Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום.

לפני מספר חודשים רכשנו מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 והיא עדיין ברשותנו ונוסעת לא רע בכלל.

אך ככל שעובר הזמן אני מבין שלא הייתי צריך להתפשר על האוטו ולקנות משהו יותר חדש ומתקדם לכן אני פונה אליכם

במטרה למצוא את האוטו המתאים לי בתקציב של 40 עד 55 אלף

כל אופציית קנייה היא אופציה (ליסינג,טרייד אין ופרטי)

אנחנו מחפשים אוטו ממוצע בגודל שלא יהיה בקטגוריית המיני הצפופות וגם לא טנק

אוטו כמה שיותר חסכוני בדלק כי המאזדה היא נזק לא קטן לכיס

בכל הנוגע לאמינות האוטו אני מאמין שרכבים קוריאניים ויפניים זה הפתרון

שיהיה כמה שיותר מאובזר ומהנה לנהיגה וכל השאר שולי

יש מספר רכבים ששמתי עליהם עין והם טויוטה קורולה 2008 והיונדאי אי30 גם מאותו שנתון

יש הרבה רכבים בקטגוריה ומאוד קשה לבחור בלי הידע והעזרה.

אשמח מאוד אם תעזרו לי :)

פורסם

טויוטה קורולה 2008 תהיה בוודאות חסכונית יותר מהמאזדה שיש לכם עכשיו, אבל זה בגלל הגיר הרובוטי שלה. השנתון הזה של הקורולה (מ-2008 ועד אמצע 2009) לא נחשב למבוקש מאוד בשוק, בגלל הגיר הזה. מבחינתך זה יכול להיות יתרון כי באופן כללי מחיר השוק של הקורולה גבוה למעט אותו שנתון, לצורך העניין שנתון 2009 עם גיר אוטומטי יקר הרבה יותר.

אני מציע לך לבדוק גם את מיצובישי לאנסר החדשה. רכב משפחתי עם צריכת דלק טובה, מרווח מאוד מבפנים, נראה מצוין מבחוץ ולא יקר לאחזקה. קצת פחות חזקה מהמאזדה או הקורולה, אבל נוסעת בסדר גמור.

פורסם

מהקורולה אני מציע לך לרדת.

היתה לי כזאת מהעבודה והחזרתי אותה.

הגיר הוא לוקש שטויוטה ניסתה למכור לציבור הישראלי אבל "לא מדברים על זה" כי זה טויוטה ו"טויוטה זה רכב מעולה" (מה היה קורה אם בסיטרואן היו עושה את זה......).

מצד אחד הגיר חסכוני אבל קח בחשבון שב-100,000 ק"מ תצטרך לבצע טיפול / החלפה בקלאץ שעלותו גבוהה (הגיר פשוט יחליק לך בזמן העברת הילוך). יש לנו 3 טויוטות מודל 2008 בעבודה ולכולם היתה אותה תקלה, אותי זה תפס בזמן טיול והספקתי להגיע למוסך ולטפל בזה שבועיים לפני תום האחריות! (גם ככה העבודה משלמת אבל עדיין.....)

יש לי הצעה מעולה בשבילך - ניסן נוט!

השבוע אספתי את הרנו שלי מקרסו בראשון וראיתי אותה.

40000 ק"מ. שאלתי את הנציג מה המחיר - 62,000 ש"ח. לפי דעתי שווה מתיחת תקציב!

הרכב חדש!!! הייתי בהלם, מדובר על ניסן!! רכב מרווח, חסכוני ומושלם למשפחה.

תחשוב על זה....

I30 - לא תכנס לך בתקציב וגם אם כן, מדובר על רכב שעשה בקילומטרז' שלו כנראה מעל 6 ספרות.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...