Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, האוטו אוכל שמן, נראה לי בסביבות ליטר ל750 קמ

הוא לא מעשן, אבל לאחר הצמדת מגבון לאגזוז הוא יוצא שחור.

מצורפים תמונות הפלאגים.

אשמח להבין מה הבעיה.

תודה רבה לכולם

IMG097.jpg

IMG098.jpg

IMG099.jpg

IMG100.jpg

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

בוקר טוב

פלג שחור ורטוב, הינו אינדיקציה לאכילת שמן

לפי התמונה אין אכילת שמן והמנוע נראה כתקין.

לבדיקת נזילות

שים עיתון מתחת למנוע למשך לילה.

פורסם

אין נזילות המנוע יבש מבחוץ ונראה טוב

מה הסיבה לכך שהמגבון יצא שחור מהאגזוז?

תודה רבה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

צריכת השמן גבוהה מאוד.

עשן שחור מעיד בדרך כלל על שריפת דלק לא טובה מהרבה סיבות שצריך לבדוק.

יתכן ויש צורך לבצע שיפוץ מנוע או החלפה מתאונה. מומלץ שיפוץ.

פורסם

כל רכב שתכניס לאגזוז שלו מגבון הוא יצא שחור וזזה כתוצאה משירפת הדלק במנוע זה פיח שחור זה אמור להיות מקום מלוכלך יש ירידה בסחיבת הרכב?

הפלאגים נראים יבשים ולא רטובים והשחור שמסביבם הוא גם כתוצאה מהפיח בזמן עבודת המנוע .

פורסם

עשן שחור מהאגזוזו בדרך כלל יצביע על תקלה כלשהיא במע' הדלק (חיישנים,מזרקים,כל דבר אחר) ובנוסף לכך,הרכב יצרוך יותר דלק מבעבר.

אם צריכת השמן ממשיכה ללא נזילות (לבדוק במוסך נזילות שמן את כל האפשרויות ובהן אפשרות לנזילה גם ממחזירי השמן של הטיימינג וממחזיר שמן אחורי) וידוע שהמנוע תקין הפתרון הוא להחליף גומיות שסתומים בעלות כמה מאות שקלים ואם הבעיה לא תפתר לאחר מכן,לשקול לעבור לשמן עם צמיגות שונה (אם למשל אתה משתמש בחצי סינתטי ויש נזילה,עבור לשימוש בשמן מינרלי בצמיגות 20W50

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...