Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע על הרכב שלי יושב ג'אנט שחור ליפ אדום עם צבע כסף בנאבות\קאפות, אני מתכוון מחר לצבוע את כולו בלבן, כי צבע נוגד לרכב הכהה, וגם כי לא רואים את הצלעות הדקות כשהן בשחור.

מה דעתכם, לצבוע או להשאיר?

64989_579979812028675_1444690382_n.jpg

rymditoyxz3q.jpg

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך להשאיר , יותר יפה , פחות מלוכלך , תואם את הרכב , ופחות בולט לעיניי משטרה

18 , ירושלים

פאסאט 2008 שחורה 2.0fsi

פורסם

לדעתי הג'אנטים צריכים לבלוט משאר הרכב הכהה, לדעתי צביעה תהיה מבורכת אך אני לא יודע על שלבי הצביעה והאיכות בסוף, אם זה משהו שיכול להרוס אותם לא הייתי נוגע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לדעתי הג'אנטים צריכים לבלוט משאר הרכב הכהה, לדעתי צביעה תהיה מבורכת אך אני לא יודע על שלבי הצביעה והאיכות בסוף, אם זה משהו שיכול להרוס אותם לא הייתי נוגע

על רכב כהה וממש כהה כמו שלי עדיף לבן... שום בולט למשטרה, מקסימום שיעצרו אותי שיהנו הכל אצלי חוקי עד לפרט הקטן.

הצביעה תצא טובה, אני פשוט מתלבט כי הם די חדשים והצבע שלהם חדש ללא שריטה אז מרגיש קצת חבל עכשיו לשייף ולצבוע.

פורסם

במידה והצביעה איכותית, אני ממליץ לך לצבוע, הג׳אנט הנ״ל בצבע שחור לא נראה טוב על הרכב שלך לדעתי.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
לפי דעתי יהיה יותר יפה את הגאנטים בכסף ולעשות ליפ שחור

אני שוקל להחליף אותם לגמריי ללנסו דמוי BBS, שהם שחורים עם ליפ כסף, רק לבדוק שיש במידה שלי וכמה עולה.

פורסם

הוחלט לצבוע לצבע בהיר ב100 אחוז.

הצבע הזה מפריע לי בעין. (יותר נכון לא רואים את הג'אנט!)

במקום לבן משעמם, החלטתי ללכת על תכלת! טיפה יורוסטייל, אולי גם את המראות בצבע הג'אנט.

נראה אם יצא יפה, אם לא נעבור לצבע לבן.

• תוכן חדש...