Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבריולט עד 80,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן התחלתי לחפש רכב קבריולט עד מחיר 80,000,

בעקרון עברתי רק על הדגמים שאני מכיר, אשמח לקבל ממכם המלצות לדגמים השונים שיכולים לעמוד בסכום המוקצב, לא מעוניין

ברכב עם 2 מקומות בלבד, מעוניין במנוע שלא עובר את נפח 2000 סמ"ק.

תודה!

פורסם

ממליץ לך על רכב מעט נדיר אבל בהחלט מיוחד וראוי לשקול אותו.

מדובר בסאאב 9-3 קונברטיבל ששווק בארץ בשנים 2003-2005.

הרכב בעל מנוע טורבו 2 ליטר עם הספק 175 כ"ס בדגם ווקטור או 210 כ"ס בדגם אירו הנדיר מאוד.

יתרון על כל המתחרות - רמת בטיחות גבוהה מאוד.

הרכב נוח מאוד , מאובזר וייחודי. ביצועיו גם כן טובים מאוד. מרווח בהחלט ל 4 מבוגרים.

כרגע יש ביד 2 למכירה כזו מודל 2004 .

חסרונות - תדמית , קשה למצוא מוסכים ראויים.

פורסם

אין ממש מכוניות מודרניות שנכנסות בתקציב ובדרישות שלך. יש MX5 אבל מדובר ברכב ספורט עם 2 מושבים מעבר לכך כל השאר הם או גרסאות פתוחות לרכבי יוקרה או ענתיקות או רכבים איזוטריים לחלוטין. יש את ה-206CC אבל במושבים האחורים אפילו לקטועי גפיים לא יהיה מקום. אולי ה-307CC תתאים לך, אם מכרו אותה בארץ בכלל.

בעצם אם לא אכפת לך ללכת אחורה בשנתון אולי תמצא סידרה 3 פתוחה שלא אנסו לה את הצורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אין ממש מכוניות מודרניות שנכנסות בתקציב ובדרישות שלך. יש MX5 אבל מדובר ברכב ספורט עם 2 מושבים מעבר לכך כל השאר הם או גרסאות פתוחות לרכבי יוקרה או ענתיקות או רכבים איזוטריים לחלוטין. יש את ה-206CC אבל במושבים האחורים אפילו לקטועי גפיים לא יהיה מקום. אולי ה-307CC תתאים לך, אם מכרו אותה בארץ בכלל.

בעצם אם לא אכפת לך ללכת אחורה בשנתון אולי תמצא סידרה 3 פתוחה שלא אנסו לה את הצורה.

מסכים לגמרי!

פורסם

גם אני הייתי באותו דילמה איזה רכב קבריולט לקנות שיענה על דרישות של אחזקה זולה 4 מקומות ישיבה מרווח ונוחות ובטיחות , ושיהיה גג ברזל נפתח כי גג בד הביטוחים בשמיים . אני קניתי פיגו 307CC קברילוט עם גג קשיח מודל 2005-2006 אני ממליץ לך על הרכב בחום עונה על כל הדרישות גם 4 מקומות ישיביה גם איכותי גם זול לאחזקה מנוע 2000 חסכוני בדלק וגם מודל יחסית גבוהה לרכב קבריולט בתקציב הזה של עד 80 אלף .

פורסם

ה 206CC דגם ה 1.6 מה שנמכר פה הרבה היה גרוע ביותר

עגלה חבל"ז

מערכת חשמל גרועה ,לאחי כל שבוע היה נתקע הגג והיה צורך ליסוע למוסך בכדי לאפס את מערכת הגג.

מצטרף להמלצה על הסאאב , זה רכב ברמה אחת מעל כולם

בלי פוזה ,בלי דיבורים .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
אודי A4, גולף

קטנות - פיאט 500, ניסן

פיג'יו 307, פורד פוקוס

גולף קבריולט יש רק הדורות הראשונים ממה שאני יודע (דיינו ענתיקות). פיאט 500 היא בכלל לא קבריולט.

ניסן זה חברת רכב ולא דגם, מה גם שאני לא מצליח לחשוב על דגם אחד אפילו של ניסן שהוא פתוח ונמכר בארץ. יש 370Z קבריו אבל היא 2 מקומות ולא קרובה אפילו לתקציב.

פורד פוקוס אין בכלל פתוחה עד כמה שידוע לי, בטח שלא בארץ שלא קיבלה אפילו את הגרסאות החמות (ST וכדומה).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

באמת אם לא איכפת לך לרדת טיפה בשנתון ועדיין לקבל רכב מעולה:

סדרה 3 קופה בלי לחשוב פעמיים זה האופציה הכי טובה לדעתי בסוג שאתה מחפש,

תשתדל למצוא אחת במצב טוב שלא עברה 10 ידיים אצל משפחה ובני דודים.

ראיתי ביד 2 כמה שנראות במצב טוב עם יד נמוכה כדאי לך להתעניין...

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
פיאט 500 היא בכלל לא קבריולט.יש את ה500c, אמנם לא קבריולט "אמיתית" אבל כן בעלת גג נפתח, אבל היא לא רלוונטית כי היא בעלת שני מושבים אם אני לא טועה

ניסן זה חברת רכב ולא דגם, מה גם שאני לא מצליח לחשוב על דגם אחד אפילו של ניסן שהוא פתוח ונמכר בארץ מייקרה cc.

פורד פוקוס אין בכלל פתוחה עד כמה שידוע לי, בטח שלא בארץ שלא קיבלה אפילו את הגרסאות החמות (ST וכדומה).יש, וגם נמכרה בארץ בייבוא סדיר, מדובר על הדור ה"שני". ראשון, אחרי מתיחת פנים

באדום

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

206 CC אוטומט מדובר ברכב דיי חלש בגרסת ה 1600 שלו, הרכב כבד על המנוע. כמו שמישהו כבר רשם בעבר אפילו קטוע רגליים לא יכול לשבת מאחורה, רכב לא מוצלח במיוחד. והיו עם הגגות של ה206 די הרבה בעיות. ה307 רכב אחר לגמרי הרבה יותר מוצלחת מכל הבחינות. לגבי הבמוו סדרה 3 קבריולט קח בחשבון שאחזקה של הרכב יקרה בגלל שהגג בד הביטוח יקר ויש גם החרגה לגג (השתתפות עצמית במקרה של נזק בגג ) והחלקים והטיפולים די יקרים וסביר שיהיה לך בלאי גבוהה ברכב שמעל 10 שנים על הכביש.

פורסם

בתקציב הזה,יש לי בראש שתי מועמדות רציניות:A4 קרביו,או סידרה 3 קרביו. לגבי הבימר אני לא בטוח לשתכנס לך לתקציב,

האודי דווקא כן.

Porsche 944 turbo

פורסם

קודם כל תוד ה רבה לכולכם על העזרה,

בוא נאמר שאני הולך על 307 CC יש למישהו מושג איזה חברת ביטוח מוכנה לבטח את זה וכמה זה יעלה לי?

• תוכן חדש...