Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה שריטות שניסיתי להוריד או לפחות לטשטש עם GPS של אופטימום שכולל בתוכו פוליש עדין, ווקס וסילאנט. נשמע טוב, אבל לאחר השימוש בו השריטות בולטות יותר ממה שהיו. ז"א לפני זה הן היו בצבע אפור שפחות בלט עם צבע הרכב (כסף מטאלי) וניתן היה לראות אותן רק בזוית מסויימת ובאור חזק ועכשיו הן קיבלו צבע לבן שבולט אפילו למרחק. שיפשפתי יחסית הרבה, אז הייתי אמור להוריד את השאריות. למה עכשיו זה בולט כל כך? איך בכל זאת ניתן לפחות לטשטש את השריטות? החומר דווקא קיבל ביקורות טובות ומכיל בתוכו כל מה שצריך.

פורסם

לא יודע לענות לך אבל אני אשמח לראות תמונות של הלפני ואחרי.

תתאר את צורת העבודה שלך, אולי עשית משהו לא נכון.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לא יודע לענות לך אבל אני אשמח לראות תמונות של הלפני ואחרי.

תתאר את צורת העבודה שלך, אולי עשית משהו לא נכון.

הנה שרשור שבו הצגתי את השריטות לפני הטיפול. מה שיצא אחרי הטיפול אני אצלם יותר מאוחר.

בעקרון אני קניתי פדים צהובים לפוליש באוטודיפו ושמתי על הפד קצת מהחומר והתחלתי לשפשף. אחר כך עברתי על המקום עם מטלית יבשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=449013

פורסם

לא רוצה לבאס אותך, אבל לפי התמונות מהשרשור האחר שלך, נראה שהשריטות די עמוקות (אני טועה?).

מעבר לכך, הפאדים הצהובים שמוכרים בארץ די גרועים ומחוספסים.

יש מצב שניסית לעשות פוליש על הפריימר/צבע בסיס של הרכב שלך והגעת לפח. תבדוק אותי אם אני טועה (תשתמש בציפורן שלך לראות האם השריטה עמוקה). יש סיכוי שתצטרך לצבוע שלא יחליד לך.

פורסם
לא רוצה לבאס אותך, אבל לפי התמונות מהשרשור האחר שלך, נראה שהשריטות די עמוקות (אני טועה?).

מעבר לכך, הפאדים הצהובים שמוכרים בארץ די גרועים ומחוספסים.

יש מצב שניסית לעשות פוליש על הפריימר/צבע בסיס של הרכב שלך והגעת לפח. תבדוק אותי אם אני טועה (תשתמש בציפורן שלך לראות האם השריטה עמוקה). יש סיכוי שתצטרך לצבוע שלא יחליד לך.

אני כבר הפסקתי להיות מבואס - מזמן הבנתי שהשריטות עמוקות ולכן ניסיתי לפחות לטשטש אותן עם החומר שציינתי. יכול להיות שהחמרתי את המצב?

פורסם

בעקרון ניתן לטשטש שריטות עמוקות, אבל אצלך הן עמוקות וגם עבות - כך שזה היה מיותר מלכתחילה. אם הגעת לפח של הרכב בגלל פוליש יותר מידי אגרסיבי אני מציע שתשקול צביעה על מנת שלא יחליד. אולי שווה להתייעץ עם בעל מקצוע טוב.

פורסם
בעקרון ניתן לטשטש שריטות עמוקות, אבל אצלך הן עמוקות וגם עבות - כך שזה היה מיותר מלכתחילה. אם הגעת לפח של הרכב בגלל פוליש יותר מידי אגרסיבי אני מציע שתשקול צביעה על מנת שלא יחליד. אולי שווה להתייעץ עם בעל מקצוע טוב.

אבל החומר שהשתמשתי בו כולל פוליש עדין לשריטות שטחיות, לכן גם לא חששתי שזה יגרום נזק. חשבתי שמקסימום זה לא יעזור.

יש אולי מצב שלא ניקיתי את החומר טוב והוא נכנס לשריטות ולכן צבע אותן בצבע לבן כמו שהוא עצמו? אפשר איכשהו לנקות את השריטות עכשיו שלפחות יחזרו למצב הקודם?

פורסם

יש אולי מצב שלא ניקיתי את החומר טוב והוא נכנס לשריטות ולכן צבע אותן בצבע לבן כמו שהוא עצמו? אפשר איכשהו לנקות את השריטות עכשיו שלפחות יחזרו למצב הקודם?

קח סיכה קטנה ותנסה בעדינות להעביר אותה בתוך השריטה. אם תראה את החומר יוצא החוצה (סביר להניח שבצורת אבקה), כנראה שאתה צודק.

אם לא תעשה את זה בגסות, לא תעמיק את השריטה ולא תגרום נזק נוסף.

פורסם
אלכוהול 70% אמור לעשות את העבודה.

אתה מתכוון לניקוי השריטות? זה לא יפגע בצבע מסביב? או שפשוט מיד לאחר האלכוהול לשטוף עם מים?

• תוכן חדש...