Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מתעניין ברכב כזה ראיתי אחד במחיר מחירון כ-840000 שקל שנת 2011 יד 1 עם 35000 ק"מ

כמה היום במצב הקשה של שוק המשומשות מורידים אם בכלל במחיר על מותג כזה?

מדובר ברכב עם גיר רגיל מה שהופך אותו עוד פחות מבוקש בפלח שוק משפחתיות אליו הוא משוייך ...

פורסם

קח טיפ.

אנחנו חיפשנו בראבו לא מעט זמן ובתקציב מסוים.

בסופו של דבר לא מצאנו את מה שחיפשנו אבל היה רכב מעניין שחרג מהתקציב שלנו ובסוף ירדנו ממנו, אבל בשבילך מדובר באחלה עסקה לדעתי.

יש בלוח יד 2 בראבו 2011 יש ראשונה עם 40K ק"מ אוטומטית.

היא מפורסמת בלוח הסוחרים, לפני זה היא הייתה בבעלות אדם בשם דוד פרטי, הוא עזב את הארץ לא הצליח למכור אותו והשאיר את הרכב במגרש.

דורשים על הרכב 68 אלף עם טסט לשנה 66 בלי טסט(הטסט החודש).

אציין שאין לי שום קשר לרכב, לא ראיתי אותו, ואין לי מושג מה מצבו(למרות שעל פניו נראה חדש).

מה שכן אבא שלי דיבר עם בעל הרכב לפני שזה ירד מהארץ סגר אתו מחיר, אבל הרכב שלנו עוד לא נמכר ולכן לא יכולנו לבצע את העיסקה.

לאחר שהרכב שלנו נמכר עשינו את השיקולים שלנו והחלטנו ללכת על תקציב יותר נמוך וירדנו ממנו. העובדה שהרכב גם נמצא בירושלים ואבא שלי עשה כבר מאמץ לרכב אחר ונסע עד אשדוד לעיסקה שלא הבשילה גם הורידה אותו מהפרק.

על פניו היא נראית הבראבו במחיר הכי טוב בלוח, ובמידה ואין תאונות או כול דבר אחר לדעתי מדובר באחלה עסקה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עקב ההיצע הנמוך אני לא חושב שאפשר לשחק על "שוק חלש" כמו במאזדה 3, I30 ושות'.

לך תראה את הרכב קודם, אח"כ תחשוב כמה עולה משהו מקביל.

משכנתא זה קל

פורסם

לך תתמקח. אם יש לו עוד קונים פוטנציאליים, הוא לא יוריד לך או יוריד קצת, אם אין לו והוא לחוץ למכור הוא יוריד יותר. הסברה שבראבו ידנית פחות מבוקשת איננה נכונה. יכול להיות שמאזדה 3 ידנית אם היתה כזו, היתה פחות מבוקשת כי קהל היעד של מאזדה 3 מחפש אוטומט, אבל במקרה הזה המצב שונה, ובכל מקרה כמה שהביקוש יהיה נמוך ההיצע במקרה זה - נמוך עוד יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שמע נמכרו מעטות כאלו בארץ לכן אין לי מושג לגבי המחיר והמחירון זה הפרמטר היחיד שאפשר להשוות איתו את המחיר אך גם ככה או ככה שאשוואה לדגמים הרובוטים המחיר מאוד גבוהה ואם המוכר רוצה באמת למכור הייתי ממליץ לו להוריד לפחות עשרים אלף מהמחיר

בכללי בעסקא הזאת הייתי ממליץ לך לחפש חלופות לא מזמן היה מבצע של סיאט לאון טורבו ב99 אלף ידנית ברמת גימור גבוהה לדעתי עסקא הרבה יותר משתלמת

פורסם

זה עניין של מיקוח. לך תראה את הרכב, אם הוא מוצא חן בעינייך אז אני מאמין שתסתדרו.

סה"כ זה רכב מוצלח והביקוש לידניות אומנם קטן במדינת המשפחתומטיות אך קיים.

פורסם
שמע נמכרו מעטות כאלו בארץ לכן אין לי מושג לגבי המחיר והמחירון זה הפרמטר היחיד שאפשר להשוות איתו את המחיר אך גם ככה או ככה שאשוואה לדגמים הרובוטים המחיר מאוד גבוהה ואם המוכר רוצה באמת למכור הייתי ממליץ לו להוריד לפחות עשרים אלף מהמחיר

בכללי בעסקא הזאת הייתי ממליץ לך לחפש חלופות לא מזמן היה מבצע של סיאט לאון טורבו ב99 אלף ידנית ברמת גימור גבוהה לדעתי עסקא הרבה יותר משתלמת

כרגע יש רק 1.8TSI עם גיר רובוטי(DSG) במחיר של 120K.

פורסם

אני מאמין בטווח של 75-80.

לאוטו הזה אין ככ ביקוש עממי. רק משוגעים לדבר.

את שלי רכשתי מליסינג לשעבר. בחור ממפגש פיאט, שעובד באחת מהחברות הגדולות, טען שלקחתי את הרכב מהם במחיר "הפסד".

אישית, לא מאמין שיש דבר כזה מחיר הפסד מחברת ליסינג. את הכסף על האוטו הם כבר עשו...

אגב, חובה + מקיף לא יקר בכלל כי האוטו לא גניב בעליל.

יפעע..

• תוכן חדש...