Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי פונטו 95 SX 75. כש קניתי את הרכב ידעתי שיש לי חור קטנטן במע' הפלטה ברכיב השלישי או האמצעי לא זוכר במדויק הרעש של הרכב לא נשמע רגיל אלא קצת יותר חזק אבל לא הפריע לי ולא היה משמעותי. בקיצור ביום שיש זה נסעתי בלי מוסיקה בפול וליום ופתאום אני שומע רעש מתכתי מאוד חזק בעיקר כש אני מעיץ. היית בטוח שנפל לי משהו ונגרר אחרי הרכב אבל לא. כאשר הגעתי הביתה ובדקתי את העניין ע"י כמה לחיצות גז ועזיבה וגילית שהרעש לא באה מאזור הקדמי (המנוע) אלא מהתחתית של הרכב ובערך באמצע.

לדעתי הלך לי איזה חלק באגזוז (לא יודע).

אני פונה אליכים אנשים בעל ידע ונסיון ומבקש שתיעצו לי מה קרה?

ביום שיש אני כך או כך יסע למוסך שלי כדי להיות בטח ב100% מה הגורם לרעש אבל בגלל שיום שיש הוא יום קצר אני לא יודע אם אני יספיק לחפש מכון אגזוזים ולטפל בתקלה.

אם לבסוף מהתיאור שלי ובכלל יוצא שהתקלה היא במע' הפלטה, היית רוצה מכם להמלצה למכון אגזוזים טוב באזור חיפה והקריות.

כמה לדעתכם יעלה התיקון?

תודה מראש L.A

פורסם

במידה וזה חור בצנרת זה שקלים בודדים רק לסתום אותו ע"י ריתוך .

יכול להיות שזה חור באחד מהדודים שנגרמו מריקבון וצריך להחליף זה כבר סיפור קצת יותר יקר שיכול לנוע בין 200-350 ש"ח ..

JDM :twisted:

פורסם

היה לי משהוא מאוד מאוד דומה לשלך!!!

לא זוכר מה היה הבעיה בסוף

אבל זה היה משהוא שחיבר את הגלגל לאוטו 3 כדורים או משהוא אין לי מושג

. -> עוד נקודה למחשבה

פורסם

בקיצור ולענין , תפנה לאגזוזן כמו המשתיק לדוגמא בחולון או הקרוב אליך לפי נוחות , שימצא את המיקום שממנו יוצאים גזים ויסגור את זה , בצנרת זה שתי שניות , דוד חלופי זה באיזור ה300 ש"ח וממיר חלופי שזה הכי גרוע לפי מיטב זכרוני נע בסביבות ה800-1000 ש"ח.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה דומה:

פוננטו 98 - נפל לי כל הדוד , אחלה רעש...:wink: , אני חייב עכשיו להחליף את כל הצנרת ?

כמה זה יעלה לי?

ויש מצב שאני משמר את הצליל הנהדר שיוצא כרגע? עם החלפת הצנרת?

כדאי לי לבנות דוד מנירוסטה? (יש לי חבר שמומחה בהלחמת נרוסטה)

נ.ב. זה נתן לה קצת כוח במיוחד בעליות.. זה חוקי לסוע ככה בכלל?

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...