Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

רכשתי מקיי.אס.פי (היו הכי זולים) כרטיס זיכרון של sandisk מסוג microSD 16gb class 4 לפני 3 חודשים.

הכרטיס יושב בתוך המוטורולה אטריקס והוא בשימוש יום יומי.

לפני יומיים הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד, הבעיה היא כזו:

אפשר לקרוא ממנו הכל מהכל, אפשר להעתיק ממנו למחשב וכדומה.

בלתי אפשרי לשמור עליו מידע חדש ואי אפשר לפרמט אותו בשום דרך.

ברגע שמבצעים מחיקה של הקבצים בצורה ידנית, הכרטיס מציג שהכל נמחק אבל ברגע שטוענים אותו שוב כל הקבצים מופיעים בדיוק כמו שהיו, אותו הדבר אחרי פורמט.

ניגשתי אתמול לקיי.אס.פי על מנת לממש אחריות, הציעו לי חדש על המקום ללא בעיה, אבל ביקשתי מהם אם אפשר שינסו לפרמט אותו לפני שאני מוסר להם אותו מהסיבה שיש עליו כ2000 קבצים עם מידע רפואי רגיש (כזכור אני עובד בביהח) ואני לא מעוניין שזה יצא החוצה.

בחנות ישבו כשעתיים (על הזמן שלהם, כל הכבוד) וניסו בהמון דרכים כולל פורמט מהדוס - שום דבר לא עזר, אפילו שימוש בתוכנה בשם שאיני זוכר DBUG משהו? גם לא עזרה.

לקחתי את כרטיס חזרה איתי בניסיון לפרמט אותו ולהזדכות עליו בחדש.

אסור לי לקלקל אותו פיזית אחרת אין אחריות, חייב

- או לפרמט.

- או להפוך אותו לבלתי קריא בעליל.

חשבתי על:

- להטביע במים.

- לקצר אותו עם סוללה.

- לשרוט בקטנה את המגעים.

מה עושים?!

תודה,

אוהד.

פורסם

לשים אותו במים לא ניראה לי שיעזור, כי הוא אטום עד כמה שאני יודע, לשרוט מגעים גם לא יעזור כל כך מי שממש ירצה לקרוא ממנו יוכל לשפצר ציפויי חדש על ידי בדיל וציוד מתאים שיש במעבדות., לקצר עם סוללה נשמע לי כמו רעיון טוב יותר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

תודה למי שענה בכזו מהירות!

אני מזכיר לכם, אסור לי לגרום לו לשום נזק פיזי נראה לעין, בחנות הבינו את הבעיה שלי וגם שם הצעתי להם שאני אקצר אותו עם סוללה -

הם טענו שיהיה סימן של "גיץ"\שריפה על המגעים ובנוסף הכרטיס יכול להתלקח.

הצעתי להטביע במים - טענו שיראו קורוזיה.

לא קיימת דרך איזה תוכנה? פרטישן מג'יק? אולי דרך SAFE MODE? משהו ייחודי לווינדוס 7?

אוהד.

פורסם

כמה שווה הכרטיס ?50-60 שח ?

תשמיד אותו ותקנה חדש (לא שווה את הסיכון שהמידע יגיע למקום אחר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גלי מיקרוגל יגרמו לזרם רב בתוך הרכיבים, מה שיגרום להתחממות ושריפת הרכיבים לבסוף. לפי דעתי, כמה שניות על עוצמה הכי נמוכה, תגרום לנזק רציני בפנים, בלי סימנים בחוץ.

יכולת הכתיבה/מחיקה של הכרטיס שלך נפגעה, לכן אין שום תוכנה שתעזור לך במצב הנ"ל.

אם כל כך חשוב לך שהמידע לא ייפול לידיים הלא נכונות - תשמיד את הכרטיס וקנה חדש.

פורסם

הבחור בטח התלהב מהתוצאה, ועכשיו מכניס דברים נוספים למיקרו :twisted:

דיסק CD/DVD עם הצד הצרוב למעלה, נותן אפקטים נחמדים מאוד :wink:

פורסם

אל דאגה! לא פוצצתי כלום!

פשוט הייתי צריך לצאת ולא הייתה לי אפשרות לעדכן.

בכל מקרה הניסוי עם המיקרוגל לא עבד! התחלתי ב-5 שניות וכל פעם הוספתי עד דקה, ניסיתי עם הצד של המגעים למעלה וגם למטה ו - כלום!

עכשיו חשבתי, אם אעטוף את הכרטיס בנייר כסף ואכניס למיקרוגל?

חבר'ה, עוד פתרונות? אין לי בעיה לגשת לקנות חדש ב60שקלים, אבל זה קצת עניין של עיקרון, בכל זאת הכרטיס בן 3 חודשים ובקושי הגעתי ל50% נפח ניצול, אני לא מעוניין "לוותר להם".

אוהד.

פורסם
כמה שווה הכרטיס ?50-60 שח ?

תשמיד אותו ותקנה חדש (לא שווה את הסיכון שהמידע יגיע למקום אחר).

איציק

+1

אם המידע שעליו, חשוב לך שלא יהיה נגיש לאף אחד, תוותר על האחריות, תגרוס/תשרוף/תשמיד בדרך אחרת את הכרטיס שלך, ותקנה חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מבין את הקטע:

הם ישבו עליו שעתיים אבל לא חשבו לרגע שהזמן הזה יקר בכמה מונים מהכרטיס והיו משאירים אותו אצלך שתשמיד אותו או תשמור עליו ובכל זאת לפצות אותך בכרטיס חדש?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...