Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם לגבי מיצובישי לנסר הדור החדש שנת 2008/2009.

אשמח אם תוכלו להציג את היתרונות והחסרונות של הרכב, מחלות ידועות וכו׳.

למה לנסר? מיצובישי אמורות להיות אמינות לא?

חוץ מזה, הרכב אמור להירכש מליסינג והוא נכנס לי בתקציב.

לגבי הדלק, אני לא הולך לנסוע הרבה, בעיקר בתוך העיר נסיעות יומיומיות.

פורסם

שלום,

ישנם שני דגמים - מנוע 1.5 גיר אוטומטי ומנוע 1.8 גיר רציף.

באיזה מהם אתה מעוניין?

בגדול מדובר ברכב לא רע, מרווח, נוח יחסית, אמין.

ביצועים פושרים (במנוע הקטן), צריכת דלק ממוצעת, חלק מהאנשים מתלוננים על איכות חומרים נמוכה (אני אישית לא מצאתי את זה).

הדגם היותר חזק על הנייר היה אמור להוות תחרות מול סיוויק 1.8, אבל הוא נחות מהונדה (ביצועים, צריכת דלק, הרגשה כללית ברכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן ידוע לי על ההבדלים במנוע, מסיבוב באינטרנט הבנתי שה1.5 עגלה של ממש.

עוד שאלה, אם שמים את ה1.8 מול i30 1.6 2008 איזו עדיפה?

עריכה:

מבחינתי עדיפה, זה נוחות נסיעה, אבזור, אמינות ושבעתיד יהיה ניתן למכור די בקלות.

פורסם

הלנסר 1.8 שנת 2008 עדיפה על מרבית הרכבים בקטגורייה בשנה זו מבחינת יחידת ההנעה, זאת משום שיש לה גיר רציף ולמתחרות היה גיר אוטומטי רגיל עם 4 הילוכים בלבד, דבר שמעניק ללנסר ביצועים טובים יותר וצריכת דלק נמוכה יותר. תוסיף לזה מנוע חזק בעל 144 כ״ס ויש לה חבילת הנעה שקשה לנצח ובייחוד במחיר שבו היא נמכרת.

לגיר הרציף יש את החסרונות הרגילים של גירים כאלו והם תחושת מצמד מחליק ורעש מנוע חזק בהאצות חזקות.

מלבד זאת הלנסר מרווחת מאד, אחת המרווחות בקטגורייה ובעלת תא מטען גדול. איכות החומרים אכן בינונית, פלסטיקים קשים בכל הרכב, אבל איכות ההרכבה טובה ועושה רושם שהם ישרדו היטב לאורך השנים.

חסרון מהותי של הלנסר הוא העדר כיון למרחק של ההגה אלא רק לגובה. אם אתה מצליח להגיע לתנוחת נהיגה טובה בכל זאת אז אין בעיה.

בהחלט הייתי מעדיף אותה על יונדאי i30 1.6 אוטומט בעלת גיר 4 הילוכים בלבד כאמור.

לא צפויות להיות בעיות אמינות ובהחלט מדובר באחת הרכישות הטובות מבין הרכבים המשפחתיים היפנים ו/או קוריאנים ובכלל רכישה טובה.

לא תהיה לך בעיה למכור בעתיד, אני מכרתי מיצובישי לנסר שנת 2007 מהדור הקודם, לפני כשלושה חודשים בתוך יומיים, אבל ירידת המחיר שלה גבוהה יחסית ותצטרך להוריד עוד מהמחירון- אבל זה כבר אופייני כמעט לכל הרכבים כיום.

הרכב לא מוערך מספיק.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

גם אני הייתי מעדיף לנסר 1.8 על יונדאי I30.

אבל אל תפתח ציפיות גדולות מדי בקשר לצריכת דלק והרגשת הכוח ( במיוחד בפתיחות).

נכון שיש ללנסר 140 כ"ס, אבל מרגישים אותם יותר מאוחר.

כמו כן, בידוד רעשי מנוע לא מהטובים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת, עזרת לי מאוד.

רק עוד שאלה, האם הלנסר עדיפה גם על הקרוז מאותו שנתון?

ראיתי שהקרוז ממש מאובזרת... המחיר הוא גם אטרקטיבי.

האם זה הכל? נטו אבזור?

פורסם

עזוב את קרוז - שילוב מנוע+גיר לא מוצלח בשנתונים האלה.

פורסם

שלום אלכס,

הלנסר מהדור החדש הביאה עימה בשורה של חדשנות, מה שהיה חסר למיצובישי במשך העשור שקדם לה. למרות שהמנוע הינו צנום נפח, הרכב אינו עגלה ואם אינך נהג נמהר - הוא יספק את כל צרכיך. הלנסר הינה מכונית אמינה מאוד, אין מחלות ידועות שפוגמות בהנאה.

אופציות נוספות שכדאי לשקול:

1) רנו פלונאס - בתקציב של הלנסר ניתן לרכוש פלואנס 2010 מליסינג, שתהיה חזקה, בטיחותית, גדולה ומרווחת ממנה משמעותית.

2) ניסאן טידה - תהיה חסכונית וחזקה מהלנסר, אך עם זאת מעט פחות מרווחת. לניסאן אין בעיות שוק כמו שמיצובישי סובלת ממנו כבר שנים, אך בהחלט ניתן למצוא ניסאן טידה 2009 בתקציב.

פורסם

כבעל לנסר 1500 משנת 2009 שעברה כבר 90000 ק"מ (קניתי אותה חדשה) אין לי אלא להצטרף לתשבוחות. החסרון היחיד שמצאתי הוא "חוסר אויר" בתאוצות הביניים, דבר שניתן להתגבר עליו בקלות בקיק דאון מעולה שיש לרכב. (אחת הסיבות שבחרתי ברכב הזה דווקא היתה הגיר האוטומטי ה"רגיל") . בנסיעות המבחן שעשיתי, דווקא הדגם החזק יותר התעצל בזינוקים לעומת תאוצה ראשונית מהירה מאד ב 1500.

בקיצור, רכב מעולה והגיוני למי שלא הופך את הכביש למסלול מירוץ.

מיותר לציין שאחרי 90K לא היתה תקלה ברכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

התגובה שלי למעלה התייחסה אך ורק ללנסר 1.8 עם הגיר הרציף. על הלנסר עם מנוע 1.5 וגיר אוטומטי בעל 4 הילוכים בלבד, אינני יכול להמליץ, יחידת ההנעה עצלה מדי ויש מתחרות טובות ממנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון, מעבר לשאלה הנצחית שלי אם נהגת והשתמשת (לא 20 דקות) בלנסר 1500, הרשה לי להעיר לך ולאחרים שפותח השירשור הזכיר את מילת הקסם "ליסינג" ופירוש החכמים הוא "לנסר 1500".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...