו לעשות במקומות שיש בהם כתמים שלייף עם נייר 2000 או 3000 אפילו 1500 ואז לעשות פוליש כמו 3M או M105 ,בעיה שאם זה חדר לתוך הצבע ממש עמוק לאחר פוליש ושלייף זה ירד אבל יכול לחזור אחריי תקופה.

אם זה ירד אחרי פוליש\שלייף\שניהם - זה ירד. זה לא יחזור. פוליש לא יטשטש שכבה עמוקה יותר.

לפותח השרשור - אכן שלייף סבון הינו אופציה, בהנחה ותעשה אצל מומחה שישתמש בפד פרווה ופוליש אגרסיבי לאחר מכן, על מנת להוריד את סימני השיוף. אם הוא יוריד את סימני השיוף ללא פד פרווה - ישארו מעין סווירלים עמוקים מאוד שייראו רע בשמש, אלא אם סיים עם נייר עדין מאוד כמו 3000-4000 GRIT.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

התמונה ממש לא ברורה (לפחות לי).

האם הצבע מטונף וניגבת איזור בשביל להראות את הכתמים, או שהרכב נקי וכך נראה הצבע?

בן כמה הרכב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...