Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון עם המיקרוגל פסול - זה יכול להיות סופו של המיקרוגל.

אסור להפעיל מכשיר זה בלי מים (או מזון, המכיל מים), שכן בהעדר מוחר שיקלוט את האנרגיה המגנטרון עלול להנזק. להרוס מיקרו של 600 ש"ח בגלל כרטיס ששוה 60 ש"ח זה אבסורד.

בקיצור אוהד, האנרגיה, הזמן והדלק שהשקעת בהחלפת הכרטיס כבר עלתה לך לפחות מחיר שני כרטיסים חדשיפ\ם.

הכנע למגבלות הטכנולוגיה ורכוש כרטיס חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

gsi16v - זה בדיוק מה שנאמר לאחר מכן, בזמן שהם מבצעים במשך שעתיים את המניפולציות שלהם על הכרטיס, ניגשתי למנהל הסניף וביקשתי שישאיר את הכרטיס אצלי ויבוא לקראתי ויתן לי את כרטיס חדש בהנחה כפיצוי, הוא די התעצבן והסביר לי שהזמן שהם יושבים שעתיים (- שוב לא אני ביקשתי, שהגעתי אחד מהם קפץ וניסה לסדר ופשוט לא התייאש ואני לא עצרתי אותו כי הוא נראה נחוש) עולה כמו שני כרטיסים ולא מגיעה לי שום הנחה.

sperial - כנראה שאין ברירה ונקנה חדש, שוב, כמו שציינתי קודם אין לי שום בעיה לקנות חדש, אני מחר אנסה לעשות מניפולציות אחרונות, אם לא אז נקנה חדש.

עזבו עכשיו טכנולוגיות ותוכנות - רק להפוך את הכרטיס לבלתי קריא (אולי לשפוך על המגעים חומצה כלשהי?).

רק בשביל האתגר אני מוכן לנסות כל מה שתגידו כאן, כל מה שנראה לכם שיעבוד אפילו בקצת - אני עושה, אם יצליח - סיבוב בקולט, עלי.

לא יצליח? גם ככה אני אקנה חדש.

אוהד.

פורסם

נסה לפרמט עם התוכנה

Active partition

יותר נכון, מחק את המחיצה

תגדיר מחיצה מחדש

פרמט אותה

כלי מצויין בלי שום קשר

וksp עדיף שלא היו עושים חצי טובה

זו רשת שפשוט לא מוותרת על שקל, לא להאמין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב חבר'ה יש עדכונים והפעם הצלחה!!

מישהו בהודעה פרטית הציע לי (מה שהצעתי קודם בעצם) להעביר דרכו חשמל ובעצם לקצר אותו, הוא טען שאצלו זה עבד אז אין סיבה שאצלי לא.

לקחתי סוללה 1.5 וולט פשוטה, חיבור פלוס ומינוס, קצת לגעת במגעים של הכרטיס ובדיקה במחשב - לא עבד.

עבדתי למשהו מסיבי יותר שזה שנאי שמוציא 12V, התחלתי ב3 וולט ורק ב7.5 וולט - הכרטיס התפגר לחלוטין.

אין עליו שום סימן פיזי או גיץ\שריפה, ושאני מחבר למחשב פשוט אי אפשר לקרוא ממנו בכלל, המחשב מזהה כרטיס מחובר אבל אין גישה אליו, אותו דבר גם בפלאפון ובמחשב אחר.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

אוהד.

• תוכן חדש...