Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי לקנייה מיקסר משומש של המיקסר הנ"ל , לפי התמונה זה דגם שנמכר לפני 30 שנה . מכיר אית הדגם הנ"ל ויודע שהוא טוב כשהוא תקין .

מבקשים על המיקסר כולל האיבזרים - ללא קערה 200 ש"ח .

עלות קערה 120 ש"ח + עלות תיקון לא ידועה כלל , סימן שאלב גדול .

האם כדאי להתסכן ולקנות את המוצר ? , החשש הוא מעלות התיקון .

למיקסר חדש ברמה כזו אין לי כסף .

דעתכם בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא ציינת באיזה דגם מדובר.

בסופו של דבר למיקסרים האלה יש אורך חיים מוגבל. גם אצלי היה מיקסר קנווד מאותו דור, אבל אחרי כ-25 שנה (מהן כ-15-20 בשימוש די אינטנסיבי) הוא שבר. מכשירים בגיל הזה כנראה לא כדאי לתקן, גם אם יימצאו חלקי חילוף התיקון יעלה כמו מיקסר חדש.

המיקסר שנרכש במקומו אמנם בעל הספק פחות, אולם עושה את העבודה היטב - ואשתי אינה מהמרחמות על מכשירי החשמל הביתיים. (לפי הצורה מדובר בדגם הבסיסי ביותר, דומה ל-KM305, אבל אני לא בטוח כיון שהקניה לפני מספר שנים ואני לא מוצא את הקבלה ולא רוצה להפוך את המטבח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כל החלקים לקניה אבל מתומחרים יקר מאוד ! עם הזמן חלקי הפלסטיק מתיבשים ומתפוררים (מנסיון)

פורסם

אתה ברצינות שוקל לקנות "ניקסר" בן שלושים?!

בטוח יש משהו צעיר יותר בשוק היד 2 במחיר דומה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נורא תלוי מה התקלה.

לך תדע.

אם רק צריך להחליף קבל או משהו כזה אז כן.

אם המנוע הלך או לחלופין שבר מכאני בחלק שאין להשיג אז לא טוב...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יפה למיקסר שמחזיק כל כך הרבה, ויפה לבעליו שמבקשים 200 ש"ח עבור פריט נוסטלגיה...

לעלות החלקים תוסיף גם עלות עבודה, אם אינך עושה לבד, והיא תהיה יקרה יותר מהחלקים.

אולי כדאי לקנות מיקסר בדרגת רגיל/ביניים - אלו בסביבות 300-400 ש"ח. הם יעשו טוב את העבודה, קלים במשקל ותופסים פחות מקום, כי אני מניח שלא מדובר על כמויות גדולות ושעות רבות - ככה שהם פתרון לכמה שנים, עד שירווח וגם הצרכים ישתדרגו ויתגברו.

תציץ גם באתרי קופונים - פה ושם יש בהם מיקסרים מסוגים שונים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שלום

אני יודע על מה אתה מדבר, את המיקסר בצורה הזאת ניתן לראות גם היום כחדש.

לפני 3 שנים הוא עבר לידי אישתי.

לאחר שאמא שלי העבידה אותו בפרך (ממש כך) במשך 25 שנה.

עד שלפני חצי שנה הוא פשוט התחיל להעלות עשן באמצע העבודה וריח של מנוע שרוף.

זרקתי אותו לפח בכבוד וקנינו את ה Kmix.

אגב, לאישתי קשה לזרוק, אך אם אתה מעוניין בקערה, אני מוכן להגניב אותה עבורך.

רק תדאג לרכב מילוט.

יכול להיות שיש לי עבורו אביזרים (מטחנת בשר, בלנדר כו') נוספים, אך אני צריך לבדוק.

בכל מקרה, אם תרצה, תרגיש חופשי.

פורסם

רק בישראל:

מוכר חצוף שמציע מוצר מקולקל למכירה (עזבו מחיר! עצם העובדה שזה מוצע למכירה ולא למסירה)

מצא קונה פוטנציאלי, אבו-מגה-פראייר לעסקה ההזויה הזו.

במאתיים שקל אפשר למצוא מיקסרים פשוטים עם קערה

שיעבדו שנה שנתיים. פה במאתיים שקל אתה מקבל נאדה מיט גורנישט.

רק עלות הזמן שיושקע בחיפושים אחר החלפים או באיתור התקלה

שווה עוד מיקסר פשוט עם קערה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...