Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בזכות הפורום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו סיפור קטן....

לפני חודש בערך התחמם לי האוטו (דייטסו שרייד 86) או ככה לפחות חששתי,כיוון שבכל נסיעה

עלה לי מד החום עד למעל לחצי. הרדיאטור אחרי ניקוי, וראש המנוע היה משופץ כך שלא היה

הגיוני שהאוטו אכן מתחמם. מה גם שלא היו חסרים לי מים.

נרשמתי לפורום, והעליתי את בעייתי. מבין העונים החביבים לבעייתי, ענה לי גם בני ל.

התכתבתי איתו והגעתי למסקנה שיוניט החום מזייף ואינו מציג את החום האמיתי. כאשר ניסינו

אני ודודי להחליף את היוניט (אני הולך למוסך רק כפתרון אחרון),נתקלנו בסירוב של היוניט

להתברג החוצה. מאון לאון, שברנו את ראש היוניט ולא ניתן היה לשלוף אותו החוצה.

פניתי לבני דרך הפורום, שאמר שיש פתרון אחר- הברגת היוניט חום החדש במקום אחר, שבו נמצא

יוניט אחר שבני טען שאינו משמש לכלום. נפגשתי איתו, והופתעתי לגלות יחס חם ובקיאות רבה בנושא.

הוא תיקן את הבעיה ע"י הלחמת ההברגה של היוניט החדש ליוניט שמשמש כפקק.

אין שום ספק שאם לא הייתי מאתר את בני דרך פורום זה,הייתי צריך להחליף את כל סעפת היניקה

דבר שהיה מייקר את העסק בהרבה...

בכל מקרה רציתי להודות לאנשי הפרום ולמנהליו על העבודה המעולה שהם עושים פה ביצירת

הפורום הטוב ביותר בארץ מסוגו, וכמובן לבני ל על עזרתו ....

תודה!

פורסם
(אני הולך למוסך רק כפתרון אחרון)

קרא את מה שכתבת :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אההה...הבנתי.

אינני אוהב ללכת/לנסוע (WHAT EVER!) למוסך ולשלם עבור אוטו שאינו שווה הרבה...

פשוט אין טעם. מחיר האוטו אינו עולה על 2000 ש"ח,לכן אני מעדיף לטפל בו בעצמי ואם יש בעיה רצינית

אז אפקיד אותו במוסך.

פורסם
אההה...הבנתי.

אינני אוהב ללכת/לנסוע (WHAT EVER!) למוסך ולשלם עבור אוטו שאינו שווה הרבה...

פשוט אין טעם. מחיר האוטו אינו עולה על 2000 ש"ח,לכן אני מעדיף לטפל בו בעצמי ואם יש בעיה רצינית

אז אפקיד אותו במוסך.

ותשלם 2000 שקל על תקלה שעלותה ההתחלתית הייתה 50 ש"ח.

שיהיה ברור. אני לא נגד טיפולים ביתיים ועצמיים ,אבל כשאתה רואה שאתה תקוע ולא יודע/או אין לך כלים מתאימים , ובכל זאת מתעקש לטפל עד שאתה גורם נזק יותר גדול -זו טיפשות לשמה.

(לפני שאתה מעלה לי את השרשור הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=45121 , תזכור רק שיש לי כלים מתאימים , ידע לא קטן (במלוא הצניעות . כבר לכלכתי את הידיים בשמן כמה פעמים) , והרכב שלי מטופל באופן שוטף במוסך בכל פעם שיש תקלה ורוב הפעמים גם בטיפולים שוטפים (אין זמן :? ) - התיקונים הללו הם יותר "יישור קו" (וב-BX הקו זקוק ליישור לא מעט) מאשר פתרון תקלות).

פורסם
מה זה אומור " ישור קו " ??

שמעתי על זה כמה פעמים כבר...

ישור קו...

זה שמצירים קו על הרצפה, ומישהו צועק "ים" וכולם קופצים לצד אחד...

OK, עכשיו ברצינות, ישור קו זה "לסגור את כל הפינות"...

כמו שאתה מקבל מחשב ממישהו, על המחשב מותקנת מער' הפעלה קינינית (לא נזכיר איזו :wink: שלא יגידו פירסום סמוי), ווירוסים, תוכנות לא חוקיות, מישחקי ילדים ועוד...

ולפני העבודה איתו, אתה עושה "ישור קו"... OK?

כמנהל אתר PC TIP, אני מניח שאת האנלוגיה הנ"ל יהיה לך יותר קל להבין (בגלל זה השתמשתי בה, לא לשם הלצה)... באוטו הדבר דומה מאוד...

רק שבאוטו לרוב, מתקנים את הדברים הבטיחותיים, אחרי זה את המכאנים הקריטיים, טיפול גדול, ואז את כל הפיצ'יפקס...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...