Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעלים טרי של מיאטה NC 2006,הרכב בצבע אדום במצב מדהים חיצונית וכמעט ללא שריטה,הדבר היחיד שמפריע לי הוא הגג,שדהה מאוד בשמש(בצורה לא אחידה),עם כתמים,סימני קיפול ודבק.

בNC הגג עשוי בד,ואני אשמח על חומרים מומלצים כדי להחזיר לו מעט מהנראות המקורית שלו.

תודה!

פורסם

יש טונות של מידע בפורום של הרודסטרים.

לצערך את הכתמי דבק לא תוכל לסדר, זו "מחלה" ידועה של הדגם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי תוכל לשפר מעט את המצב, אבל זהו. הפתרון הכי טוב אם אתה רוצה גג יפה ומתכוון להחזיק את הרכב כמה שנים, זה פשוט לקנות גג חליפי (רובינס למשל) חדש.

אתה בטח חושב שזה נורא יקר, אז תן לי להפתיע אותך - בדר"כ אפשר למצוא אותם ב-800-1000 דולר לפני משלוח (עוד כמה מאות דולרים), אבל שים לב למבצע הזה!

*עריכה: זה לגג ויניל. גג בד עולה 660 - גם גרושים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה על הביטוי , אבל מחורבן הוא הביטוי המתאים לגג של ה-NC (ובכלל גגות בד) .

כל ה-303 וחבריו לא יעזרו כבר , אתה תצטרך לבצע חידוש עם צבע שמיועד לגגות בד .

אני ביצעתי את זה על ה-NB שהייתה לי , אבל זה שונה היות ומדובר בויניל .

בכל מקרה , התשובה לשאלה חייבת להיות במיאטה.נט .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...