Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החלפתי בדלתות האחוריות שלי את הקומפוננט למורל.

כשהחלפתי גיליתי שהרמקולים שהיו מותקנים היו ממש טיפה רטוביים והברגים שתפסו אותם ממש היו מלאים חלודה.

אין בעיה של הצטברות מים החורים בתחתית הדלת פתוחים מדובר ברכב לא ישן 2010.

הפחד שלי שהרמקולים שלי יהרסו יש לי מקדימה אודיסון ווצ'ה ואני ממש מפחד שהמים יחדרו שוב ויהרסו אותם כי בקודמים באמת שמעו לא טוב ולא הבנתי למה כנראה שזו הסיבה.

לעניין:

ראיתי שקיים דבר כזה foam baffels באינטרנט השאלה אם זה באמת פתרון טוב ואיפה ניתן לקנות כזה בארץ?

תודה

פורסם

אתה יכול להעלות דוגמא לאחד כזה?

במקרה אתה מדבר על משהו כזה?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=foam+baffle&_sacat=0&_from=R40

נחמד! רעיון טוב!

מעבר לכך אל תישכח שהרמקולים המקוריים לא ממש בנויים בצורה איכותית להחזיק את השנים בתנאי אקלים של רכב - לא יודע למה זה ככה אבל הם לרוב מתפוררים מהשמש או מרטיבות, כאילו שיצרני רכב בכלל משתמשים ברכיבים ביתיים.

האודיסון ווצ'ה הם רמקולים ייעודים לרכב ולכן גם מטופלים להיות עמידים לרטיבות.

מה שצריך לעניין זה אם ברכב שלך יש בעיה כלשהיא עם רטיבות בדלתות - זה לא רנו מאגן 2 במקרה נכון? אם כן, יש לזה פתרון ידוע וברור -> כנראה שחתכו לך או לבעלים הקודמים את מגני המים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...